Workshops


Licht aan – hoe schakel je led met GPIO-pinnen in Python

Met de GPIO-pinnen bibliotheek en een paar regels Python-code wordt de Raspberry Pi een universele schakelcentrale - in dit deel: LICHT AAN.

Hoe kun je zelf je pc repareren of upgraden – EHBO met hardware

Een desktop pc is makkelijker te repareren dan een laptop. In dit artikel laten we zien wat je zelf kunt herstellen of kunt vervangen.

Naast Linux Windows 11 installeren – geschiktheid pc controleren

Controleer bij naast Linux Windows 11 installeren vooraf of de pc geschikt is. Zo lukt het zonder dat je al Windows hebt. Ook handig bij een pc zonder (werkende) Windows.

Problemen met pc oplossen: overzicht van stations krijgen met c’t-rescue

Bij het oplossen van problemen op de pc kom je in het overzicht van de stations die door de c't-rescue-Windows usb-stick gebruikt worden.

Wachtwoord BIOS instellen en herstellen – zo doe je het

In het BIOS kun je een wachtwoord instellen die de diagnose of zelfs de toegang tot de systeemschijf kunnen blokkeren. Zo (her-)stel je het wachtwoord in BIOS.

Problemen met pc oplossen: opstarten van c’t-rescue-Windows usb

Voor het oplossen van problemen op de pc begin je met het opstarten van het systeem vanaf de c't-rescue-Windows usb-stick.

UEFI start niet op – zo verander je de BIOS set-up

Wat als het besturingssysteem niet opstart wanneer het BIOS de standaardinstellingen van de set-up gebruikt, zo verander je de bootvolgorde.

Android-apps op Windows 11 draaien – zo installeer en gebruik je het

Android-apps op Windows 11 draaien kan met de Android-emulator van Microsoft zelf. Ontdek hoe je die installeert, gebruikt en apps vindt.

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu