c’t Live 2022 spreker: Alex de Haan

Noud van Kruysbergen
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Alex de Haan: aan de slag met Linux

Wat zijn de stappen om aan de slag te gaan met Linux? Wat zijn de overwegingen om dat te doen, welke keuzes moet je maken, waar moet je rekening mee houden en hoe kom je tot een plan van aanpak? We gaan dat interactief uitwerken en als (korte) handleiding vrij beschikbaar stellen.

Alex de Haan is ICT-docent en naast eigenaar van Computer Texel ook voorzitter van de Stichting SoftwareConsulent.nl . Hij is vooral de laatste jaren veel bezig met Open Standaarden en Open Software. Daarnaast is hij algemeen bestuurslid van de Nederlandse Linux Gebruikers Groep (NLLGG).

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Linux Mint: dit zijn de voordelen voor Windows-gebruikers

Mint Linux is een beginnersvriendelijke Linux voor gebruikers die de voorkeur hebben voor een klassieke desktoplay-out.

Linux Mint Tara: Ubuntu-basis, snapshots en meer

De nieuwe Linux Mint Tara biedt een duidelijk recenter softwarepakket en diepere integratie van systeemsnapshots. We bekijken kort deze Linux-distribu...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er