c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Pieter Dubelaar: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3

In deze lezing neemt Pieter ons in vogelvlucht mee door de geschiedenis en de toekomst van het fenomeen blockchain. De verwachtingen, de realiteit, zorgen en kansen rondom de technologie die ons onweerlegbare waarheid heeft belooft. En waarbij ook een blik richting de Metaverse niet kan ontbreken.

Pieter Dubelaar is als cloud-architect dagelijks actief in de vertaling van klantvraagstukken naar oplossingen middels moderne IT. Daarbij is een goed gevulde digitale gereedschapskist onmisbaar. De zoektocht naar nieuw gereedschap is bezaaid met inzichten en anekdotes over de nieuwste ontwikkelingen in de IT, verhalen die hij graag met zijn toehoorders deelt.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Microsoft maakt Windows 11 installatie met een lokaal account lastiger

Microsoft maakt het steeds moeilijker om een installatie van Windows 11 met een lokaal account uit te voeren. Zo hebben zij nu een populaire manier om...

Medion kondigt de nieuwe SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop aan

Medion introduceert de SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop. Volgens de fabrikant biedt deze nieuwe AI-laptop geavanceerde functies dankzij een efficiënte Q...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er