Reviews


3D-printers vanaf 350 euro: Ultimaker vs klonen

Ultimaker maakt betrouwbare 3D-printers die Chinese fabrikanten graag namaken, maar dan goedkoper. We hebben de klonen het laten opnemen tegen hun originelen.

Gigabyte M.2 PCIe-ssd: betaalbaar met een prijs

Gigabyte is een bekende fabrikant van moederborden en grafische kaarten, maar verkoopt nu ook budgetvriendelijke M.2 NVMe-ssd's met PCIe x2-controller.

Game review: Fallout 76

Bethesda heeft met titels als Skyrim en Fallout 4 veelgeprezen singleplayer roleplaying-games afgeleverd. De vraag was of ze die wereld met met Fallout 76 ook met succes naar een multiplayer-game kond...

Ubiquiti Unifi UAP-AC-LR: stabiel wifi met laag verbruik

De UAP-AC-LR van Ubiquiti is een accesspoint dat werkt met beide draadloze banden tegelijk. En hij verbruikt daarbij weinig energie.

Samsung 970 Evo Plus M.2-ssd’s: veel waar voor je geld

Samsung weet nog een nieuwe serie tussen de snelle PCIe-970 Evo's en de 970 Pro's te proppen: de 970 Evo Plus.

Game-monitor zonder ruis

Gigabyte speelt nu ook mee op de gaming-monitormarkt met een vlakke 27 incher met RGB. We testen de Aorus AD27QD game monitor met ruisonderdrukking.

Game review: Battlefield V

Battlefield V keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog en bestaat net als het origineel uit losse verhalen. Met een onlangs verschenen update is naast de single-playermodus nu ook een Battle Royal...

Synology DS2419+ NAS: high-end voor thuis of zakelijk?

De DS2419+-NAS van Synology is een uitbreiding aan het bovensegment voor thuisgebruikers, maar past meer bij zakelijk gebruik.

Meest gelezen

    c't Magazine jun/2019

    Bestel nu