c’t Live 2022 spreker: Sander Raaijmakers

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Sander Raaijmakers: Connectivity Standards Alliance – Zigbee Direct

Zigbee Direct laat gebruikers communiceren met hun Zigbee-netwerken door middel van een smartphone of ander Bluetooth Low Energy-apparaat. Deze sessie gaat dieper in op de typische gebruikersscenario’s en technische overwegingen voor deze toekomstige standaard, en geeft je een voorproefje van wat voor mogelijkheden dit zal bieden.

Sander Raaijmakers is voorzitter van de Zigbee Direct Balloting Group bij de Connectivity Standards Alliance vanuit zijn functie als lead development engineer bij Signify Research.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er