Nieuws


Nieuwe beleidsregel ACM maakt vrije modemkeuze mogelijk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een nieuwe beleidsregel opgesteld die bepaalt dat consumenten en bedrijven in Nederland vanaf februari 2022 hun eigen modem mogen kiezen.

Microsoft account wel of niet? – c’t magazine 8-9/2021 staat voor je klaar

Lees c't magazine 8-9/2021, met o.a. Microsoft-accounts, eerste hulp bij internet-uitval en een Pi als back-upserver. Bestel nu met gratis verzending.

Deze Chromebooks scoor je nu met 100 euro korting

Chromebooks zijn handzame, handige en erg betaalbare apparaten. Tot 30 juli kun je daar bij Amazon ook nog eens €100,- korting op krijgen.

Zomeractie: korting op c’t magazine abonnement

Verdiep jij je graag in de snelle ontwikkelingen in IT en computers? En wil je diepgang en betrouwbare informatie? Dan is de zomeractie van c’t jou op op het lijf geschreven.

Microsoft Windows 365 – virtuele werkomgeving in de cloud

Virtuele Microsoft Windows werkomgeving met Windows 10 of 11 uit het Azure-datacenter zijn binnenkort te huur onder de naam Windows 365.

Windows 11 met nieuwe Store en zonder tegels

De nieuwe Windows 11 versie krijgt een zachter uiterlijk, verplaatst het startmenu naar het midden en verandert onder de motorkap het een en ander.

Misbruik van Apple AirTag voor tracking en stalking – zo werkt het

Apple belooft ‘gegevensbescherming als standaard’ voor zijn AirTags. Maar in de praktijk kunnen mensen en voertuigen wekenlang worden gevolgd, omdat de AirTags van Apple niet zoals beloofd je waarschu...

Winactie: Trust Atlanta Laptop bag – inzending gesloten

Trust komt met het duurzame Clevergreen initiatief, en om dat te vieren mogen wij een van de Clevergreen producten weggeven: de Atlanta Laptop bag.

Meest gelezen

    c't magazine jul/2021

    Bestel nu