Nieuws


Bitcoin kopen: wanneer is dit een goed moment?

Beleggers raken steeds meer geïnteresseerd in crypto valuta. Daardoor wordt het ook voor de ‘gewone mens’ interessanter om hier in te handelen. Maar wanneer is een bitcoin kopen een goed idee?

Microsoft toont truc om Windows 11 geïnstalleerd te krijgen

Microsoft beschrijft een truc hoe Windows 11 geïnstalleerd kan worden op computers met hardware die eigenlijk niet ondersteund wordt. Tegelijkertijd waarschuwt Microsoft hiervoor.

SANS Institute lanceert campagne #securethefamily

Tijdens Cybersecurity Awareness Month bieden experts wereldwijd hulp om de digitale thuisomgeving veiliger te maken.

Office 2021 voor Windows 11 door Microsoft aangekondigd

Het nieuwe Office maakt deel uit van Microsoft 365, maar is ook zonder abonnement verkrijgbaar vanaf 149 euro na de lancering van Windows 11. Office 2013 werkt niet onder Windows 11

Windows 11 beschikbaar – gratis upgrade komt naar Windows 10

Vanaf 5 oktober is Windows 11 beschikbaar. Microsoft stelt de upgrade gratis beschikbaar voor Windows 10-pc's die voldoen aan de hardware-eisen.

Server op maat – c’t magazine 11/2021 staat voor je klaar

Lees c't magazine 11/2021, met o.a. Server op maat, Het grote CPU-overzicht en GPS tot op de centimeter nauwkeurig. Bestel nu met gratis verzending.

Bedreigingen voor Cyberveiligheid: Dit is Waarom de Detailhandel Risico Loopt

De verkoop verplaatst zich naar het internet. Hackers en andere cybercriminelen draaien overuren. Waarom loopt de detailhandel grote risico’s als het gaat om cyberveiligheid.

Wat is een PIM en waarom is het handig voor e-commerce?

Steeds meer organisaties maken gebruik van een PIM-systeem (Product Information Management). Het is een tool die het mogelijk maakt om productinformatie op efficiënte wijze te distribueren naar versch...

Meest gelezen

    c't magazine nov/2021

    Bestel nu