c’t Live 2022 spreker: Kelli van der Waals

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Kelli van der Waals: Hoe technologie ons anders naar onszelf doet kijken

Technologie laat ons anders kijken – naar de wereld en naar onszelf. Antropoloog Edmund Carpenter ontmoette in de binnenlanden van Papoea Nieuw Guinea volkeren die nog nooit met technologie in aanraking waren geweest. Wat gebeurde er vervolgens, en wat betekent dat voor ons als smartphonegeneratie?

 

Kelli van der Waals is journalist. Ze schrijft voor Vrij Nederland over de plek van technologie in ons leven en is vaste columnist voor Trouw. Ze werd bekroond met een Mercur Award voor Beste Reportage voor haar onderzoek naar de smartphonegeneratie.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuwe generatie Windows-laptops met AI aangekondigd door Microsoft

Microsoft markeert dit als het begin van een nieuwe generatie Windows-laptops. Het meest opvallende aan deze nieuwe generatie Windows-laptops met AI i...

Problemen met Patchday-updates van mei op Windows Server 2019

Sinds de laatste Patchday-updates van mei ondervinden gebruikers problemen met Windows Server 2019. De beveiligingsupdates van mei Patchday tonen herh...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er