c’t Live 2022 spreker: Patrick Lemmens

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Patrick Lemmens: Het belang van monitorkalibratie

Kleurbeheer is een lastig onderwerp en je komt allerlei termen tegen die niet altijd even eenvoudig te begrijpen zijn. Patrick licht toe over wat het kalibreren van een monitor inhoudt en waarom het belangrijk is. Kom alles te weten over kleurruimtes, softproofing, kalibratie, ICC-profielen en de rol van de juiste monitor daarbij. En wanneer je de kleuren wel en niet onder controle kunt hebben.

 

Eizo Patrick Lemmens

 

Patrick Lemmens is Product Specialist EIZO Benelux. Daar werkt hij na een technische opleiding sinds 2002 en heeft hij veel kennis opgedaan over de monitoren van dat high-end merk. Hij woont al heel zijn leven in Eindhoven, is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Kleurstof in plastic film als goedkope data-opslag

De Amerikaanse start-up Folio Photonics heeft een nieuwe nieuwe methode ontwikkeld om gegevens op te slaan. Het maakt gebruik van fluorescerende kleur...

Ryzen 7000 processors van AMD officieel – met DDR5 en ander nieuws

Behalve dat ze DDR5 vereisen, zijn er mooie (en minder mooie) veranderingen. Wat kun je verwachten met Ryzen 7000?

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er