Magazine

Heb jij een IT-achtergrond, bovengemiddelde interesse in computers of ben je een IT-professional? Ben je op zoek naar diepgang over je favoriete onderwerpen en betrouwbare informatie waar je verder mee komt? Dan is c’t je op het lijf geschreven. Neem nu een abonnement of lees hieronder de voordelen. Of bestel nu het nieuwste nummer en ontdek het zelf.

Betrouwbare partner

Als computerliefhebber weet je dat het niet meevalt om onafhankelijke, betrouwbare informatie te vinden die je vooruit helpt. Bronnen zijn vaak onjuist, incompleet of niet objectief. Met onze mix van tests, workshops, achtergronden en tips zijn we jouw betrouwbare partner met betrekking tot de laatste IT-ontwikkelingen. Bij ons lees je het nieuws dat je nergens anders tegenkomt. Je leert en wordt uitgedaagd om je kennis te verbreden en aan de slag te gaan met nieuwe onderwerpen.

Wij testen, jij trekt de conclusies

Onze hardware- en softwaretests zijn ongeëvenaard. Ons team van zeventig redactieleden werkt met eigen testlabs en graaft dieper dan alle andere magazines. Wij zijn geheel onafhankelijk. We beweren niets, maar beargumenteren alles. Wij geven jou de informatie die je nodig hebt om zelf je conclusies te trekken.

Op papier én digitaal

Alleen als abonnee heb je ook automatisch toegang tot de digitale versies van het blad. De digitale versies zijn beschikbaar in je persoonlijke omgeving in de c’t app. Daarnaast is er een desktop versie beschikbaar, welke te bereiken is via je browser. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina Digitaal lezen.

Met een passie voor IT

C’t is al sinds 1997 hét IT-magazine voor de liefhebber. De belangrijkste reden voor het succes? Wij delen je passie voor IT en computers in ons magazine en online. De 10.000 lezers die maandelijks c’t lezen belonen ons al jaren met een 8+. En daar worden wij nóg enthousiaster van.

c't magazine

Losse uitgaven

In de webshop zijn alle nog verkrijgbare uitgaven eenvoudig te bestellen.
Zo mis je nooit meer een losse uitgave van c’t.

Uitgave (na)bestellen

Abonnementen

Profiteer van kortingen tot wel 43%, ontvang een cadeau bij je abonnement en je hebt c’t in huis én op je device voordat hij in de winkel ligt.

Abonnement afsluiten

Specials

Van Raspberry Pi tot Bitcoin en Retro Gamer:
de specials van c’t komen zowel beginnende als ervaren gebruikers van pas.

Special bestellen

Verschijningsdata c’t magazine 2023

wdt_IDUitgaveDatum NederlandDatum België
2c't 331 januari 2023
3c't 47 maart 2023
4c't 511 april 2023
5c't 616 mei 2023
6c't 720 juni 2023
7c't 8-925 juli 2023
8c't 1029 augustus 2023
9c't 113 oktober 2023
10c't 127 november 2023
11c't 1-2/202412 december 2023

Op de bovengenoemde data ligt c’t in de winkels. Abonnees in zowel Nederland als België ontvangen het blad een paar dagen vóór de Nederlandse verschijningsdatum. Deze data zijn onder voorbehoud. Wil je altijd als eerste de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op c’t magazine.