c’t Live 2022 spreker: Tim Murck

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Tim Murck: Cybersecurity met HackShield

HackShield maakt van kinderen Cyber Agents. Via een spannend spel leren ze cybercriminaliteit herkennen en voorkomen en worden ze opgeleid tot Cyber Agents die niet alleen zichzelf, maar ook hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar. Tim Murck vertelt samen met een van de beste Cyber Agents niet alleen wat HackShield is, maar blikt ook terug op de resultaten van de afgelopen jaren en vooruit naar de komende (internationale) stappen. En natuurlijk wordt de cyberkennis van de aanwezigen getoetst!

 

Tim Murck is oprichter van HackShield. Hij beschrijft zichtzelf als een geboren optimist, creatief ondernemer met een passie voor storytelling en gamification. Tim heeft tevens een achtergrond als acteur en producent.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

Met deze Odido aanbieding kun je behoorlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er