Reviews


Netatmo Slimme Rookmelder

De slimme rookmelder van Netatmo kun je via wifi en IFTTT in je smarthome integreren. Daar heb je dan 10 jaar geen omkijken meer naar.

Apple iMacs 2019

De iMacs zijn van buiten nog hetzelfde, maar hebben meer kernen en krachtigere graphics gekregen. De performance is flink gestegen, waardoor ze een concurrent worden voor de instapversie van de iMac P...

TerraMaster F2-221 NAS review

De TerraMaster F2-221 is meer dan een voordelige NAS. Naar wens kun je een eigen NAS-besturingssysteem, een complete Linux-versie of zelfs Windows 10 erop installeren. We hebben het getest.

Iiyama ProLite XUB2792UHSU Ultra-HD-monitor

De ProLite XUB2792UHSU is een 27inch Ultra HD-monitor. Hij heeft een IPS-panel, veel aansluitmogelijkheden en is ergonomisch instelbaar.

Game review: Age of Wonders: Planetfall

De nieuwste telg uit de Age-of-Wonders-serie heeft een kek scifi-thema gekregen. De Star Union is uit elkaar gekukeld, en zes verschillende facties willen graag hun stempel drukken.

Asus ROG Rapture GT-AX11000 802.11ax-router

De ROG Rapture GT-AX11000 van Asus is een router die de IEEE 802.11ax-standaard ondersteunt. De ‘ROG’ in de modelnaam staat voor Republic of Gamers, oftewel de lijn van gaming producten van Asus.

Smartwatch met Wear OS, Tizen en watchOS vergeleken

Smartwatch met Wear OS, Tizen en watchOS vergeleken: is sport- en fitnesstracking voldoende om een smartwatch interessant te maken? Fabrikanten hebben in elk geval aan de accuduur gesleuteld.

Game review: Wolfenstein: Youngblood

De dochters van B.J. Blaskowicz gaan uitvogelen waar hun nazi-killer van een vader uithangt. Al snel hebben de dames de eerste informatie boven water en wordt het al schietend de detailrijk vormgegeve...

Meest gelezen

    c't okt/2019

    Bestel nu