Workshops


Overal back-uppen: snel en eenvoudig met het gratis Duplicati

Back-uppen zonder kosten, op allerlei apparaten? Duplicati is geheel gratis, snel geïnstalleerd en geconfigureerd en draait onder alle gangbare desktopbesturingssystemen.

Outlook thuis of onderweg gebruiken via het web

Overal toegang tot je werk e-mail? Je kunt Outlook thuis of onderweg gebruiken met de versie voor in een browser. Die webversie is soms zelfs praktischer.

Anoniem internet gebruiken met Whonix

Met behulp van Whonix kun je anoniem internet gebruiken (niet alleen de browser) en blijft je pc bovendien veilig voor malware. Dit werkt voor Windows, macOS en Linux.

De optimale pc: koopadvies voor losse onderdelen

Op dit moment is de keuze voor een cpu zo gemaakt. Maar voor een zelfbouw-pc moet je ook nog kijken naar een stabiel moederbord, genoeg werkgeheugen, een snelle ssd en flink wat opslagruimte in de vor...

Ryzen 3000 overklokken in de praktijk

Voor de 3e generatie Ryzen-processors heeft AMD nieuwe overklok-modi aan zijn overkloksoftware toegevoegd. We hebben gekeken wat Ryzen 3000 overklokken met de verschillende modi oplevert.

Nieuw-menu sneller maken in Windows Verkenner

Via Windows Verkenner kun je bestanden openen en verwijderen, maar ook nieuwe bestanden aanmaken. Je kunt het bijbehorende Nieuw-menu sneller maken of op andere manieren aanpassen.

Raspberry Pi wekkerradio maken (met internetradio en eigen muziek)

Met ons project voor een Pi-wekkerradio maken kun je podcasts, radiostreams of muziek van streamingdiensten en natuurlijk je eigen muziekbibliotheek horen bij het wakker worden.

Windows 10 en hoge resolutie-monitoren

Windows 10 kan op zich goed overweg met high-res monitoren. Maar als er problemen zijn met een hoge resolutie bij Windows 10, zijn er mogelijkheden de weergave te verbeteren.

Meest gelezen

    c't mei/2020

    Bestel nu