Nieuws


Tor Browser verschenen voor Android

Met de Tor Browser kun je anoniem internet op. Daarnaast biedt de browser ook toegang tot het Darkweb. De eerste officiële (stable) versie van de browser is nu beschikbaar voor Android.

Nederlands bedrijf lanceert Vidley, de video wenskaart

De Vidley VideoWenskaart iss een luxe papieren wenskaart met aan de binnenzijde een groot ingebouwd scherm waarop je een videoboodschap ziet zodra je de kaart opendoet.

Filmen als een prof: Adobe Premiere Rush voor Android

Adobe Premiere Rush is nu ook voor Android smartphones verschenen. Met de videobewerking-app, die oktober vorig jaar al voor iOS-toestellen verscheen, kunnen Android-gebruikers online video’s opnemen,...

Zotac komt met nieuwe ZBOX Q Series Mini Creator PC

Hardwarebouwer Zotac heeft een nieuwe compacte maar zeer krachtige workstationreeks uitgebracht. De kleine krachtpatsers zijn rijkelijk uitgerust.

Google moet toegang Huawei tot Android beperken

De VS heeft Huawei op een zwarte lijst gezet. Als gevolg daarvan heeft Google de toegang beperkt van Huawei tot Android.

Ontwikkelplatform Stack Overflow gehackt

Bij het programmeerplatform Stack Overflow was er vorige week een serverinbraak. Klant- en accountgegevens werden echter niet gekopieerd.

Slimme zonnebril die met je praat

De Bose Frames zijn zonnebril en koptelefoon in een. Bose noemt het ‘Audio Augmented Reality’ en de bril moet eind mei in Nederland verkrijgbaar zijn.

Webtip: handige tool voor bingewatchers

Het leven van een bingewatcher kan best zwaar zijn. Waar o waar is je favoriete serie of film te bekijken?

Meest gelezen

    c't Magazine jun/2019

    Bestel nu