c’t-live 2022

Redactie
0

c’t bestaat dit jaar 25 jaar! We gaan ons jubileum groots vieren met onder meer een c’t-live event op 8 oktober 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod, waaronder (cyber)security, smarthome en netwerken.

De dag zal van 9:30 tot 17:00 gevuld worden met sprekers, workshops en stands, waarbij er koffie en thee wordt geschonken en er tussen de middag een lunch wordt verzorgd. Er is in het programma ook voldoende plaats ingeruimd om niet alleen de redactie, maar vooral ook andere c’t-lezers te ontmoeten.

Datumzaterdag 8 oktober 2022
LocatieJaarbeurs Utrecht
Tijd09.30 – 17.00 uur
Inclusiefkoffie/thee en lunch

Maak als abonnee gebruik van onze early-bird aanbieding. De eerste 100 tickets (op=op) zijn nu € 59 in plaats van de reguliere abonneeprijs van € 69. Wees er snel bij!

Koop tickets voor c’t-live

Houd deze pagina en de komende nummers van c’t in de gaten voor meer informatie over c’t-live 2022.

Noud van Kruysbergen
Hoofdredacteur c’t

ct-live 2022


 

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Zorin OS als alternatief voor Windows – review, versies en download

De Linux distributie Zorin OS is gericht op privacy, toegankelijkheid en veiligheid en geschikt als alternatief voor Windows.

Upcycling: oude apparaten nieuw leven inblazen met de Raspberry Pi

Een Raspberry Pi kan oude apparatuur weer bij de tijd brengen: scanners waar geen drivers meer voor zijn, printers die geen netwerkaansluiting hebben,...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er