Met deze Youfone Black Friday 2023 deals kun je leuk besparen

Elwin Hodžić
0

Op dit moment biedt Youfone diverse Black Friday-deals aan voor internet- en tv-abonnementen, evenals sim-only-abonnementen. Zo krijg je bij een internet- en tv-abonnement nu gedurende zes maanden een mooie korting en kun je gratis ESPN Compleet ontvangen als je een abonnement afsluit voor internet én tv.

Bekijk de Youfone Black Friday deals

Black Friday deal voor internet en tv bij Youfone

Tijdens Black Friday profiteer je nu van een aantrekkelijke korting op een internet- en tv-abonnement bij Youfone. In het eerste halfjaar geniet je van een aantrekkelijke prijsverlaging, waardoor je al een internetabonnement kunt afsluiten vanaf 15 euro per maand.

Als je ook televisie wilt, betaal je gedurende het eerste halfjaar slechts een extra bedrag van minimaal 6 euro per maand. Bovendien ontvangen sportliefhebbers een aantrekkelijke extra: gratis ESPN Compleet, waarmee je onder andere alle Eredivisie-wedstrijden kunt bekijken.

En om het nog mooier te maken: als je besluit over te stappen, hoef je geen aansluitkosten te betalen van 20 euro.

Bekijk de Youfone internet en tv Black Friday deals

Black Friday deal voor sim-only bij Youfone

Mocht je ook op zoek zijn naar een nieuwe sim-only voor je huidige mobiele abonnement, dan kun je ook terecht bij Youfone. Op dit moment hebben ze een aantal leuke Black Friday deals waarbij je 6 maanden lang korting krijgt bij een 1-jarig sim-only abonnement en 12 maanden lang korting bij een 2-jarig sim-only abonnement.

Zo kun je bijvoorbeeld een 2-jarig sim-only abonnement nemen met 15GB en onbeperkt bellen en sms waarbij je het eerste jaar maar 8 euro per maand betaalt en het tweede jaar 11 euro per maand.

Bekijk de Youfone sim-only Black Friday deals

Black Friday deal voor sim-only bij Youfone


Op de hoogte te blijven van alle Black Friday deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Maximaal voordeel met Youfone compleet

Als je ervoor kiest om zowel een internet- en tv-abonnement als een sim-only abonnement van Youfone te nemen, profiteer je van Youfone Compleet. Zo ontvang je onder andere tot wel 20 GB extra data, een Dataplafond en een eenmalig klantvoordeel van maximaal € 40,-.

Lees meer over Youfone compleet

Tot wanneer lopen deze Black Friday aanbiedingen bij Youfone?

Deze aanbiedingen van Youfone lopen tot en met maandag 27 november. Mocht je dus gebruik willen maken van deze deals van Youfone, dan heb je dus tot en met maandag de tijd om te beslissen.

Bekijk nu gauw de Youfone Black Friday dealsWie kan gebruikmaken van deze aanbiedingen?

Wat betreft de aanbiedingen voor sim-only-abonnementen kan iedereen die dat wil een abonnement afsluiten. Ook bestaande klanten kunnen van dezelfde aanbiedingen profiteren bij een verlenging van hun abonnement. Ga hiervoor naar MyYoufone om jouw abonnement te verlengen.

Bekijk hier de mogelijkheden als bestaande klant

Wat betreft het aanbod voor internet en tv is er minder goed nieuws. Als je al een bestaande klant bent bij Youfone, kun je helaas niet profiteren van deze aanbieding. Als je echter wilt besparen op internet en tv, kun je overwegen over te stappen naar een andere provider om daar te profiteren van een Black Friday-deal.

Bekijk hier alle Black Friday aanbiedingen van deze week

Andere Black Friday internet en tv deals


Op de hoogte te blijven van al het nieuws over providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Windows 11 24H2 Release Preview opnieuw beschikbaar zonder Recall

Microsoft onderbrak verrassend de distributie van de Release Preview van Windows 11 24H2 afgelopen week. Nu is de Windows 11 24H2 Release Preview weer...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er