Nieuws


Bekijk de preview en grijp je kans!

Profiteer nog van de voorjaarsactie en ontvang de c't met dit artikel (preview).

Trust Iris 4k Ultra HD conferentiecamera

Trust komt met de Iris, een nieuwe plug&play conference-camera die elke ruimte omtovert tot een videoconferentieruimte. De Iris bevat ook een aantal slimme ingebouwde opties.

Windows-toolbox: systeemtools – c’t magazine 5/2021 staat voor je klaar

Windows-toolbox: systeemtools - c't magazine 5/2021 staat voor je klaar. Met verder o.a. high-end laptops en 16:10-kantoordisplays.

Webredacteur gezocht, c’t magazine – Nijmegen

We zoeken een webredacteur voor c't magazine. Wil je een leuke werkplek, in een enthousiast team, met het mooiste uitzicht van Nijmegen? Reageer dan nu.

Buiten gewoon lezen!

Je mag nog niet veel, maar wat zeker mag is lekker lezen op je eigen terras! Neem nu een abonnement en profiteer van de voordelen.

Samsung Galaxy A-serie vernieuwd

Samsung presenteert nieuwe middenklassers met de Samsung Galaxy A52 en A72. Hogere verversingsfrequenties voor het scherm en 5G worden ook in de middenklasse meer gemeengoed.

SANS 2021 Security Awareness Report vergelijkt awareness-programma’s en salariëring wereldwijd en geeft richtlijnen om in actie te komen

SANS 2021 Security Awareness Report vergelijkt awareness-programma's en salariëring wereldwijd en geeft richtlijnen om in actie te komen.

De optimale pc 2021 – c’t magazine 4/2021 staat voor je klaar

De optimale pc 2021 - c't magazine 4/2021 staat voor je klaar. Met verder o.a. de grote browsertest, Wi-Fi 6 routers en zelf Flatpak-pakketten maken.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu