Reviews


Beste media server software – 3 programma’s getest

Met de beste media server software kun je de eigen verzameling net zo presenteren als streaming-platforms. We hebben 3 programma’s getest.

Voeding be quiet! Pure Power 11 FM 850W – review

Onderdelenfabrikant be quiet heeft zijn serie Pure Power 11 FM pc-voedingen uitgebreid met een volledig modulair 850watt-model voeding.

Webcam Trust TW-200 – review

De TW-200 van Trust is een simpele full-hd webcam met usb 2 die doet wat je gezien zijn prijspeil ook mag verwachten dat hij doet.

Startmenu Windows 11 vervangen met deze alternatieven

Je kunt het startmenu van Windows 11 vervangen met deze alternatieven, want hoe elegant het menu ook is, het scala aan functies is beperkt.

Europese cloudproviders review – 6 aanbieders vergeleken

Review van Europese cloudproviders - ze bieden schaalbare cloudresources zonder lange contracttermijnen en voor een klein prijsje.

Sony Xperia 5 III smartphone – review

De compacte high-end Android-smartphone Sony Xperia 5 III is kleiner en goedkoper dan de Xperia 1 III, maar de test wijst uit dat de geleverde prestaties goed zijn.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G smartphone – review

De Samsung Galaxy Z Flip 3 past ingeklapt makkelijk in een broekzak en is een behoorlijk snelle smartphone. Het is een fraai ontwerp, maar in de test komen er nadelen aan het licht.

Dell UltraSharp U4021QW ultrawide display – review

De Dell UltraSharp U4021QW is een ultrawide display met hoge resolutie en USB-C-docking, ideaal voor gebruik met een laptop of twee pc’s.

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu