Achtergrond


Slimme radiatorknop: radiatorthermostaten voor intelligent verwarmen

Energie en kosten besparen, dat is de belofte van de slimme radiatorknop: radiatorthermostaten waarmee je je eigen verwarmingssysteem makkelijk kunt uitbreiden.

Processor snelheid opvoeren: trucs van moederbord-fabrikanten

Moederbordfabrikanten gebruiken trucs voor de processor snelheid opvoeren op hun moederborden. Daardoor kan het verbruik onverwacht hoger zijn en het kan zelfs negatieve gevolgen voor de prestaties he...

Antivirus programma voor Windows: Defender vs. betaalde software

Heb je een antivirus programma voor Windows nodig in plaats van de standaard geïnstalleerde Windows Defender? We zijn op zoek gegaan naar een antwoord op die vraag.

Windows 7 support stopt: gevolgen en oplossingen

Wat betekent het concreet dat de Windows 7 support stopt in 2020 en waar moet je op letten? We gaan in op de belangrijkste vragen en geven de oplossingen.

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen. We bekijken de verschillende stappen die Windows doorloopt en hoe je ze kunt beïnvloeden.

Tips voor het aansluiten van een beamer

Een beamer heeft doorgaans geen app of tv-tuner en het geluid komt uit een klein speakertje. We laten zien hoe je met een beamer video's en andere content toch met een goed geluid kunt presenteren.

Linux firewall vernieuwd: nftables vervangt iptables

In Linux wordt iptables in alle stilte en grotendeels ongemerkt vervangen door nftables. Daarmee wordt de Linux firewall vernieuwd.

Klein maar krachtig: mini-pc’s voor zakelijk gebruik

Voor op het bureau is een compacte mini-pc handiger dan een miditower: ze zijn vaak verrassend goed uitgerust en er zijn zelfs workstations in dit formaat beschikbaar. Een kort overzicht.

Meest gelezen

    c't okt/2019

    Bestel nu