Reviews


Harde schijf met helium: Toshiba X300

De met helium gevulde schijven uit de Toshiba X300-reeks bieden veel opslagruimte voor je geld en een zeer nette snelheid. Een korte test van het 10TB-model.

BenQ GV1 beamer & bluetooth-luidspreker

De GV 1 van BenQ is niet alleen een slimme mobiele beamer, het is ook een krachtige bluetooth-luidspreker. Dankzij de ingebouwde accu is het apparaat ook zonder een stopcontact te gebruiken.

Test Asus ZenBook Pro Duo

De Asus ZenBook Pro Duo UX581 is een krachtige laptop, gericht op veeleisende gebruikers. Een korte review van een bepaald niet standaard laptop.

Asus RT-AX92U mesh-systeem

Asus heeft de RT-AX92U wifirouter voorzien van een derde zendmodule voor het nieuwe Wi-Fi 6. Vooral bij gebruik als mesh-oplossing moet je daar aardige snelheden mee halen.

Game review: Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare biedt een spannende singleplayer-campagne en meerdere multiplayer-opties.

Gaming Mode – The Ultimate Game Experience Booster

Voor mobiele gamers is Gaming Mode - The Ultimate Game Experience Booster een must have-app om in de toolkit op te nemen.

Instap tablet: Samsung Galaxy Tab A 2019 review

De markt voor Android-tablets lijkt meer richting Chromebooks te gaan (waarop je Android-apps kunt draaien), maar Samsung komt toch met een 2019-versie van de Tab A.

Dynabook Portége X30T

De Portége X30T is een solide 2-in-1 notebook voor de zakelijke markt, met een robuuste behuizing en stevige koppeling tussen tabletdeel en toetsenbord.

Meest gelezen

    c't dec/2019

    Bestel nu