Reviews


VanMoof S3 e-bike

Terwijl de meeste e-bikes wat lomp ogen, met ‘opgeplakte’ accu’s, heeft de VanMoof S3 strakke lijnen en slimme functies. Maar de vernieuwde techniek en prijs vonden we het meest verrassend.

Meater Block: draadloze smart meat thermometer

Slimme technologie duikt ook op bij kookhulpmiddelen. Met behulp van een Meater Block maak je elk stuk vlees of vis perfect gaar.

Slim je fiets op slot met de I Lock It GPS

Met de ILockIt GPS vergrendel je je fiets via je smartphone en maak je het dieven nog lastiger met een onzicht­bare extra beveiliging.

Inter-tech MW-02 II mini-ITX-case

De MW-02 II mini-ITX-behuizing van Inter-Tech is ideaal voor het bouwen van een stille mediacenter-pc of een mini-server.

Bestanden in Windows beheren: zes alternatieven voor Verkenner

Windows Verkenner kan maar één map tegelijk tonen en is ook op andere punten beperkt. We testen zes alternatieven voor bestanden in Windows beheren.

Goldengate Security Keys G310 en G320

De FIDO2-securitysticks van eWBM reageren alleen maar op jouw vingerafdruk. Ze zijn de eerste sticks met een Level-2-certificering.

Huawei P40 Pro: Google-loos

Een mooie smartphone, goede camera, lange accuduur, maar ondanks de poging Google buiten te sluiten toch niet meteen een aanrader.

MSI PRO 24X-10M alles-in-een-pc

De MSI PRO 24X oogt als een monitor met een wat groter achterwerk, maar is een heuse laptopvervanger met alle mogelijkheden van dien.

Meest gelezen

    c't sep/2020

    Bestel nu