Reviews


NAS met ssd en uitbreidingsmogelijkheden: Synology DS720+ review

In de DS720+ van Synology is een flexibel inzetbare NAS met ssd als optie voor een nog snellere werking. Een korte review van deze flexibele NAS.

Anker PowerCore+ PD 45W powerbank voor laptops

Als de accu van je smartphone onderweg leeg raakt en er geen stopcontact binnen handbereik is, is een powerbank een praktische oplossing. Het zou voor veel gebruikers handig zijn als zo'n powerbank vo...

Samsung Galaxy Tab S6 review en koopadvies

De Samsung Galaxy Tab S6 (voorganger van de Tab S7) is nog steeds een interessante tablet die ook voor werk ingezet kan worden. Hij is bovendien inmiddels in prijs gedaald.

Vlotte ssd-opslag: Samsung 980 Pro

De Samsung 980 Pro verschilt op twee belangrijke punten van zijn voorgangers: hij maakt gebruik van PCIe 4.0 en TLC-flash.

Cooler Master lanceert Pi Case 40 en Pi Tool

De Pi Case 40 is een behuizing speciaal voor de Raspberry Pi 4. De passieve koeling werkt prima en extra’s als de afgedekte GPIO-pinnen en SD-kaartopening bieden samen met de drukknop op de bovenkant ...

PlayStation 5, Xbox Series X en S vergelijking – test nieuwe consoles

PlayStation 5, Xbox Series X en S vergelijking - test nieuwe consoles. Hardware, prestaties, geluidsniveau en energieverbruik gameconsoles bekeken.

Harde schijf met 18 TB opslag: WD Gold

Western Digital heeft de conventionele hardeschijftechnologie een beetje opgepoetst om de gegevensdichtheid opnieuw te verhogen. Daarmee is het gelukt om maar liefst 18 TB op het nieuwe Gold-model te ...

Epyc servermoederbord Gigabyte MZ72-HB0

Het MZ72-HB0-servermoederbord van Gigabyte is van alle gemakken op servergebied voorzien en geschikt voor de nieuwste Epyc-processors van AMD.

Meest gelezen

    c't dec/2020

    Bestel nu