c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Pieter Dubelaar: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3

In deze lezing neemt Pieter ons in vogelvlucht mee door de geschiedenis en de toekomst van het fenomeen blockchain. De verwachtingen, de realiteit, zorgen en kansen rondom de technologie die ons onweerlegbare waarheid heeft belooft. En waarbij ook een blik richting de Metaverse niet kan ontbreken.

Pieter Dubelaar is als cloud-architect dagelijks actief in de vertaling van klantvraagstukken naar oplossingen middels moderne IT. Daarbij is een goed gevulde digitale gereedschapskist onmisbaar. De zoektocht naar nieuw gereedschap is bezaaid met inzichten en anekdotes over de nieuwste ontwikkelingen in de IT, verhalen die hij graag met zijn toehoorders deelt.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Geen Windows 11 23H2 release, wel update met o.a. Windows 11 Copilot

Vandaag is de dag dat er verwacht werd dat de nieuwe Windows 11 23H2 release zal plaatsvinden. Toch is dit niet het geval: Microsoft brengt vandaag in...

De Philips Hue Matter-ondersteuning is dan eindelijk uitgerold

Enige tijd geleden schreven we nog over waarom de smarthome-standaard Matter niet van de grond komt, maar nu begint het balletje eindelijk te rollen. ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er