Reviews


Tool voor schijfopruiming getest

Het gratis programma Bleachbit verwijdert tijdelijke bestanden, wist de browsercache en meer. We testen deze tool voor schijfopruiming.

Moderne laptop met USB-C: vier modellen getest

Wil je een laptop in het middensegment, met een 13,3 inch scherm? Voor rond € 800 heb je ook een model met USB-C-poort. Dat biedt mogelijkheden die in de nabije toekomst heel handig kunnen zijn.

Barebone als 4K-speler

De Intel-barebone NUC7CJYH van circa 120 euro kan twee 4K-schermen aansturen dankzij twee HDMI-2.0-aansluitingen. Hij is zuinig en stil, maar niet al te snel. We testen deze mini-pc.

Toshiba-schijf met 14 TB getest

Toshiba's eerste met helium gevulde harde schijf biedt dankzij negen platters 14 TB aan opslagruimte. Hij gebruikt de ingeburgerde PMR-techniek. We bekijken deze grote harde schijf kort.

Design-moederbord van NZXT getest

Het moederbord N7 Z370 van NZXT biedt een bijzonder design en veel ventilatoraansluitingen. De aansturing van de ventilatoren loopt via Windows. We testen dit Z370-moederbord.

Mesh-systeem voor beter wifi: 9 mesh-systemen getest

Mesh-kits lijken een revolutie op wifigebied te zijn. Ze belooft een mesh-systeem de draadloze gaten in het bereik overal in huis te dichten. Ook zonder enige netwerkervaring moeten ze met een smartph...

Samsung Galaxy S9 en S9+ getest

Samsung heeft bij zijn topmodellen Galaxy S9 en S9+ vooral de camera, processor en luidsprekers verbeterd – en de vingerafdrukscanner handiger geplaatst. Ondanks details als een aanpasbaar diafragma i...

Online code presenteren met syntax-highlighting

Met de online presentatietool Slides zet je in een handomdraai mooie presentaties in elkaar en kun je zelfs code presenteren en wiskundige formules. We bekijken kort de mogelijkheden.

Meest gelezen

    c't Magazine okt/2018

    Bestel nu