c’t Live 2022 spreker: Jochen den Ouden

Noud van Kruysbergen
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Jochen den Ouden: Wat te doen tegen cybercriminelen

Bij een interactieve sessie gaan we in op het verzamelen van informatie (OSINT) en hoe dat gebruikt kan worden tegen systemen die je dagelijks gebruikt. Hoe vind je een kwetsbaarheid en hoe worden die kwetsbaarheden uitgebuit door criminelen? En beter: wat kun je ertegen doen?

Jochen den Ouden is ethisch hacker en eigenaar van Den Ouden Informatiebeveiliging. In zijn dagelijkse werk test hij de beveiliging van verschillende organisaties op zowel techniek, organisatie en mens. Daarnaast is hij trainer op het gebied van hacking, cyber security en privacy en deelt hij zijn ervaringen in talks en webinars.

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

XSS browsergame – leren over de gevaren van cross-site scripting: speel pentester – review

In het browserspel XSS game injecteer je als pentester code in websites en wil Google je wijzen op de gevaren van cross-site scripting-attacks. Een le...

Hoe bescherm je je toestel tegen cyberaanvallen?

Het is noodzakelijk om je toestellen te beschermen tegen cyberaanvallen en in dit artikel geven we je enkele methodes waarmee je dat kan doen.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er