Reviews


Getest door lezers: Foscam G4P IP-camera voor buiten

De vraag aan lezers om zich aan te melden voor het lezerspanel bleek niet bepaald aan dovemansoren gericht: onze mailbox stroomde vol. Lees hier het resultaat van de eerste vijf reviews over de Foscam...

Fish commandline shell

De Linux-commandline is een krachtige tool, maar niet erg toegankelijk. De Friendly Interactive Shell, oftewel Fish, wil daar verandering in brengen.

Ubiquiti nanoHD en In-Wall HD

De compacte Ubiquiti NanoHD voor aan het plafond of de muur kan je van snel wifi voorzien. De In-Wall HD schroef je aan de muur en heeft nog wat extra’s te bieden dan puur alleen accesspoint spelen.

Mikrotik hAP ac² & cAP ac

De wifi-basisstations hAP ac2 en cAP ac van Mikrotik hebben een snelle processor en flink wat zendvermogen. Het energieverbruik blijft prettig laag.

Lenovo Ideapad C340 2-in-1 laptop

Wil je graag een 2-in-1 laptop met touchscreen, dan kom je vaak bij duurdere modellen uit. Lenovo’s Ideapad C340 biedt vriendelijker geprijsde opties.

Radiosignalen onderscheppen en kopiëren met de LimeSDR

De LimeSDR babbelt met alles wat via radiogolven communiceert. Je kunt ermee allerlei radiosignalen onderscheppen en met de gegevens aan de slag gaan.

Eizo ColorEdge CS2410: betaalbare professionele monitor

De ColorEdge-monitoren van Eizo blinken uit in een goede kleurweergave en kleurkalibratiemogelijkheden. De ColorEdge CS2410 wijkt op twee belangrijke punten af van de andere ColorEdge-modellen.

Veilige jurassic chat met Dino

De messenger Dino is een moderne Jabber-client voor de Linuxdesktop, waarmee je eenvoudig maar veilig versleutelde berichten stuurt.

Meest gelezen

    c't jan-feb/2020

    Bestel nu