Achtergrond


Laptop kopen: scherm en graphics

Er is veel veranderd in laptopland. We gaan in op de stand van zaken en geven informatie voor als je een laptop kopen wilt. Waar moet je op letten voor goede grafische kwaliteiten bij gamen of beeldbe...

Laptop kopen: kies de juiste processor

Er is veel veranderd in laptopland. We gaan in op de stand van zaken en geven informatie die je nodig hebt als je een laptop kopen wilt. Om te beginnen het hart van de laptop: de processor.

IP-camera netwerkverkeer bekeken

Voor 20 euro of nog minder heb je al een IP-camera voor in je wifi-netwerk. We bekeken het netwerkverkeer van zo'n goedkope camera. Die kan nogal spraakzaam zijn, zoals ons onderzoek aantoont.

HiDrive-aanbod voor c’t-lezers

De gratis cloudopslag van HiDrive stopt per 1 mei 2020. Die opslag werd in de praktijk echter steeds minder gebruikt omdat de mogelijkheden beperkt waren. Profiteer nu van een mooi aanbod voor HiDrive...

Veilig inloggen zonder wachtwoord met FIDO2 security keys

Veilig inloggen zonder wachtwoord kan met een FIDO2 security key. We hebben veel gangbare modellen van deze beveiligingssleutels getest.

Apparaten aansluiten zonder stopcontact: Power over Ethernet (PoE)

Wil je apparaten aansluiten zonder een stopcontact in de buurt? Met Power-over-Ethernet (PoE), kun je het doortrekken van stroomkabels vermijden. Dat kan ook bij apparaten zonder netwerkaansluiting zo...

Gratis videobellen: een overzicht

Er zijn veel programma's om te videobellen, maar met welke kun je wat doen? We hebben de kenmerken van de gratis aanbiedingen vergeleken.

Zon op weg naar activiteitsmaximum

Op dit moment is de zon op het minimum van haar ­activiteit. De komende jaren zal de activiteit aanzienlijk toenemen. Zonnestormen kunnen elektriciteits­netwerken en satellieten uitschakelen.

Meest gelezen

    c't jun/2020

    Bestel nu