Achtergrond


Goedkope Core-i-processors (12000-serie) – wat is de beste cpu?

De goedkope Alder-Lake-processors Core-i-12000 maken een grote sprong qua efficiëntie en prestaties en kosten minder dan de Ryzen-concurrentie.

Media server software gebruiken voor eigen muziek en films

Veel audio en video blijft ongebruikt door het gemak van streaming, met de juiste media server software kun je de eigen collectie ontsluiten.

Raspberry Pi GPIO pinnen: een overzicht van de aansluitingen

Het kleine Raspberry Pi board is voorzien van 40 GPIO pinnen zonder verdere aanduidingen, in onderstaand overzicht wordt een lay-out getoond.

Windows 11 overzicht – installatie, versies, problemen en meer

Windows 11 is de opvolger van Microsofts Windows 10 besturingssysteem. Je vindt hier alle informatie en antwoorden over deze Windows-versie.

Geavanceerde 5G technieken: VR-experience en de zelfrijdende auto

5G VR-experience zelfrijdende auto Met 5G komen verschillende (nieuwe) technieken in beeld die een 360 VR-experience of de zelfrijdende auto naar een hoger plan tillen. Met deze technieken worden de m...

Europese cloudproviders vergeleken – waar moet je op letten

Waar moet je op letten bij de keuze voor een van de Europese cloudproviders, we hebben zes aanbieders vergeleken op geleverde functies.

Europese cloudproviders – een overzicht voor kleine organisaties

We geven een overzicht en vergelijking van Europese cloudproviders voor de typische eisen van kleine en middelgrote organisaties.

Cloud server huren – virtuele machines gebruiken in het bedrijf

Flexibiliteit, snel opschalen bij piekbelasting en lagere kosten, dat zijn de beloften van providers voor het huren van de server in de cloud. Hier moet je aan denken voor je het systeem naar de cloud...

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu