Magazine

Heb jij een IT-achtergrond, bovengemiddelde interesse in computers of ben je een IT-professional? Ben je op zoek naar diepgang over je favoriete onderwerpen en betrouwbare informatie waar je verder mee komt? Dan is c’t je op het lijf geschreven. Neem nu een abonnement of lees hieronder de voordelen. Of bestel nu het nieuwste nummer en ontdek het zelf.

Betrouwbare partner

Als computerliefhebber weet je dat het niet meevalt om onafhankelijke, betrouwbare informatie te vinden die je vooruit helpt. Bronnen zijn vaak onjuist, incompleet of niet objectief. Met onze mix van tests, workshops, achtergronden en tips zijn we jouw betrouwbare partner met betrekking tot de laatste IT-ontwikkelingen. Bij ons lees je het nieuws dat je nergens anders tegenkomt. Je leert en wordt uitgedaagd om je kennis te verbreden en aan de slag te gaan met nieuwe onderwerpen.

Wij testen, jij trekt de conclusies

Onze hardware- en softwaretests zijn ongeëvenaard. Ons team van zeventig redactieleden werkt met eigen testlabs en graaft dieper dan alle andere magazines. Wij zijn geheel onafhankelijk. We beweren niets, maar beargumenteren alles. Wij geven jou de informatie die je nodig hebt om zelf je conclusies te trekken.

Op papier én digitaal

Alleen als abonnee heb je ook automatisch toegang tot de digitale versies van het blad. De digitale versies zijn beschikbaar in je persoonlijke omgeving in de c’t app. Daarnaast is er een desktop versie beschikbaar, welke te bereiken is via je browser. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina Digitaal lezen.

Met een passie voor IT

C’t is al sinds 1997 hét IT-magazine voor de liefhebber. De belangrijkste reden voor het succes? Wij delen je passie voor IT en computers in ons magazine en online. De 10.000 lezers die maandelijks c’t lezen belonen ons al jaren met een 8+. En daar worden wij nóg enthousiaster van.

c't magazine

Losse uitgaven

In de webshop zijn alle nog verkrijgbare uitgaven eenvoudig te bestellen.
Zo mis je nooit meer een losse uitgave van c’t.

Uitgave (na)bestellen

Abonnementen

Profiteer van kortingen tot wel 43%, ontvang een cadeau bij je abonnement en je hebt c’t in huis én op je device voordat hij in de winkel ligt.

Abonnement afsluiten

Specials

Van Raspberry Pi tot Windows en AI:
de specials van c’t komen zowel beginnende als ervaren gebruikers van pas.

Special bestellen

Verschijningsdata c’t magazine 2023

wdt_IDUitgaveDatum NederlandDatum België
2c't 323 januari 2024
3c't 427 februari 2024
4c't 52 april 2024
5c't 67 mei 2024
6c't 711 juni 2024
7c't 8-916 juli 2024
8c't 1027 augustus 2024
9c't 118 oktober 2024
10c't 1212 november 2024
11c't 1-2/202417 december 2024

Op de bovengenoemde data ligt c’t in de winkels. Abonnees in zowel Nederland als België ontvangen het blad een paar dagen vóór de Nederlandse verschijningsdatum. Deze data zijn onder voorbehoud. Wil je altijd als eerste de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op c’t magazine.

Onderdeel van F&L Media

C’t maakt onderdeel uit van uitgeverij F&L Media. Met een rijk palet van 9 toonaangevende mediamerken, brengen we inspiratie en informatieve content naar jouw wereld. Van lifestyle tot technologie, we omarmen diversiteit met titels zoals Filosofie Magazine, iCreate, Foodies en nog veel meer. Onderstaand lichten we onze merken uit.

Auto Review
Auto Review biedt ontspannend (auto)leesplezier met sfeervolle reportages en diepgaande vergelijkende tests, humoristisch geschreven en schitterend in beeld gebracht.

Filosofie Magazine
Filosofie Magazine verrijkt je geest met diepgaande inzichten en boeiende ideeën, een wereld van wijsheid en inspiratie door fascinerende artikelen en interviews.

Foodies
Foodies biedt verrassende ideeën voor lekker eten en wekt vooral de zin op om te gaan koken met verschillende technieken en ingrediënten.

Gardeners’ World Magazine
Gardeners’ World inspireert met duurzaam tuinieren en geeft praktische tips voor een bloeiende tuin, met enthousiasme voor planten en relevante adviezen.

iCreate
iCreate is dé Apple-handleiding met heldere uitleg, nieuwsupdates en onmisbare tips, waardoor iedereen kan profiteren van uitgebreide Apple-kennis.

Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad brengt fascinerende verhalen uit het verleden en verbindt ze met actuele gebeurtenissen. De leukste manier om te leren van het verleden en daardoor de wereld van nu beter te begrijpen.

Koken & genieten
Koken & Genieten biedt een overvloed aan recepten die direct inspireren om te koken. Van snelle gerechten voor doordeweeks tot uitgebreide weekendmaaltijden.

Maarten!
Maarten! is het magazine van Maarten van Rossem, gevuld met verrassende artikelen en analyses van diverse experts.

F&L Media webshop
Breng eens een bezoekje aan onze webshop. Hier vind je de meest recente edities van al onze merken. Daarnaast bieden we hier onze speciale uitgaven aan.