Reviews


Goedkope bluetooth koptelefoon tot 60 euro: 9 modellen getest

Draadloze koptelefoons zijn handig, zeker bij smartphones waar vaak een hoofdtelefoonaansluiting ontbreekt. Ondertussen heb je al een goedkope bluetooth hoofdtelefoon vanaf 25 euro. Is dat ook wat?

Xodo pdf-viewer en editor

Xodo is een fraaie applicatie voor het lezen, becommentariëren, markeren en elementair bewerken van pdf's.

Gtop systeemmonitor voor Linux

De kleine gratis tool gtop laat in een Terminal-venster de gedetailleerde belasting van je hardwarecomponenten zien als ASCIIgrafieken en taartdiagrammen.

Fantastical 2.5 voor macOS: agenda-app voor powerusers

Fantastical 2.5 is een uitgebreide agenda-tool voor powerusers. De app biedt een fijne interface, krachtige opties en goede integratie van diensten van derden.

TrID bestandstype-herkenner

Met TrID kun je betrouwbaar achterhalen wat voor type een onbekend bestand is. Daarbij wordt niet gekeken naar de naam, maar naar de inhoud.

Inkjet printer HP Envy 5030 review

Voor net geen 70 euro heb je al een inkjet printer waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Heb je voor die prijs een goede printer? We testen de HP Envy 5030 en kijken ook naar de verbruikskosten.

Samsung Galaxy Note 9 met nieuwe S-pen en grotere accu

Net zo'n grote vooruitgang als de Note 8 was ten opzichte van voorganger Note 4, is de Note 9 niet. De verbeteringen die er zijn, maken van de Note 9 wel een bijzonder complete smartphone.

Dashlane 6.0 wachtwoordmanager

Dashlane bewaart wachtwoorden en andere persoonlijke gegevens. De nieuwe versie vermijdt identieke wachtwoorden.

Meest gelezen

    c't Magazine jan-feb/2019

    Bestel nu