c’t Live 2022 spreker: Patrick Lemmens

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Patrick Lemmens: Het belang van monitorkalibratie

Kleurbeheer is een lastig onderwerp en je komt allerlei termen tegen die niet altijd even eenvoudig te begrijpen zijn. Patrick licht toe over wat het kalibreren van een monitor inhoudt en waarom het belangrijk is. Kom alles te weten over kleurruimtes, softproofing, kalibratie, ICC-profielen en de rol van de juiste monitor daarbij. En wanneer je de kleuren wel en niet onder controle kunt hebben.

 

Eizo Patrick Lemmens

 

Patrick Lemmens is Product Specialist EIZO Benelux. Daar werkt hij na een technische opleiding sinds 2002 en heeft hij veel kennis opgedaan over de monitoren van dat high-end merk. Hij woont al heel zijn leven in Eindhoven, is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Windows 11 Unified Update Platform geïntroduceerd door Microsoft

Op 28 maart gaat Microsoft het "Unified Update Platform" gebruiken voor Windows 11. Dit platform zorgt ervoor dat gebruikers minder gegevens hoeven te...

Windows 11 opstartproblemen door alternatieve desktop GUI-software

Microsoft waarschuwt dat Windows 11 mogelijk niet meer kan opstarten nadat updates zijn geïnstalleerd voor Windows 11 22H2, als er GUI-software aanwez...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er