Reviews


InfinityLab 10000 Wireless powerbank – review

De InfinityLab InstantGo 10000 Wireless is een compacte en lichte powerbank die drie apparaten tegelijk kan opladen.

Battlefield 2042 review: een voorzichtig groots nieuw begin

Battlefield 2042's trailer deed bij veel die hard Battlefield-fans de harten sneller kloppen: grootste gevechten in gigantische maps, met veel voertuigen. Aan vervoer (en wapens) geen gebrek, en de mu...

Stille voeding van be quiet! – Pure Power 11 FM 750W – review

De stille voeding Pure Power 11 FM van be quiet doet zijn werk uitstekend, doet zijn naam eer aan en is een schappelijk geprijsde aanrader.

HP Aero 13 laptop is krachtig en gunstige koop – review

De laptop HP Aero 13 is krachtig en zit in het premiumsegment, want strijd tussen AMD en Intel en hardwareselectie hebben gunstig uitgepakt.

Sennheiser CX Plus True Wireless in-ears met ANC – review

De Sennheiser CX Plus True Wireless zijn goed klinkende, makkelijk bedienbare en betaalbare in-ears met ANC en ambient-aware.

Kingston heeft snelle gaming PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD – review

Kingston brengt met de FURY Renegade zijn eerste PCIe 4.0 NVMe-ssd uit en richt  zich op gamers die een nog hogere performance willen.

Rubik’s Cube smart training met GAN356 i Cubestation-app – review

De Smart Cube Gan356 is een Rubik's Cube die elke beweging doorstuurt naar een app, die training geeft aan beginners en professionals helpt.

Met Switchbot Curtain kun je smart het gordijn bewegen

Met de Switchbot Curtain kun je smart gordijnen bewegen, net als je de lampen en verwarming in je huis al smart laat bedienen.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu