Achtergrond


Managed vs unmanaged VPS: waar ligt het omslagpunt?

Kies je voor ontzorging in de vorm van managed VPS of wil je liever volledige technische vrijheid in de vorm van unmanaged VPS? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen als je aan de slag gaat met e...

Wireshark netwerk analysetool vernieuwd: Npcap en meer

Wireshark is ongetwijfeld de meest gebruikte netwerk analysetool. We laten de belangrijkste vernieuwingen zien door de overstap naar Npcap en gaan in op andere functies en mogelijkheden van Wireshark.

Router firmware vervangen door OpenWrt

Als de originele firmware van je (wifi)router niet al je wensen vervult, biedt de uitgebreide alternatieve firmware OpenWrt nieuwe mogelijkheden.

5G en energiezuinig communiceren

Het is duidelijk dat 5G veel om ons heen gaat veranderen. We gaan in op ‘massive machine type communications’ en energiezuinig communiceren via 5G.

Slimme radiatorknop: radiatorthermostaten voor intelligent verwarmen

Energie en kosten besparen, dat is de belofte van de slimme radiatorknop: radiatorthermostaten waarmee je je eigen verwarmingssysteem makkelijk kunt uitbreiden.

Processor snelheid opvoeren: trucs van moederbord-fabrikanten

Moederbordfabrikanten gebruiken trucs voor de processor snelheid opvoeren op hun moederborden. Daardoor kan het verbruik onverwacht hoger zijn en het kan zelfs negatieve gevolgen voor de prestaties he...

Antivirus programma voor Windows: Defender vs. betaalde software

Heb je een antivirus programma voor Windows nodig in plaats van de standaard geïnstalleerde Windows Defender? We zijn op zoek gegaan naar een antwoord op die vraag.

Windows 7 support stopt: gevolgen en oplossingen

Wat betekent het concreet dat de Windows 7 support stopt in 2020 en waar moet je op letten? We gaan in op de belangrijkste vragen en geven de oplossingen.

Meest gelezen

    c't nov/2019

    Bestel nu