c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Pieter Dubelaar: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3

In deze lezing neemt Pieter ons in vogelvlucht mee door de geschiedenis en de toekomst van het fenomeen blockchain. De verwachtingen, de realiteit, zorgen en kansen rondom de technologie die ons onweerlegbare waarheid heeft belooft. En waarbij ook een blik richting de Metaverse niet kan ontbreken.

Pieter Dubelaar is als cloud-architect dagelijks actief in de vertaling van klantvraagstukken naar oplossingen middels moderne IT. Daarbij is een goed gevulde digitale gereedschapskist onmisbaar. De zoektocht naar nieuw gereedschap is bezaaid met inzichten en anekdotes over de nieuwste ontwikkelingen in de IT, verhalen die hij graag met zijn toehoorders deelt.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er