Reviews


Apple MacBook Pro 13″ review (2020): drie verschillende typen

De MacBook Pro 13" met Intel-processor die halverwege 2020 verscheen is nog steeds een interessante laptop. Een korte review van deze compacte premium-laptop.

Is Windows 10 veilig? Beveiligingsopties van Windows 10 op een rijtje

Is Windows 10 veilig of niet? Een blik op de beveiligingsopties laat zien dat hackers het moeilijker hebben dan ooit. Gebruik ze om veilig te blijven

Lichtgewicht laptop test: zeven modellen vergeleken

We testen zeven premium lichtgewicht laptop modellen vanaf 1000 euro, zoals de Apple MacBook Pro 13, Lenovo ThinkPad X1 Carbon en Microsoft Surface Book.

Zakelijke webcam voor videocalls: Logitech MeetUp

De MeetUp van Logitech is een camera voor teams die samen coronaproof een online vergadering willen bijwonen. Hij is vooral zakelijk interessant.

Waterkoeling met leds: review Cooler Master ML120L V2 RGB

Een review van de waterkoeling met leds Cooler Master ML120L V2 RGB. We kijken onder andere naar de montage en het aansluiten van deze waterkoeling.

Android zonder Google maar wel met eigen clouddienst: /e/

Als je niet wilt dat je smartphone allerlei gebruikers- en telemetriedata naar Google stuurt, gebruik je een custom-ROM.  Het Android-alternatief /e/ belooft niet naar huis te seinen, zonder dat je pr...

Dolby Atmos Music via Tidal

Muziek in het Dolby Atmos-formaat is al enige tijd bij streamingdiensten beschikbaar. De streamingservice Tidal heeft zijn aanbod uitgebreid naar mediaspelers, tv’s en soundbars.

Gratis Microsoft Office alternatief: OnlyOffice review

OnlyOffice is een gratis Microsoft Office alternatief. Er zijn lokaal te installeren programma's en het kan op een eigen server draaien. We bekijken hoe dat bevalt.

Meest gelezen

    c't jan-feb/2021

    Bestel nu