Nieuws


Gigabyte presenteert G262 High Performance servers.

GIGABYTE kondigde twee nieuwe HPC-servers met ingebouwde accelerators aan, de GIGABYTE G262-ZO0 voor de AMD Instinct™ MI200 accelerator en de G262-IR0 voor het NVIDIA HGX™ A100 4-GPU systeem.

Nvidia GeForce RTX2060 gaming grafische kaart – nieuwe versie

Nvidia brengt een nieuwe editie van de GeForce RTX2060 grafische gaming kaart uit, met meer geheugen, vermogen en extra shader cores.

Hoe richt ik een serverkast in?

Dit is een veelgestelde vraag van ondernemers die overwegen om hun datamanagement in huis te gaan beheren. Of door startende ondernemers die twijfelen om alles in de cloud te doen of zelf de dataopsla...

Meta – Facebook blokkeert onafhankelijk onderzoek

Meta (Facebook) blokkeert onafhankelijk onderzoek naar de manipulaties en desinformatie die door hun algoritmische instellingen ontstaan.

Welk telefoonhoesje of bandje voor jouw Apple Watch

Er zijn nog steeds veel mensen die liever geen hoes om de telefoon doen, omdat ze dan niet kunnen genieten van het design van de telefoon. Een telefoonhoesje kan dan ook als mode-accessoire gebruikt w...

Stappen om jezelf veilig te houden bij online betalingen

Zijn alle betaalopties even veilig, of kun je er ook mee in de problemen komen? Hieronder lees je hoe dit zit en waar je precies op moet letten zodat je zeker kunt weten dat je met een veilige betaalm...

AMD zet zeilen bij in processors race met Intel

AMD zet alle zeilen bij nu Intel met "Alder Lake" zijn achterstand in de race van de ontwikkeling van processors lijkt goed te maken en maakt winstcijfers, versnellers en nieuwe processors bekend.

Laatste kans: win een supersnelle router in de Weggeefweek

Black Friday en Cyber Monday: van dinsdag 23 november tot en met maandag 29 november maak je elke dag kans op een van de onderstaande prijzen.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu