Nieuws


Internet Explorer: zero-day-exploit in JScript scripting-engine

Internet Explorer heeft  een kwetsbaarheid die deels als kritiek is geclassificeerd. Het wordt daardoor mogelijk om code op afstand uit te voeren. Op dit moment helpt alleen een workaround.

Nieuwe Edge op basis van Chromium verkrijgbaar

Na een ontwikkelings- en testperiode van een jaar heeft Microsoft vandaag de nieuwe Edge-versie voor Windows 10 beschikbaar gesteld. Dit is de eerste versie van de browser die gebaseerd is op Chromium...

NAND-operator in gamevorm

Nandgame.com is een uitdagende en leerzame niet-zo-typische game. De game is geïnspireerd op de cursus ‘from NAND to Tetris’.

Linus Torvalds wijst ZFS in de Linux-kernel weer af

Linux-gebruikers blijven de wens uiten om het ZFS-bestandssysteem te integreren in de Linux-kernel. Linus Torvalds zei nu ook weer: vergeet het maar.

Samsung Portable SSD T7 Touch: SSD met vingerafdrukscanner

Samsung heeft de Portable Solid State Drive (SSD) T7 Touch aangekondigd, een compacte externe solid state drive met een ingebouwde vingerafdrukscanner waarmee je je belangrijke bestanden veilig houdt.

webtip: uitgebreide breininformatie

Het brein is voor een bijzonder groot deel nog steeds een mysterie. De complexiteit is bijna niet voor te stellen, maar toch valt er al het een en ander aan opgeduikelde gegevens te bezichtigen.

PCI Express 4.0-kaart voor NVMe-RAID: Asus Hyper M.2 X16 Gen 4

Wie van extreem snelle opslag wil profiteren via de nieuwste PCI-Express-4.0-standaard, kan gebruikmaken van Asus' nieuwe Hyper M.2 X16 Gen 4 uitbreidingskaart. Die biedt plaats aan vier M.2 ssd's.

Asus Dual GeForce RTX 2070 MINI: krachtige grafische kaart speciaal voor Intel NUC’s

Asus heeft zijn nieuwe Dual GeForce RTX 2070 MINI grafische kaart aangekondigd. Deze kaart belooft krachtige prestaties te combineren met lage temperaturen in een compact formaat.

Meest gelezen

    c't mrt/2020

    Bestel nu