Nieuws


Stalking-apps verwijderd uit de Google Play Store

Google heeft zeven stalking-apps verwijderd uit de Google Play Store. De apps konden gebruikt worden om gebruikers te bespioneren.

Maanlanding 50 jaar geleden: techniek die de wereld veranderde

De eerste maanlanding 50 jaar geleden en het Apollo-programma waren de aanleiding voor veel technologische hoogstandjes. Een kleine stap voor Neil Armstrong, een grote stap voor de techniek.

DuckDuckGo scherpt concurrentie met Google aan

DuckDuckGo scherpt concurrentie met Google aan. Al sinds januari toont de Google-concurrent bij zoekopdrachten naar adressen resultaten die verkregen zijn met Apple Kaarten. Nu breidt de alternatieve ...

BenQ SW270C: 27”-monitor voor professioneel gebruik

Schermfabrikant BenQ heeft een nieuwe uitbreiding van zijn serie beeldschermen voor fotografen, de SW270C. De monitor heeft een WQHD-resolutie en beschikt over hardwarekalibratie.

webtip: tijdzones zonder hoofdpijn

Veel reizigers en/of vakantiegangers worden er letterlijk en figuurlijk doodmoe van: tijdzones. Naast een paar uur verschil, of juist veel, heb je ook te maken met datumverschillen.

AMD verwijdert fout uit Ryzen 3000 via bios-updates

Veel Linux-distributies draaien niet op de nieuwe Ryzen 3000 processorserie van AMD. Ook de game Destiny 2 werkte er niet mee. Een bios-update moet er voor zorgen dat dit euvel wordt verholpen.

webtip: tekst en uitleg voor songteksten

Bij songteksten is er altijd ruimte voor discussie. Gaat de tekst nu over de letterlijke betekenis, of zit er een diepere laag onder … of toch stiekem vooral metaforen, maar ja voor wat?

G.Skill Trident Z Neo-geheugen met laagste latentie

De nieuwe RAM-modules uit de Trident Z Neo-serie moeten zorgen voor hoge prestaties in 3D-games en applicaties die veel van het geheugen vergen.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu