Achtergrond


Hoe verhouden huismerk inktcartridges zich tegenover originele cartridges?

Printers kosten niet zo heel veel meer tegenwoordig. Dat komt omdat printerfabrikanten voornamelijk hun geld verdienen met de verkoop van inktcartridges voor hun printers.

Bestanden uitwisselen tussen verschillende platformen

Jezelf wel eens een document gemaild of foto’s via WhatsApp overgegooid? Er zijn betere manieren voor bestanden uitwisselen, zelfs zonder kabels en cloud.

Waarom Magento hoog scoort als e-commerce platform

Voor het opzetten van je eigen webwinkel heb je tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Toch besluiten veel bedrijven na zorgvuldige afwegingen te kiezen voor Magento als platform voor het organiseren v...

Videoconferentiesoftware: info, veiligheid en gegevensbescherming

Videoconferentiesoftware krijgt vrijwel elke week updates. Maar hoe zit het met de veiligheid en gegevensbescherming?

Hoe veilig is een Random Number Generator (RNG)?

Online casino's maken vaak gebruik van een rng of random number generator. Hoe eerlijk speel je en hoe veilig is een rng? We doken in de techniek.

Omarm flexibiliteit en werk waar jij wilt

In deze moderne tijd is werken overal mogelijk als je maar online toegang hebt tot je werkomgeving. De flexibele werkplekken binnen bedrijven voorzien al in de mogelijkheid om niet aan een vast bureau...

Geluid bij videobellen verbeteren

Geluidsproblemen zijn bij videoconferenties aan de orde van de dag. Met enkele trucjes vermijd je de meest voorkomende valkuilen en vind je de juiste microfoon en headset voor je online vergaderingen.

Hoe draadloos opladen met Qi werkt

Steeds meer apparaten, en vooral smartphones, kun je tegenwoordig draadloos opladen met Qi. Een korte uitleg over hoe deze techniek werkt.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu