Achtergrond


Antivirus programma voor Windows: Defender vs. betaalde software

Heb je een antivirus programma voor Windows nodig in plaats van de standaard geïnstalleerde Windows Defender? We zijn op zoek gegaan naar een antwoord op die vraag.

Windows 7 support stopt: gevolgen en oplossingen

Wat betekent het concreet dat de Windows 7 support stopt in 2020 en waar moet je op letten? We gaan in op de belangrijkste vragen en geven de oplossingen.

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen. We bekijken de verschillende stappen die Windows doorloopt en hoe je ze kunt beïnvloeden.

Tips voor het aansluiten van een beamer

Een beamer heeft doorgaans geen app of tv-tuner en het geluid komt uit een klein speakertje. We laten zien hoe je met een beamer video's en andere content toch met een goed geluid kunt presenteren.

Linux firewall vernieuwd: nftables vervangt iptables

In Linux wordt iptables in alle stilte en grotendeels ongemerkt vervangen door nftables. Daarmee wordt de Linux firewall vernieuwd.

Klein maar krachtig: mini-pc’s voor zakelijk gebruik

Voor op het bureau is een compacte mini-pc handiger dan een miditower: ze zijn vaak verrassend goed uitgerust en er zijn zelfs workstations in dit formaat beschikbaar. Een kort overzicht.

Een laptop voor foto- en videobewerking kiezen: tips en suggesties

Zoek je een laptop voor foto- en videobewerking? Dan zijn er bepaalde kenmerken waar je op moet letten. We geven hier tips en suggesties.

Veiliger internet met TLS 1.3 – voordelen en valkuilen

TLS 1.3, de nieuwe standaard voor Transport Layer Security moet zorgen voor veiliger internetten. Er zijn nog wel enkele valkuilen te overwinnen.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu