Reviews


Eizo FlexScan EV2457

De EV2457 van Eizo richt zich voornamelijk op kantoorwerk, maar kan veel meer dan dat. Vooral het kunnen doorlussen is erg handig.

HP Chromebook 14

De HP Chromebook 14 is een instapmodel met weinig toeters en bellen. En daar is niks mis mee, want dat wat er is, doet netjes wat het moet doen.

Azio Retro Compact Keyboard

Het Retro Compact toetsenbord van Azio heeft een hoogwaardig afgewerkte retro-look, maar voldoet aan alle moderne eisen.

12 leuke mobiele games voor onderweg

Er wordt vaak negatief gedaan over mobiele games, maar er zijn zeker positieve uitzonderingen. We willen je een aantal leuke mobiele games aanraden voor onderweg, op vakantie of gewoon thuis op de ban...

Draagbare Full-HD LED-projector: Asus F1

De Asus F1 is een draagbare full-hd led-projector met een korte projectieafstand waar je via een draadloze verbinding video's naartoe stuurt en kunt bekijken.

Minix Neo Storage: USB-C-hub met storage

De kleine hub van Minix heet voluit de Neo Storage USB-C Multiport SSD Storage Hub. Dat dekt de lading: een USB-C-hub met ingebouwde opslag.

Bluetooth in-ear oordopjes: zijn dure echt beter?

We beluisterden tien paar bluetooth in-ear oordopjes met prijzen tussen de 85 en 1200 euro om te bepalen of de dure exemplaren ook echt de meerprijs waard zijn.

Game review: The Surge 2

In dit tweede deel van de Surge-reeks stort jouw personage zich (letterlijk) op Jericho City als zijn of haar vliegtuig neerstort. Een korte review.

Meest gelezen

    Maker Magazine

    Bestel nu