Reviews


Synology RT6600ax: snelle Wi-Fi 6-router met NAS-stamboom

De Synology RT6600ax zendt snel – het spannendste is echter zijn firmware: zelfs minder ervaren beheerders kunnen er onmiddellijk hun weg in vinden.

WD Black SN770 review: nog sneller dankzij PCIe 4.0

Western Digital gebruikt nu PCIe 4.0 voor zijn WD_Black. Daarmee heeft WD de ssd iets sneller gemaakt, wat onze metingen ook bevestigen.

Bewaak je huis tijdens de vakantie met de Foscam SD4

De Foscam SD4 is een robuuste outdoor beveiligingscamera waarmee je in de gaten kunt houden wie er aan de deur komt – ook als je tijdens de vakantie niet thuis bent.

XSS browsergame – leren over de gevaren van cross-site scripting: speel pentester – review

In het browserspel XSS game injecteer je als pentester code in websites en wil Google je wijzen op de gevaren van cross-site scripting-attacks. Een leuke combinatie van fun en leerzaam dus. Maar vergi...

Tado Slimme Aircobediening review – je airco via wifi in je smarthome

In deze Tado Slimme Aircobediening review kijken we of dat apparaat een handige oplossing is en hoe het zit met de smarthome integratie.

FeinTech VAX04101 HDMI eARC Pass Switch 4×1- handige HDMI-extractorbox

Om een Atmos-soundbar met eARC HDMI aan te kunnen sturen, heb je een geschikte tv nodig. Heb je die niet, dan is dat op te lossen met een handige extractorbox zoals de VAX04101 van Feintech.

Bose Quiet­Comfort 45 review – noise cancelling koptelefoon zonder foefjes

Bose richt zich bij de QuietComfort 45 op de essentiële zaken. In deze Bose Quiet­Comfort 45 review lees je wat hij te bieden heeft.

Zyxel NWA90AX review – (zakelijk) accesspoint met PoE

Het Zyxel NWA90AX access point is meer gericht op zakelijk gebruik. In deze Zyxel NWA90AX review kijken we wat het te bieden heeft.

Meest gelezen

    c't magazine 8-9/2022

    Bestel nu