Workshops


Automatische pakket-updates voor Debian, Ubuntu, Raspberry Pi OS

De automatische pakket-updates van op Debian gebaseerde Linux-distributies houden met de juiste configuratie ook Ubuntu en Raspberry Pi bij de tijd.

King of Ping voor online gamen

Om online games zo soepel mogelijk te laten verlopen is het zaak een zo snel en betrouwbaar mogelijke internetverbinding met de server van de games te hebben. Word een King of Ping!

Fritzbox instellen voor optimale game-ervaring

Om goed met anderen tegelijk te kunnen gamen zijn een lage latentie en korte pingtijd van enorm belang. De routerinstellingen van een Fritzbox kunnen daarbij helpen.

10 gigabit ethernet netwerkkaart – snelheid verbeteren

10 gigabit ethernet kan veel tijd besparen. Verbeter je netwerk snelheid met de juiste netwerkkaart en drivers. Zo controleer je dit.

Hou je AVM Fritzbox-router veilig

Met een Fritzbox-router van AVM heb je als beginpunt je netwerk en internetverbinding onder controle. Maar zorg ervoor dat je die Fritzbox dan ook veilig houdt om ongewensten buiten de deur te houden....

Een smarthome opzetten met ESPHome en Home Assistant

We laten zien hoe je de gratis Home Assistant software samen met ESPHome gebruikt voor een smarthome opzetten en centraal aansturen.

Chrome OS alternatief CloudReady installeren: gratis Chromebook

Je kunt Cloudready installeren als gratis alternatief voor Chrome OS.  Maak je eigen Chromebook van een oude laptop. Zo werkt het.

Donkere modus Word uitschakelen of inschakelen – maak alles wit of zwart

Microsoft Word volgt automatisch de donkere modus van Windows. Je kunt ook afzonderlijk de donkere modus van Word uitschakelen of inschakelen. Zo doe je dat.

Meest gelezen

    c't magazine jan-feb/2022

    Bestel nu