Reviews


VirusTotal Mobile: gespuis detecteren onder Android

De app VirusTotal for Android geeft meteen aan het begin al een disclaimer dat de app geen realtime virusscanner is. Maar het is wel een handige tool voor in je toolbox.

Externe behuizing voor ssd of harde schijf: 8 modellen getest

Een (oude) harde schijf of ssd kun je in een usb-behuizing stoppen en als extern opslagmedium gebruiken. We hebben een aantal modellen externe behuizing voor ssd en harde schijf in huis gehaald en die...

Complete smartphone: Nokia 8.1 getest

Een lange accuduur, snelle updates, een kale Android: de Nokia 8.1 overtuigt als totaalpakket, zonder één uniek verkoopargument. We testen deze complete smartphone van Nokia.

Back-up met encryptie: review Duplicati 2.0

Met Duplicati wordt het maken van een back-up met encryptie een eitje. Versie 2 draait als server in je lokale netwerk. Een korte review.

Game review: Greedfall

Greedfall is een RPG van een kleine Franse studio, die laat zien dat een goede RPG geen lel van een studio vereist. De game met een 17e-eeuwse fantasiesetting ziet er prachtig uit.

Game review: Control

Bij het spelen van Control lijk je een soort van spin-off van een nog mysterieuzere versie van The X-Files binnengewandeld te zijn.

Slimme verlichting: test Philips Hue, Ikea Trafdri en andere systemen

We testen Philips Hue en drie andere marktleiders en kijken naar apps en smarthome-­integratie, maar ook naar licht­opbrengst, kleuren en ­andere eigenschappen van de lampen.

Solus 4 Fortitude review: allround desktop-Linux

Solus 4 concentreert zich op het wezenlijke en biedt een solide Linux-systeem met een moderne desktop. Het ­systeem is ook zonder al te veel kennis van Linux toch prima te gebruiken.

Meest gelezen

    c't nov/2019

    Bestel nu