Workshops


Karaoke versie maken van een muzieknummer met het gratis Spleeter

Je kunt een karaoke versie maken van een muzieknummer met het gratis Spleeter. Of een versie zonder bijvoorbeeld drums voor muziekles. Ontdek hoe dat gaat.

Sysinternals Suite voor Windows 10 – welke gratis tool doet wat?

De Sysinternals Suite bevat meer dan 70 gratis tools voor Windows 10. Lees hier welke tool doet wat je wilt en hoe je de Suite handig gebruikt.

IoT-projecten met ESPEasy

IoT-projecten vereisen geen geavanceerde programmering. ESPEasy is een kant-en-klare firmware die eenvoudig is en veel aanpassingsmogelijkheden biedt.

Outlook berichten bewaren – een back-up van Outlook maken

Wil je een back-up van je Outlook berichten bewaren? Je Postvak IN en andere mappen bevatten vaak waardevolle gegevens. Met deze stappen bewaar je ze.

Je bladwijzers synchroniseren in meerdere browsers

Wil je je collectie bladwijzers synchroniseren in verschillende browsers? Dat kan niet zomaar. Er zijn gelukkig manieren om dat toch voor elkaar te krijgen.

Zo heb je je NAS-beveiliging goed voor elkaar

Als je al je bestanden back-upt met een NAS, moet je via de NAS-beveiliging zorgen dat deze veilig zijn en blijven. Zonder voorzorgsmaatregelen kun je slachtoffer worden van ransomware. We laten zie h...

Wat heb je beslist nodig om goed te kunnen gamen?

In de afgelopen jaren is gamen een van de meest populaire en lucratieve vormen van entertainment geworden. Dit geldt voor de spelers, maar ook voor de producenten van de spullen die gebruikt worden do...

Goedkope game pc bouwen – AMD of Intel voor een gaming pc?

Je kunt een goedkope game pc bouwen om games in full-hd vloeiend te spelen. Vanaf 700 euro stel je zo'n pc samen. Maar kies je dan beter voor AMD of Intel?

Meest gelezen

    c't magazine juni/2021

    Bestel nu