Achtergrond


Een middenklasse laptop kiezen: tips en suggesties

Wil je een laptop met een goede prijs-prestatieverhouding? Een krachtiger model waarmee je behalve internetten ook prima kunt fotobewerken of andere software draaien heb je al voor rond 800 euro.

Koptelefoon vergelijken met software en testtonen

Wil je de ene hoofdtelefoon vergelijken met de andere, dan moet je systematisch te werk gaan. Dat kan met je eigen oren, gratis software en onze testtonen.

Tips voor een goedkope instap laptop

Het aanbod aan laptops is enorm, zeker als het om goedkope instappers gaat. Hier zijn enkele tips als je de aankoop van een laptop overweegt. 

Een Chromebook kiezen als laptop

Er zijn steeds meer Chromebooks die ook steeds meer kunnen. Wil je een Chromebook kiezen als laptop? We geven een kort overzicht en tips voor de aanschaf. 

Digitaal ondertekende malware in opmars

Online criminelen misbruiken certificaten van gerenommeerde bedrijven om malware te ondertekenen en daarmee het vertrouwen van virusscanners te winnen.

Ubuntu 18.04 LTS: Linux met vijf jaar ondersteuning

Ubuntu 18.04 LTS is de huidige LTS-versie. Vanaf 18.04.1 kun je ook hiernaar upgraden met 16.04 LTS. Er zijn nogal wat veranderingen. We bekijken wat een upgrade oplevert.

Online vakantie plannen – tips en trucs

Op internet kun je zelf je vakantie plannen en de beste vlucht, het fijnste hotel en een geschikte huurauto uitzoeken. Je kunt nu al gaan kijken voor je volgende wintersport, zomervakantie of citytrip...

U.2-ssd: super-ssd voor servers en workstations

SATA-ssd’s zijn wel snel, maar vaak niet snel genoeg. PCIe-ssd’s zijn sneller, maar bieden dan weer niet genoeg opslagruimte. Er is een alternatief: ssd’s met een U.2-aansluiting.

Meest gelezen

    c't Magazine dec/2018

    Bestel nu