Nieuws


Sony Sprecense ontwikkelboard voor IoT

De Sony Spresense is een compact development-board gebaseerd op Sony’s multicore-microcontroller CXD5602. Je kunt er IoT-applicaties mee ontwikkelen omdat hij wordt ondersteund door de Arduino IDE.

Ewent EW1191 automatische smartphonehouder

De Ewent EW1191 smartphonehouder opent zich automatisch als je je telefoon ervoor houdt, en klemt zich dan om je smartphone. Hij biedt ook snel draadloos laden (Qi).

Ook Voyager 2 bereikt interstellaire ruimte

De ruimtesonde Voyager 2 heeft net als zijn ruimtesonde-broertje de Voyager 1 de interstellaire ruimte bereikt.

Windows 10 krijgt een nieuwe lay-out

Bij de Insider Preview van Windows 10 is het mogelijk om Windows een nieuw uiterlijk te geven. Dat kan met behulp van het zogeheten Windows Light Theme.

Valve Steam Link draait nu op Raspberry Pi

Valve heeft een beta-versie van Steam Link beschikbaar gesteld voor de Raspberry Pi waarmee je games vanaf je pc op een smart-tv kunt streamen.

Big Brother Awards 2018: genomineerden bekend, stemmen mogelijk

De Belastingdienst, Facebook en de Kamer van Koophandel zijn genomineerd voor de Big Brother Awards 2018. Deze publieksprijs voor de grootste privacyschender van Nederland is een initiatief van burger...

Eerste tv-zender in 8K

In Japan is het eerste land waarin een tv-zender uitzendingen in 8K toont.

Ssd-winactie: win een Kingston mSATA 480 GB ssd

Extra opslagruimte of snellere opslag is vaak welkom. Vertel ons waarom het bij jou van pas zou komen en maak kans op een Kingston mSATA-ssd van 480 GB!

Meest gelezen

    c't Magazine dec/2018

    Bestel nu