c’t Live 2022 spreker: Kelli van der Waals

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Kelli van der Waals: Hoe technologie ons anders naar onszelf doet kijken

Technologie laat ons anders kijken – naar de wereld en naar onszelf. Antropoloog Edmund Carpenter ontmoette in de binnenlanden van Papoea Nieuw Guinea volkeren die nog nooit met technologie in aanraking waren geweest. Wat gebeurde er vervolgens, en wat betekent dat voor ons als smartphonegeneratie?

 

Kelli van der Waals is journalist. Ze schrijft voor Vrij Nederland over de plek van technologie in ons leven en is vaste columnist voor Trouw. Ze werd bekroond met een Mercur Award voor Beste Reportage voor haar onderzoek naar de smartphonegeneratie.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

Vingerafdrukscanner van Windows-laptops kwetsbaar voor omzeiling

Onderzoekers hebben ontdekt dat sommige vingerafdrukscanners op Windows laptops onveilig zijn gebleken. Ze slaagden erin de authenticatie van de vinge...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er