Magazine

C’t – het IT-magazine voor de liefhebber –  is al ruim twintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België. Met zeer uitgebreide tests en praktische artikelen biedt c’t de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit je hardware en software. Neem nu een abonnement of lees eerst de voordelen:

De diepte in

Alle nieuwe ontwikkelingen in de computerwereld worden breeduit besproken. Wanneer we het hebben over besturingssystemen en software beperken we ons niet alleen tot Windows, maar kijken we ook naar Linux, macOS of embedded. In de technische diepgaande rubriek Achtergrond diepen we een onderwerp volledig uit en blijft niets onbesproken.

Een product dat voldoet aan je wensen

Elke maand worden diverse producten getest. Alle facetten van het product worden nauwkeurig onder de loep genomen en de uitgebreide meetresultaten worden overzichtelijk gepresenteerd in de rubriek Reviews. Tests zijn zo opgezet dat lezers op basis van meetresultaten en praktijkervaringen van de redactie zelf het meest geschikte product kunnen kiezen op basis van hun wensen.

Op papier én digitaal

Alleen als abonnee heb je ook automatisch toegang tot de digitale versies van het blad. De digitale versies zijn beschikbaar in je persoonlijke omgeving in de c’t app. Daarnaast is er een desktop versie beschikbaar, welke te bereiken is via je browser. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina Digitaal lezen.

Gewaardeerd door lezers

Volgens onze lezersonderzoeken wordt ons blad zeer goed gewaardeerd: het magazine krijgt een dikke 8, een resultaat waar we erg blij mee zijn. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuw uitgekomen producten en ontwikkelingen op processorgebied? Lees je graag gedetailleerde artikelen over praktische zaken in de computerwereld en wil je alles weten over de werking en de achtergronden van hard- en software? Dan is c’t magazine het blad voor jou!

c't magazine

Losse uitgaven

In de webshop zijn alle nog verkrijgbare uitgaven eenvoudig te bestellen.
Zo mis je nooit meer een losse uitgave van c’t.

Uitgave (na)bestellen

Abonnementen

Profiteer van kortingen tot wel 43%, ontvang een cadeau bij je abonnement en je hebt c’t in huis én op je device voordat hij in de winkel ligt.

Abonnement afsluiten

Specials

Van Raspberry Pi tot Bitcoin en Retro Gamer:
de specials van c’t komen zowel beginnende als ervaren gebruikers van pas.

Special bestellen

Verschijningsdata c’t magazine 2020

wdt_IDUitgaveDatum
2c't 32 februari 2021
3c't 49 maart 2021
4c't 513 april 2021
5c't 618 mei 2021
6c't 7-822 juni 2021
7c't 927 juli 2022
8c't 1031 augustus 2021
9c't 115 oktober 2021
10c't 129 november 2021
11c't 1-2/202114 december 2021

Op de bovengenoemde data ligt c’t in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.