Workshops


Woord zoeken in bestanden in Windows – snel op inhoud zoeken

Leer hoe je een bestand met een bepaald woord zoeken kunt in Windows, waarom dat soms niet lukt en hoe je meer resultaten vindt.

De laatste kans: digitale video-opnames bewaren

Het einde van het analoge videotijdperk werd ingeluid door camcorders die digitale opnamen maakten op mini-DV-banden. Ook al klinkt ‘digitaal’ nieuw, al die formaten zijn al ruim 10 jaar geleden van d...

Bestand zoeken in Windows – hoe vind je dat ene bestand terug?

Bestand zoeken in Windows - hoe vind je dat ene bestand terug? Soms krijg je maar niet de juiste resultaten. We leggen uit hoe je toch vindt wat je zoekt.

De laatste kans: VHS videobanden digitaliseren

Als je nog VHS-videobanden hebt liggen die je wilt digitaliseren om ze voor de toekomst te redden, moet je daar haast mee maken. Door de verouderde techniek zijn er steeds minder afspeelapparaten, bov...

Zoeken zonder Bing: zoeken in Windows zonder webresultaten

Bij zoeken binnen Windows krijg je ook (internet)resultaten van Microsofts zoekmachine Bing. Zoeken zonder Bing kan met de stappen hier beschreven.

Alles in hoofdletters typen vermijden: Caps Lock aanpassen

Je zult ALLES IN HOOFDLETTERS typen als je ongemerkt op CapsLock drukt. Om dat te vermijden kun je die toets (en andere) uitschakelen of voor iets anders gebruiken.

Achtergrond voor videobellen aanpassen in elk programma

De achtergrond voor videobellen aanpassen kan in elk programma met de methode in deze workshop. En met meer mogelijkheden dan eventuele ingebouwde opties.

Android veiliger maken: bepaal welke apps internet op mogen

Je kunt Android veiliger maken door zelf te kiezen welke apps internet op mogen. Met een firewall ga je tracking en reclame tegen, of erger bij malafide apps. Verrassend veel apps werken ook zonder in...

Meest gelezen

    c't dec/2020

    Bestel nu