Reviews


Fitness of activity tracker voor je gezondheid: 9 modellen getest

Nieuwe modellen activity tracker kunnen slaap, stress en zuurstofverzadiging meten. We testen 9 modellen van 30 tot 300 euro. Welke is voor jou de beste?

Ning netwerkscanner voor Android

De opensource netwerkscanner Ning detecteert apparaten en open diensten in je lokale netwerk door middel van een poortscan.

Sennheiser CX 400BT draadloze in-ears

De CX 400BT in-ears van Sennheiser beloven de klank van de True Wireless 2, maar dan een stuk goedkoper vanwege het ontbreken van actieve noisecancelling.

TrustKey T110 & T120 FIDO2-sleutel – veilig online zonder wachtwoord

De nieuwe TrustKey T110 & T120 FIDO2-sleutel beveiligen je online accounts, zelfs als je wachtwoord gelekt is. Lees de review en beveilig je gegevens.

KDE Plasma 5.20 review – vooruitgang bij Wayland

KDE Plasma 5.20 heeft onder meer vooruitgang geboekt bij de integratie van Wayland. Lees de korte review van deze elegante gebruikersinterface voor Linux.

Acht desktop-mailprogramma’s: welke mailclient past bij jouw gebruik?

Sommige e-mailprogramma’s zijn een echte duizendpoot, andere komen met nieuwe manieren om de stortvloed aan berichten te beheren. Welke past bij jouw gebruik?

Turris Shield: eenvoudig in te stellen entry-level firewall

De Turris Shield firewall moet maximale veiligheid bieden voor iedereen. Daarom is hij bijzonder makkelijk in te stellen.

Goedkope NAS kopen: wat is de beste eenvoudige NAS?

Zoek je een goedkope NAS voor je gezin of (thuis)kantoor? We vergelijken vier modellen en kijken wat de beste eenvoudige NAS is. Hier zijn de resultaten.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu