Nieuws


Android 11 getest – kleine verbeteringen voor meer gebruiksgemak

Android 11 verbetert de meldingen en maakt smarthomebediening makkelijker toegankelijk. We hebben de nieuwste versie getest.

Intel geeft informatie over nieuwe generatie processors

De volgende generatie Intel ‘Alder Lake’ processors die gepland staat voor 2021, zullen nieuwe functies introduceren, waarvan Intel onlangs enkele heeft aangekondigd.

Proefabonnementen voor Apple TV+ worden verlengd

Gebruikers die vanaf het moment dat Apple TV+ van start ging een gratis abonnement van een jaar kregen bij een Apple-product, krijgen mogelijk drie maanden verlenging.

Spotify vindt nummers via songteksten

Muziekstreamingdienst Spotify heeft in de laatste update van zijn smartphone-app een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers nummers kunnen zoeken op tekstpassages.

Core i 11e generatie van Intel verschenen – verbeteringen voor laptops

De Core i 11e generatie van Intel ('Tiger Lake' genaamd) is verschenen voor laptops. Hier vind je een overzicht van de verbeteringen en modellen.

Nvidia driver-update verhelpt reeks veiligheidslekken

Eigenaars van Nvidia grafische kaarten moeten hun driverversie controleren: Nvidia heeft een reeks Windows-specifieke beveiligingsupdates gepubliceerd voor grafische kaarten.

SanDisk verdubbelt snelheid portable ssd’s

SanDisk, de dochteronderneming van Western Digital, introduceert twee nieuwe portable ssd's, die bijna twee keer de snelheid bieden vergeleken met de vorige generatie.

Aantal vrouwen en ouderen die gamen groeit

Een onderzoek van Talpa Gaming en Mediabrands heeft aangetoond dat het aandeel vrouwen en ouderen die gamen in Nederland groeit.

Meest gelezen

    c't nov/2020

    Bestel nu