Achtergrond


USB-C wegwijs & uitleg- de voordelen en variaties in soort

USB Type-C alias USB-C is overal en biedt voordelen , maar kent ook valkuilen – alle variaties in type maken het er niet duidelijker op. Dit overzicht maakt je wegwijs.

USB; beeldscherm en audio adapters – Ingebouwd of toegevoegd

Beeldscherm- en audio-adapters voor usb bestonden al, maar werken anders dan de USB-C-overdracht modi voor DisplayPort, HDMI en audio.

USB-4, Thunderbolt, poorten en snelheden; de verwarring neemt toe

USB 4 maakt het niet eenvoudiger wat betreft de benamingen, de TB/USB4 poorten hebben weinig te maken met Thunderbolt 4 of USB 4-snelheden.

De FAQ over vereiste TPM 2.0 voor Windows-11

De FAQ over Windows-11 TPM 2.0. Microsoft vereist een beveiligingsmodule van het type TPM 2.0 en ze zijn niet bij elke pc geactiveerd.

Kleine server hardware vergeleken – Pi, NAS, mini-pc of … ?

We vergelijken kleine server hardware om je te helpen kiezen. Ontdek of een Pi, NAS, mini-pc of 'echte' server het beste past.

CPU-gids – deel 2: de test van desktopprocessors van AMD en Intel

De testresultaten van desktopprocessors, deel 2 van de gids voor de cpu: de kenmerken, prestaties, rendement van AMD en Intel.

CPU-gids – deel 1: desktopprocessors van AMD en Intel

Een gids in 2 delen voor desktopprocessors, van dualcore tot 64 kernen: de kenmerken, prestaties, rendement van AMD en Intel.

Chromebook: keuze voor een goede laptop op Chrome OS – advies

Chromebook is uitgegroeid tot een goede laptop, die met Chrome OS snel, makkelijk en veilig is - we geven advies voor de aankoop.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu