Nieuws


AMD zet zeilen bij in processors race met Intel

AMD zet alle zeilen bij nu Intel met "Alder Lake" zijn achterstand in de race van de ontwikkeling van processors lijkt goed te maken en maakt winstcijfers, versnellers en nieuwe processors bekend.

Black Friday Weggeefweek 2021

Black Friday en Cyber Monday: van dinsdag 23 november tot en met maandag 29 november maak je elke dag kans op een van de onderstaande prijzen.

SANS Institute rapport over ransomware en cyberaanvallen

In een rapport van SANS Institute worden de verschillen tussen ransomware en andere cyberaanvallen belicht en bekeken hoe deze te bestrijden.

De complete gids voor Windows 11 – bestel nu

Bestel de special over Windows 11 en lees er alles over in deze uitgebreide, complete gids van liefst 148 pagina's vol tips, trucs en tools.

Intel vergroot de prestatieverschillen in eigen Core i5 serie

Intel vergroot de prestatieverschillen tussen de Core i5-12600K en de aankomende i5-modellen, zonder het achtervoegsel K, met 4 kernels.

Met update brengt Windows 11 het blauwe scherm terug

De volgende bug fix van Microsoft voor Windows-11 verhelpt enkele problemen en betekent de terugkeer van het blauwe scherm bij een foutmelding.

Windows 11 update met Ryzen-patch, nog steeds met problemen

Windows 11 update KB5007215 zou de problemen van AMD's Ryzen processoren opnieuw moeten aanpakken, maar lost deze wederom niet geheel op.

Pre-order het c’t Windows Praktijkhandboek – Tips, tools en trucs voor Windows

Nieuw: c’t Windows Praktijkhandboek, te bestellen via de c't site - Tips, tools en trucs voor Windows 10 en 11.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu