Workshops


Grote bestanden met Linux-tools opsporen

Is je harde schijf weer vol en geen idee hoe dat komt? Linux-tools als Filelight of Boabab helpen om oude ISO-images, gedownloade games, films en andere grote bestanden op te sporen die de schijf vull...

Een website downloaden of kopie maken van een webpagina

Een webpagina of hele website downloaden kan met wget. Zó maak je een goede kopie en probeert je pc niet het hele internet te downloaden.

Digitale veiligheid – beveilig jezelf met de security checklist

Je smartphone, computer, en online accounts beveiligen is belangrijk. Met deze tips en gratis security-checklist wordt je digitale veiligheid snel beter.

Defecte Windows updates verwijderen

De kwaliteit van Microsoft Windows updates is soms erg krakkemikkig. Dan is het handig om te weten hoe je updates kunt verwijderen die je pc om zeep helpen. Dat kan gelukkig zelfs als Windows niet mee...

3D-model maken met je smartphone met gratis software

Ontdek hoe je met je smartphone en het gratis Meshroom van bijna alles een 3D-model maken kunt. Dat kan naar een 3D-printer of in andere programma's.

Sneltoetsen in Windows 10 – overzicht toetsencombinaties

Sneltoetsen zijn handig om sneller te werken met Windows 10. Bekijk hier het overzicht van toetsencombinaties en de bijbehorende functie.

Ingebouwde mogelijkheden van Windows gebruiken – alles in huis

Leer de ingebouwde mogelijkheden van Windows 10 gebruiken en bespaar jezelf de moeite van aparte programma's hiervoor zoeken en installeren.

Veilig internet op – extensies voor veiliger browsen en meer privacy

We geven een overzicht van de beste extensies voor veilig internet op gaan en meer privacy in Chrome, Firefox en Safari. Via de links voeg je ze snel toe,

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu