Nieuws


Opslagkompas – c’t 6/2022 is nu te lezen

c't 6 is nu te lezen. Met de grote opslaggids en diverse opslagtechnieken. Verder gegevenslekkende Android smartphones, Windows updates en problemen en een bouwvoorstel voor een zuinige, stille pc

Powertoys nu ook beschikbaar voor ARM 64

De verzameling PowerToys-gereedschappen voor Windows-pc's is in de afgelopen twee en een half jaar aanzienlijk gegroeid - en draait nu ook op ARM 64 CPU's.

Synology – RT6600 ax router met Wi-Fi 6 en update voor SRM uitgebracht

Synology RT6600 ax is een Wi-Fi 6- router met hoge snelheden en betere beveiliging en met SRM 1.3 kunnen meer apparaten aangesloten worden.

Urgent – updates voor kritieke kwetsbaarheden in Windows en HP

Er zijn twee updates die extra urgent zijn en direct uitgevoerd moeten worden, voor zowel Windows als voor HP pc's is de kwetsbaarheid hoog.

Meta geeft Apple-tracking systeem de schuld van inkomsten verlies

Meta genereert minder inkomsten door de nieuwe tracking beveiliging in de Apple iOS en past zijn personeelsaantallen dit jaar aan.

De beste browser extensions voor thuiswerkers

De beste browser extensions voor thuiswerkers. Werknemers maken graag gebruik van de optie om thuis te werken. Steeds meer bedrijven zien gelukkig in dat er ook een hoop voordelen zijn aan thuiswerken...

WordPress: Het opzetten van een meertalige site

Wil je jouw WordPress website vertalen naar andere talen? Wij leggen je uit hoe dat precies werkt.

Alert: UEFI BIOS updates – poorten HP computers open voor aanvallen

HP pc's moeten uit veiligheidsoverwegingen de firmware bijwerken, de bijgewerkte UEFI BIOS-versies sluiten poorten en weren nieuwe aanvallen. 

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu