c’t Live 2022 spreker: Patrick Lemmens

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Patrick Lemmens: Het belang van monitorkalibratie

Kleurbeheer is een lastig onderwerp en je komt allerlei termen tegen die niet altijd even eenvoudig te begrijpen zijn. Patrick licht toe over wat het kalibreren van een monitor inhoudt en waarom het belangrijk is. Kom alles te weten over kleurruimtes, softproofing, kalibratie, ICC-profielen en de rol van de juiste monitor daarbij. En wanneer je de kleuren wel en niet onder controle kunt hebben.

 

Eizo Patrick Lemmens

 

Patrick Lemmens is Product Specialist EIZO Benelux. Daar werkt hij na een technische opleiding sinds 2002 en heeft hij veel kennis opgedaan over de monitoren van dat high-end merk. Hij woont al heel zijn leven in Eindhoven, is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er