Nieuws


Philips lanceert milieuvriendelijke 241B7QGJEB-monitor

Philips heeft zijn meest milieuvriendelijke monitor tot nu toe gelanceerd. De monitor is bewust ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en het 'groen' zijn houdt niet op bij de monitor zelf.

Samsung komt met nieuwe interface One UI voor smartphones

Samsung heeft de opvolger uitgebracht van de Samsung Experience Interface: Samsung One UI. Die komt tegelijkertijd met de upgrade naar Android Pie.

Gaming monitor met noise cancelling

Gigabyte heeft zijn Aorus AD27QD gaming monitor uitgebracht. Deze eerste monitor van de fabrikant heeft zelfs active noise cancelling aan boord.

Zoekmachine DuckDuckGo gebruikt Apple Maps voor zoekresultaten

De privacy-georiënteerde zoekmachine DuckDuckGo vult sinds kort adres-gerelateerde zoekresultaten aan met kaartmateriaal van Apple. Gebruikers blijven onveranderd anoniem surfen.

Apples AirPower draadloze lader toch op komst?

Apple kondigde in 2017 de AirPower draadloze lader aan. Een release in 2018 lukte niet, maar nu lijkt het erop dat de lader in productie is genomen.

XS4ALL dreigt te gaan verdwijnen

KPN heeft aangekondigd dochtermerken als Telfort en XS4ALL op te heffen. Die moeten allemaal onder de vlag van het moederschip komen te vallen.

SanDisk toont usb-stick van 4 TB

SanDisk heeft op de CES een usb-stick getoond met een gigantische opslagcapaciteit. De 4 TB geheugenstick is eerder een studie naar de technische mogelijkheden dan een model dat op korte termijn verkr...

Asus kondigt ROG Mothership 17,3″-gaminglaptop aan

De door ASUS aangekondigde Republic Of Gamers Mothership (GZ700) is een nieuw type desktopvervanger met 17,3"-scherm en Nvidia's RTX 2080 en de high-end i9-8950HK-cpu van Intel.

Meest gelezen

    c't Magazine jan-feb/2019

    Bestel nu