Achtergrond


Harde schijven: welk model voor welk doel

Harde schijven zullen voorlopig nog wel onmisbaar blijven om grote hoeveelheden data op kwijt te kunnen. We bespreken welk model het meest geschikt is voor welk doel en beschrijven de belangrijkste te...

Wat is de beste Linux distributie? – zo kies je zelf een geschikte Linux

Een Linux-distributie biedt een gebruiksklaar en samenhangend totaalpakket voor je pc. Maar hoe kies je de beste Linux distributie voor jou?

Wat is het gevaar van TikTok – ontdek hoe TikTok werkt

Ontdek meer over de gratis TikTok app, het verdienmodel en de risico's. Onderken het gevaar van TikTok en weet je wat je ermee kunt.

Hoe kun je een goede zakelijke laptop kiezen om mee te werken?

Waar moet je op letten bij een goede zakelijke laptop kopen om mee te werken? We geven tips en handvatten om de beste laptop te vinden.

Welke laptop kopen? – zo kies je de juiste laptop

We geven je tips om de beste laptop te kiezen voor jouw gebruik, of het nu is voor school, entertainment of gamen - of een combinatie daarvan.

Waarom Linux gebruiken? – voordelen van gratis Linux op je pc

Er zijn veel redenen waarom Linux gebruiken een goede keuze is, zoals geen Windows 11 willen/kunnen, meer veiligheid of privacy. Ontdek meer over kiezen voor Linux.

Waarom zou je Python leren en wat kun je met Python?

Waarom zou je Python leren behalve omdat het zo populair is? Ontdek wat de voordelen zijn van Python en wat je allemaal kunt doen ermee.

Spotify naar Tidal, Apple Music en terug – overstappen tussen muziekdiensten

Van muziekstreamingsdienst veranderen, hoe kun je al jouw bestaande afspeellijsten, favoriete artiesten, albums en liedjes overzetten, verhuizen.

Meest gelezen

    c't magazine 8-9/2022

    Bestel nu