Achtergrond


Welke VPN-verbinding gebruik je voor wat? VPN-typen vergeleken

We bekijken verschillende VPN-typen (protocollen) om de beste te vinden voor jouw gebruik. Met een overzicht van welke VPN-verbinding welke kenmerken heeft.

Multigigabit ethernet – voordelen, kabel en uitleg – deel 2

Gigabit-ethernet heeft voordelen, multigigabit ethernet heeft met de juiste kabel veel hogere datasnelheden. Deel 2 met de belangrijkste feiten.

Windows 11 gratis upgrade: de installatie

Sinds oktober biedt Micro­soft de eerste Windows 10-pc’s met een geldige licentie een gratis upgrade aan naar Windows 11 via Windows Update. Er zijn wel een aantal voorwaarden en beperkingen en niet i...

Windows 11 versies: welke zijn er en wat zijn de verschillen?

Windows 11 komt uit in verschillende edities en voor sommige licenties krijg je een gratis upgrade, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Windows 11

Windows 11 is de opvolger van Microsofts Windows 10 besturingssysteem. Je vindt hier alle informatie en antwoorden over deze Windows-versie.

Multigigabit ethernet – voordelen en uitleg

Gigabit-ethernet heeft voordelen, multigigabit ethernet heeft met de juiste kabel veel hogere datasnelheden. We behandelen de belangrijkste feiten.

Belangrijke criteria voor het kopen van een grafische kaart voor gaming

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe grafische kaart voor de gaming pc als je wilt genieten van de nieuwste veeleisende games.

Ingebouwde GPU: 3D-prestaties en videofuncties van grafische kaart

De ingebouwde gpu van AMD- en Intel-processors staat in de schaduw van krachtigere grafische kaarten, maar zijn dankzij moderne technologie en toegenomen 3D-prestaties vaak meer dan voldoende.

Meest gelezen

    c't magazine jan-feb/2022

    Bestel nu