Nieuws


Google Stadia: cloud-gaming via de browser op elk apparaat

Met een klik op een link een nieuwe game starten in 4K-resolutie met 60 fps: zo gaan we binnenkort gamen via Google Stadia, het cloudgebaseerde gameplatform dat Google op de Game Developers Conference...

Consument benadeeld door onduidelijkheid vrije routerkeuze

De consument trekt aan het kortste eind door de discussie over definities bij het recht op vrije routerkeuze. Wat is nu eigenlijk het probleem en waarom moet het zo lang duren?

Webtip: alternatieven zoeken voor Google-tools

Sommigen willen zo min mogelijk Google gebruiken omdat ze van alles van je loggen en bijhouden. Daarom zijn er veel websites met allerlei alternatieven voor Googles producten. Een daarvan is nomoregoo...

Dropbox beperkt basis-accounts tot drie apparaten

Dropbox-gebruikers met een gratis account mogen de cloud-opslag nog maar met maximaal drie apparaten verbinden of moeten er voor gaan betalen.

Overal gamen met Valve Steam Link Anywhere

Valve heeft Steam Link Anywhere aangekondigd. Met de app kun je games ook buiten je thuisnetwerk vanaf je gaming-pc naar Android smartphones of Windows notebooks streamen.

Samsung Galaxy A50: goedkoper alternatief voor de Galaxy S10?

Met de Galaxy A50 biedt Samsung een interessant, goedkoper alternatief voor de prijzige Galaxy S10. Het toestel moet vanaf 18 maart in Europa verkrijgbaar zijn.

Nieuwe release van benchmark Cinebench verschenen

Maxon heeft een nieuwe versie van zijn Cinebench cross-platform benchmarktool uitgebracht. Met deze Release 20 van de tool kunnen de prestaties van cpu's op diverse systemen en platforms worden geëval...

Het WWW is 30 jaar oud

Sir Tim Berners-Lee’s diende dertig jaar geleden zijn voorstel 'Information Management: A Proposal' in om zijn collega's bij CERN te helpen met het delen van informatie.

Meest gelezen

    c't Magazine apr/2019

    Bestel nu