Reviews


Klembord delen tussen apparaten met Clipt

Ontken het maar niet: hoe vaak heb jij jezelf geen selectie aan foto’s gestuurd via je mail-app om ze vanaf je smart­phone redelijk snel naar je pc te kunnen stu­ren? Het delen van je klembord-content...

Voorloper – Linux Fedora 34 PipeWire

Bij Linux Fedora 34 start PipeWire door die eindelijk zorgt voor een uniforme audio-interface. Gnome en de Waylandmode maken belangrijke ontwikkelingsstappen.

Sony WF-1000XM4 bluetooth in-ears met noise-cancelling: vol vernieuwingen

De WF-1000XM4 noise-cancelling bluetooth in-ears vervangen de twee jaar oude XM3. Het gewijzigde design is maar een klein deel van alle vernieuwingen.

Een (goedkope) managed gigabit switch kiezen voor een klein netwerk

Kies de juiste managed gigabit switch met deze tips. Geef internet­telefonie voorrang, houd het gastnetwerk apart of begrens de download van de gameconsole.

Kantoor-monitoren in 16:10-formaat

Een beeldscherm met een beeldverhouding van 16:10 biedt een iets groter verticaal werkoppervlak, dat net wat meer ruimte geeft om mee te werken.

Video opnemen en kopieerbeveiliging omzeilen vanaf 8 euro – 7 modellen getest

Video capture in full-hd kan al vanaf 10 euro. Een HDMI-USB-videograbber stuurt beelden van een gameconsole, camera of andere bron door naar een pc. Goedkope modellen nemen de kopieerbeveiliging echte...

Ssd – PCIe 3 en high-end 4 en flashgeheugen onder de loep genomen

PCI Express 4.0 zet zich door als de nieuwe standaard voor de high-end ssd, maar ssd’s met PCIe 3.0 zijn volgens de test alles behalve traag en het flashgeheugen is zeer bepalend.

3 compacte zakelijke workstations vergeleken

Een workstation in mini-pc-formaat met een multicore-­processor en professionele grafische kaart was lange tijd ondenkbaar, maar dankzij moderne hardware niet meer.

Meest gelezen

    c't magazine jul/2021

    Bestel nu