Reviews


Delock USB4 review: externe behuizing voor NVMe-ssd’s

In deze review kijken we naar de Delock USB4 externe behuizing voor NVMe-ssd’s die tot 40 Gbit/s door de kabel kan schieten. Althans, mits je een goede hardwarecombinatie gebruikt.

Panasonic SC-GN01 review: surroundsound voor om je nek

In deze reviewen werpen we een blik op een best uniek product, namelijk de Panasonic SC-GN01. Meestal bieden koptelefoons geen surroundsound en je thuisbios altijd op 100% kan ook niet. Met deze Panas...

AMD Ryzen 5 4600G review: processor die zuinig én betaalbaar is

In deze review werpen we een blik op de AMD Ryzen 5 4600G. Dit is de goedkoopste Ryzen cpu met een geïntegreerde gpu die zeer geschikt is voor zuinige kantoor-pc’s en mediaspelers.

Asrock DeskMini B660 review: mini barebone voor 12e gen Intel cpu’s

De betaalbare DeskMini B660 minibarebone gaat mee met zijn tijd met drie beeldschermuitgangen, snelle usb-poorten en ruimte voor vier ssd’s.

TP-Link Tapo C310 review: goede opnames met hoge resolutie

In deze review werpen we een blik op de betaalbare outdoor beveiligingscamera TP-Link Tapo C310 die onder andere over bewegingsdetectie en tweewegaudio beschikt.

Logitech MX Mechanical review: mechanisch voor kantoorgebruik

In deze review gaan wij een blik werpen op de MX Mechanical van Logitech. Dit is een low-profile toetsenbord met mechanische switches uit de stal van Kailh en dual-connectiviteit.

Chromecast met Google TV – beter dan Chromecast (Ultra)?

De nieuwe Chromecast met Google TV biedt 4K, apps en een afstandsbediening voor Netflix en consorten. Is hij handiger dan de gewone Chromecast (Ultra)?

Sony WH-1000XM5 review: waardige opvolger van voorganger XM4?

In deze Sony WH-1000XM5 review kunnen wij gelijk al melden dat Sony hun uiterste best doet om te laten zien waarom hun koptelefoons behoren tot de beste noisecancelling-koptelefoons die er maar op de ...

Kadaza: de visuele startpagina

Een internetadres intypen om naar een vaker bezochte webpagina te gaan is omslachtig, zeker bij een lange url, Kadaza lost dit voor je op.

Redmi Watch 2 Lite review: veel (sport)functies voor weinig

De Redmi Watch 2 Lite doet sommige dingen beter dan zijn concurrenten. Lees meer over wat deze watch beter doet dan andere smartwatches en fitnesstrackers in deze Redmi Watch 2 Lite review!

Meest gelezen

    c't magazine 12/2022

    Bestel nu