Black Friday 2023: dit zijn dé beste deals van dit jaar in één overzicht

Elwin Hodžić
1

Inhoudsopgave

    Tijdens Black Friday verschijnt er een overvloed aan (tech)deals. Het is begrijpelijk dat je snel het overzicht verliest. Daarom heeft de redactie van c’t speciaal voor jou de deals uitgezocht en overzichtelijk gepresenteerd. Op deze pagina presenteren wij de beste Black Friday-deals van 2023, verzameld van diverse websites, waaronder:


    Wil jij op de hoogte blijven van de beste Black Friday Deals 2023?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Disclaimer: het kan voorkomen dat de prijzen tussentijds worden aangepast. Dit ligt buiten onze macht om maar wij zullen proberen om hierop te anticiperen en jou de juiste deal te tonen. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat de producten gauw worden uitverkocht. 

    Black Friday internet en tv deals

    Ben je op zoek naar een manier om te besparen op internet en tv? Of het nu is vanwege het vinden van een voordelig abonnement of door een recente verhuizing, wij hebben goed nieuws voor je. Op dit moment bieden wij een groot aantal goede Black Friday-deals voor internet en tv waarvan jij kunt profiteren. Hieronder kun je op een provider klikken. Je wordt dan doorverwezen naar onze pagina waarop we de deal voor je uitleggen en toelichten.

    Bekijk de Ziggo Black Friday deals

    Bekijk de KPN Black Friday deals

    Bekijk de Odido Black Friday deals

    Bekijk de Budget Thuis Black Friday deals

    Bekijk de Youfone Black Friday deals

    Bekijk de Delta Black Friday deals

    Black Friday: Netwerk Deals 2022


    Wil jij op de hoogte blijven van de beste Black Friday Deals 2023?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Black Friday sim only aanbiedingen

    Ben je op zoek naar een aantrekkelijke Black Friday-deal voor een sim-only abonnement? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn momenteel tal van opties beschikbaar. Gedurende Black Friday zijn er namelijk een overvloed aan verleidelijke sim only aanbiedingen waar jij van kunt profiteren en wij hebben ze voor je uitgezocht.

    Bekijk de Black Friday sim only aanbiedingen

    Bekijk de Black Friday sim only aanbiedingen

    Amazon Black Friday 2023 deals

    Vorige week vrijdag startte Amazon met de Black Friday Week, waarin ze talloze deals aanbiedt. Binnen deze aanbiedingen vallen enkele hoogwaardige tech-deals, waaronder routers, draadloze oordopjes, e-readers, beveiligingscamera’s en gamingapparatuur. Wij hebben een handig overzicht samengesteld met een aantal interessante Black Friday deals voor jou.

    Bekijk de Amazon Black Friday deals

    Amazon Black Friday Deals

    Megekko Black Friday 2023 deals

    Is het tijd om je pc(-setup) te upgraden? Of overweeg je misschien om een geheel nieuwe pc te bouwen? Dan is nu het moment! Tijdens Black Friday zijn er namelijk aantrekkelijke aanbiedingen beschikbaar waardoor het upgraden of bouwen van een nieuwe pc een stuk voordeliger wordt.

    Speciaal voor jullie hebben wij daarom een overzicht samengesteld met de beste Black Friday deals van 2022! Zoals bij alle deals moet je soms snel handelen en niet wachten tot vrijdag, omdat de voorraad beperkt is.

    Bekijk de Megekko Black Friday deals

    MediaMarkt Black Friday 2023 deals

    Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets of een indrukwekkende upgrade van je home entertainment systeem overweegt, Mediamarkt heeft je covered tijdens deze Black Friday-periode. Ontdek een groot aantal deals op een breed scala aan elektronica, waaronder tv’s en soundbars die je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Profiteer van de deals  van Mediamarkt en maak jouw verlanglijstje werkelijkheid met topaanbiedingen op de nieuwste technologische snufjes.

    Bekijk de MediaMarkt Black Friday deals

    Coolblue Black Friday 2023 deals

    Ben je nog op zoek naar de nieuwste gadgets of denk je eraan om je home entertainment setup te upgraden met een gloednieuwe tv en bijpassende soundbar? Bij Coolblue vind je op dit moment een overvloed aan Black Friday-deals. Profiteer van leuke Black Friday aanbiedingen en maak je verlanglijstje compleet met de nieuwste technologische snufjes.

    Bekijk de Coolblue Black Friday deals

    Black Friday VPN Deals 2023

    Bij het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) tijdens het surfen op het internet, ervaar je diverse voordelen. Niet alleen vergroot het de anonimiteit van al je online activiteiten, maar het stelt je ook in staat om geo-beperkingen te omzeilen, bijvoorbeeld wanneer je series en films op Netflix wilt streamen. Als je overweegt een abonnement op een VPN-service aan te schaffen, is Black Friday het ideale moment daarvoor, omdat veel van deze diensten aantrekkelijke deals bieden.

    Bekijk de Black Friday VPN deals

    welke VPN-verbinding voor wat - protocollen vergeleken

    Tink Black Friday 2023 deals

    Denk je eraan om je woning te voorzien van slimme apparaten voor thuisgebruik? Dit is wellicht het ideale moment om te investeren in dergelijke technologie. Momenteel biedt Tink aantrekkelijke kortingen voor Black Friday op diverse smart home producten. Of je nu op zoek bent naar een slimme deurbel, een wifi-camera of een intelligente rookmelder, wij hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de meest verleidelijke Black Friday-deals voor slimme woningapparatuur bij Tink.

    Bekijk de Tink Black Friday deals


    Wil jij op de hoogte blijven van de beste Black Friday Deals 2023?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Meer over

    Deals

    Deel dit artikel

    Elwin Hodžić
    Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

    Lees ook

    Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

    Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

    Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

    De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

    1 Praat mee
    avatar
      Abonneer  
    nieuwsteoudste
    Laat het mij weten wanneer er
    Piet
    Lezer
    Piet

    Wat heeft een dove/ slecht horende nou aan onzin producten zoals draadloze oordopjes als je oren al bezet zijn.