c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Pieter Dubelaar: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3

In deze lezing neemt Pieter ons in vogelvlucht mee door de geschiedenis en de toekomst van het fenomeen blockchain. De verwachtingen, de realiteit, zorgen en kansen rondom de technologie die ons onweerlegbare waarheid heeft belooft. En waarbij ook een blik richting de Metaverse niet kan ontbreken.

Pieter Dubelaar is als cloud-architect dagelijks actief in de vertaling van klantvraagstukken naar oplossingen middels moderne IT. Daarbij is een goed gevulde digitale gereedschapskist onmisbaar. De zoektocht naar nieuw gereedschap is bezaaid met inzichten en anekdotes over de nieuwste ontwikkelingen in de IT, verhalen die hij graag met zijn toehoorders deelt.

 

Deel dit artikel

Lees ook

AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: morgen om 16:45 uur nemen deze twee topteams het tegen elkaar op. Wil je de wedstrijd live volgen, ...

Asus community event met onze lezers

Op woensdag 21 maart organiseerde Asus een event om hun nieuwe line-up van laptops te laten zien, waaronder de nieuwe Asus ZenBook Duo. Wij mochten ee...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er