Reviews


Mint 20: Linux voor Windows-gebruikers

Mint Linux is een beginnersvriendelijke Linux voor gebruikers die de voorkeur hebben voor een klassieke desktoplay-out.

Windows File Recovery om bestanden te herstellen

Microsoft biedt met Windows File Recovery een eigen programma om per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen. Windows File Recovery werkt vanaf Windows 10 versie 2004.

Game review: Relicta

Heb jij je jaren geleden zo heerlijk vermaakt met de Portal-games van Valve? We verklappen alvast dat Relicta dan ook een aanrader voor je zal zijn.

Microsoft Flight Simulator 2020

Na 14 jaar heeft Microsoft eindelijk weer een nieuwe versie van zijn flightsimulator uitgebracht. Die ziet er spectaculair uit  – zonder al te zware eisen te stellen aan de hardware.

Withings Sleep Analyzer: slaapmatje, slaap

Als je veel snurkt of je adem vaak even stopt, kan dat niet alleen nadelig zijn voor de nachtrust maar ook voor je gezondheid. Maar hoe weet je of dat veel of vaak is? De slimme sensormat Withings Sle...

Mini-pc met AMD Ryzen – vier modellen getest

We testen vier modellen mini-pc met AMD Ryzen. Van een 200 euro kostende barebone tot aan een luxueuze pc met alles erop en eraan.

FXhome HitFilm Express 14

De video-editor HitFilm Express 14 stamt af van professionele software en is gratis, maar zeker geen lichtgewicht. Het is niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren videobewerkers.

Asus Tinker Board S: Pi-alternatief

De Tinker S single-board computer van Asus heeft als grote voordeel de 16 GB aan eMMC-geheugen, dus het hele gedoe met sd-kaartjes komt lekker te vervallen. Maar een microSD-kaartslot heeft hij nog we...

Meest gelezen

    c't okt/2020

    Bestel nu