c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Pieter Dubelaar: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3

In deze lezing neemt Pieter ons in vogelvlucht mee door de geschiedenis en de toekomst van het fenomeen blockchain. De verwachtingen, de realiteit, zorgen en kansen rondom de technologie die ons onweerlegbare waarheid heeft belooft. En waarbij ook een blik richting de Metaverse niet kan ontbreken.

Pieter Dubelaar is als cloud-architect dagelijks actief in de vertaling van klantvraagstukken naar oplossingen middels moderne IT. Daarbij is een goed gevulde digitale gereedschapskist onmisbaar. De zoektocht naar nieuw gereedschap is bezaaid met inzichten en anekdotes over de nieuwste ontwikkelingen in de IT, verhalen die hij graag met zijn toehoorders deelt.

 

Deel dit artikel

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er