Nieuws


Winactie: Logitech Pro Keyboard t.w.v. €130

Tijd voor de aftrap van een maand lang prijzen weggeven: tot 16 december  houden we twee winacties per week! De eerste winactie van de week start op maandag en loopt tot donderdag, de volgende start o...

Asus lanceert Reliability Programma voor extra zekerheid consumenten

Bij problemen met een laptop is het niet altijd makkelijk een oplossing via de (web)winkel te regelen. Asus heeft het Reliability Programma gelanceerd.

Sharp presenteert oprolbaar OLED-scherm

Sharp heeft een oprolbaar OLED-display ontwikkeld. Het 4K-scherm met een diagonaal van 76 centimeter zou zowel geschikt zijn om te gebruiken als compacte tv of als computerscherm.

Nog even wachten..en dan geven we een maand lang prijzen weg

Nog heel even wachten..en dan geven we een maand lang leuke prijzen weg. Wie weet scoor je binnenkort een mooi cadeau voor in je schoen of voor onder de kerstboom.

Call for Papers voor WeAreDevelopers World Congress 2020

Het WeAreDevelopers World Congress vindt plaats op 28 en 29 mei in Berlijn. Daar wordt een brede dwarsdoorsnede van de belangrijkste developer-onderwerpen geboden.

Wacom-tablet op je Android smartphone

Wacom, de fabrikant die met name bekend staat om zijn tekentabletproducten, heeft aan enkele van zijn producten de mogelijkheid toegevoegd deze op Android-smartphones te gebruiken.

Nieuwe serie mini-pc’s van Shuttle

Shuttle heeft zijn lijn van XPC slim-modellen uitgebreid met de nieuwe DS10-serie. De serie mini-pc’s bestaat uit vier modellen, variërend van een zuinige Intel Celeron dualcore tot aan een krachtig I...

Gaming monitoren zijn populair – eerste miljoen verkocht voor MSI

Game-monitoren zijn populair. Veel fabrikanten richten zich dan ook op deze markt. MSI maakte bekend dat het in 2 jaar tijd al een miljoen stuks heeft verkocht.

Meest gelezen

    Maker Magazine

    Bestel nu