Digitaal lezen

Ontdek de nieuwe app voor c’t magazine!

Voor abonnees en voor andere lezers van c’t magazine is er nu een praktische app beschikbaar voor iOS en Android. Abonnees kunnen via de app het magazine lezen op hun tablet of smartphone. Download de iOS versie in de Apple Store of de Android versie op Google Play en probeer hem uit.

Ook voor niet-abonnees is de app de moeite waard. Via de app blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws op de website via de nieuwsfeed en ontvang je previews van het magazine. Zo weet je meteen wanneer het tijd is om naar de winkel te gaan voor de nieuwe uitgave. Of sluit via de app een digitaal abonnement af (Menu > Abonneren & inloggen) en je ontvangt c’t magazine voortaan in de app.

Als je al een abonnee bent, kun je na het downloaden inloggen om toegang te krijgen tot de volledige content. Tik daarvoor in het menu op Abonneren & inloggen. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op inloggen. Je vindt je abonneenummer op het adreslabel van de verpakking van je c’t, of in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

ct nl app digitaal lezen

FAQ

Ik ben al langer abonnee van c’t maar heb geen welkomstmail ontvangen.

Bestaande abonnees krijgen enige tijd na de lancering van de app eenmalig de welkomstmail. Zonder welkomstmail kun je overigens wel gewoon inloggen op de app, mits je jouw abonneenummer en postcode weet.

Ik weet mijn abonneenummer niet meer.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Je kunt je abonneenummer ook aanvragen via de klantenservice van c’t via klantenservice@ct.nl of +31 (0)85 2250 505.

Verschijnen oude jaargangen van c’t ook in de app?

Momenteel zijn alleen de uitgaven vanaf oktober 2018 tot nu beschikbaar. De app wordt langzaamaan gevuld met oudere jaargangen van c’t, te beginnen met de uitgaves van 2018.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

Nee, je kunt uitgaves helaas niet downloaden of opslaan buiten de app. Wel zal het binnenkort mogelijk zijn om ook op je computer via de browser toegang te krijgen tot de digitale uitgaven.

Ik ben geen abonnee maar wil wel digitaal de c’t lezen.

Dat kan. Digitale edities zijn verkrijgbaar als in-app aankopen of je kunt een digital-only abonnement afsluiten door in het app menu naar Abonneren & inloggen te gaan en te tikken op Abonnementen bekijken.