Digitaal lezen

Ontdek de nieuwe app voor c’t magazine!

Voor abonnees en voor andere lezers van c’t magazine is er nu een praktische app beschikbaar voor iOS, Android en desktop. Abonnees kunnen via de app het magazine lezen op hun tablet, smartphone of via de browser op de desktop. Download de iOS versie in de Apple Store of de Android versie op Google Play en probeer hem uit. De desktop versie kun je bereiken via je browser op digitaal.ct.nl.

Ook voor niet-abonnees is de app de moeite waard. Via de app blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws op de website via de nieuwsfeed en ontvang je previews van het magazine. Zo weet je meteen wanneer het tijd is om naar de winkel te gaan voor de nieuwe uitgave. Of koop via de app een digitale editie en je hoeft voortaan niet meer naar de winkel voor de nieuwste c’t.

Als je al een abonnee bent, kun je na het downloaden inloggen om toegang te krijgen tot de volledige content. Tik daarvoor in het menu op ..Meer en tik op de groene Inloggen knop. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op inloggen. Je vindt je abonneenummer op het adreslabel van de verpakking van je c’t, of in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

ct nl app digitaal lezen

FAQ

Ik weet mijn abonneenummer niet meer.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Je kunt je abonneenummer ook aanvragen via de klantenservice van c’t via [email protected] of +31 (0)24 2027 825.

Verschijnen oude jaargangen van c’t ook in de app?

In de app staan de uitgaven vanaf 2018 tot nu. Als abonnee heb je toegang tot alle edities die binnen je abonnement vallen. Ben je sinds 2018 of eerder abonnee dan heb je dus toegang tot alle edities in de app.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

Ja dat kan. Je kunt via je browser inloggen op de webreader en daar iedere editie als PDF bestand downloaden. Je doet dit door een editie te openen en onderin in het menu op de download knop te drukken.

Ik ben geen abonnee maar wil c’t digitaal lezen.

Je kunt hier een digitaal abonnement afsluiten op c’t.

Als mijn abonnement is afgelopen verlies ik dan ook toegang tot de app?

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen. Nadat je abonnement is afgelopen kun je niet meer inloggen, maar kun je de gedownloade edities wel gewoon blijven lezen.