Workshops


Android rooten met Magisk en root verbergen op je smartphone

Android rooten wordt steeds lastiger. Een van de middelen om je smartphone te rooten is Magisk, waar we hier dieper ingaan.

Digitale formulieren maken

Hoe geef je een digitaal formulier vorm en waar moet je om denken? Een korte workshop ‘digitale formulieren maken.’

Speciale tekens typen in Windows, Linux en macOS

Speciale tekens typen in Windows, Linux en macOS gaat makkelijker met wat achtergrondkennis, zodat je valkuilen kunt vermijden. Hoe zit het nu eigenlijk met typen van die bijzondere tekens?

Thuiswerken op een Chromebook: oplossingen en tips

Thuiswerken zonder Windows-pc? Dat kan op een Chromebook vaak prima. De volgende tips kunnen het werken nog vergemakkelijken.

Software updaten met Topgrade: alle software ineens

Topgrade doet updates voor Linux, macOS en Windows in één keer. Zo kun je makkelijker de software updaten zonder verschillende update­-programma's handmatig te moeten starten.

RISC-V programmeren: met platform IO en microcontrollerboard

Een instap in de wereld van de opensource technologie RISC-V hoeft niet veel te kosten. We hebben het RISC-V-board Longan Nano uitgeprobeerd met PlatformIO onder Windows 10.

Windows configuratie via de Microsoft Management Console (MMC)

Regel op één centrale plek de Windows configuratie via de Microsoft Management Console. Kies uit logboeken, schijfbeheer, apparaatbeheer, taakplanning en andere snap-ins en maak je eigen console.

Microsoft Office: online samenwerken in Word en Excel

In Microsoft Office kun je met meerdere mensen samen aan documenten of werkbladen werken. Dat is zowel handig als je bij elkaar op kantoor zit, als wanneer je verspreid zit over verschillende (thuis)w...

Meest gelezen

    c't sep/2020

    Bestel nu