Achtergrond


Zo werkt online dating: matchingsformules

Hoe werken de matchingsformules bij online daten? Hoe goed kunnen liefde en genegenheid gemeten worden?

Sociale media met meer privacy met Fediverse

Sociale media kunnen ook op een andere manier worden opgezet dan de grote namen. Fediverse biedt met Mastodon en Peertube veel voordelen, waaronder betere privacy.

Is Wi-Fi 6 de moeite waard?

De nieuwe Wi-Fi 6-standaard brengt vooral verbeteringen voor draadloze netwerken met veel gebruikers, niet alleen maar meer snelheid. Maar bekijk wel of Wi-Fi 6 de moeite van investeren in nieuwe appa...

HDMI 2.1: de techniek en de praktijk

HDMI 2.1 moet tv’s, AV-receivers en afspeel­apparaten geschikt maken voor de toekomst. De eerste apparaten met HDMI 2.1 struikelen in de praktijk echter nog over het een en ander.

Wat is ATX12VO? – nieuwe standaard voor voedingen en meer

Intel heeft een alternatief ontwikkeld voor de ATX-specificatie. Maar wat is ATX12VO nog meer behalve een nieuwe standaard? We hebben het getest.

Goedkoop of gratis Windows – opties en valkuilen

Er zijn verschillende opties voor goedkoop of gratis Windows 10. Maar is dat legaal en levert het problemen op? We gaan in op vragen en geven antwoorden.

Soundbar kopen – tips om een goede soundbar voor jouw tv te vinden

Waarop moet je letten als je een goede soundbar kopen wilt? Tips, adviezen en een handige checklist voor het vinden van een goede soundbar krijg je hier.

Windows 10 kopen – hoe zit dat met sleutels en licenties?

Windows 10 kopen kan heel goedkoop. Maar krijg je dan ook echt een geldige licentie? Lees hoe het zit met productsleutels en licenties.

Meest gelezen

    c't magazine juni/2021

    Bestel nu