Reviews


Code overzichtelijk opmaken

highlight.js. zorgt voor nette overzichtelijke codeblokken op websites. De JavaScript-bibliotheek herkent de gebruikte taal.

UVLens: veilig in de zon

Als de zon zich wat vaker en steviger laat zien, is het voor mensen met een gevoelig huidtype meteen al opletten geblazen. UVLens toont de huidige UV-sterkte voor je locatie.

Mesh-netwerk repeater: AVM Fritz!Repeater 3000 review

AVM komt met de Fritz-repeater 3000 met een flink apparaat op de proppen: hij heeft drie wifimodules voor het uitbreiden van je Fritzbox-meshnetwerk.

Game review: The Sinking City

In de jaren twintig arriveert veteraan en privédetective Charles Reed in de stad Oakmond. De stad is deels is overstroomd en inwoners hebben sindsdien last van hallucinaties.

Back-up via commandline met Restic

Restic maakt back-ups vanaf de commandline. Voor het opslaan van die back-ups kun je ook een locatie in de cloud gebruiken.

Cherry MX Board 3.0 met mechanische switches getest

Het Cherry MX Board 3.0 is een low-profile mechanisch toetsenbord voor veel-typers. We bekijken de versies en testen dit toetsenbord.

QNAP HS-453DX veelzijdige netwerkopslag en mediaserver

De 'SilentNAS' HS-453DX voor in de woonkamer moet onhoorbaar zijn. Met ssd's konden we inderdaad geen geluid horen of meten. Met harde schijven werd dat een ander verhaal.

HP Spectre Folio hybride notebook: opvallende verschijning

De HP Spectre Folio is een notebook dat afwijkt van de massa. Dat begint bij de bruin lederen buitenkant en gaat verder bij het openklappen.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu