Reviews


Sony HT-ZF9 3.1-kanaals soundbar met Dolby Atmos & DTS:X

Door de Vertical Surround Engine van de 3.1-kanaals soundbar Sony HT-ZF9 met Dolby Atmos/DTS:X komt het geluid van alle kanten.

Met akkoorden van je favoriete muziek leren muziekspelen

Met Chordify kunnen beginnende en gevorderde muzikanten op een prettige manier leren om muziek te spelen.

Office software in teams gebruiken: Coda, Notion en Quip

Klassieke (online) office software heeft meestal maar beperkte mogelijkheden voor teams om gezamenlijk aan projecten te werken. Een aantal tools uit een nieuwe softwarecategorie laat zien dat dit bete...

Flowcharts en mindmaps met coggle.it

Flowcharts en mindmaps zijn fijne hulpmiddelen om allerlei zaken in kaart te brengen. Met coggle.it tover je met een paar muiskliks en wat slepen en eenvoudige markdown-opties een mooi overzicht in el...

Beste pauzemomenten tijdens bioscoopbezoek

Misschien had je die grote cola toch beter niet kunnen nemen, van die leuke blockbuster wil je eigenlijk geen belangrijk detail missen. Geen (hoge) nood: er is hulp in de vorm van RunPee.

Superactuele Linuxdesktop Manjaro

Manjaro 18.0 is een Linux-distributie op basis van Arch Linux. Grafische tools maken niet alleen het installeren en configureren makkelijk, maar ook je dagelijkse taken.

Envision AI: hulpmiddel voor mensen met beperkt zicht

Met Envision AI hebben mensen met beperkter zicht een stuk gereedschap in handen om prijskaartjes in supermarkten, menukaarten in restaurants, of (handgeschreven) brieven te laten voorlezen.

Taken op orde met Things 3 voor iOS

Zoek je een taken-app die qua interface goed doordacht in elkaar steekt, bekijk dan zeker Things 3. De app weet jouw waslijst aan taken om te zetten in een overzicht dat je niet overdondert.

Meest gelezen

    c't Magazine apr/2019

    Bestel nu