c’t Live 2022 spreker: Sander Raaijmakers

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Sander Raaijmakers: Connectivity Standards Alliance – Zigbee Direct

Zigbee Direct laat gebruikers communiceren met hun Zigbee-netwerken door middel van een smartphone of ander Bluetooth Low Energy-apparaat. Deze sessie gaat dieper in op de typische gebruikersscenario’s en technische overwegingen voor deze toekomstige standaard, en geeft je een voorproefje van wat voor mogelijkheden dit zal bieden.

Sander Raaijmakers is voorzitter van de Zigbee Direct Balloting Group bij de Connectivity Standards Alliance vanuit zijn functie als lead development engineer bij Signify Research.

 

Deel dit artikel

Lees ook

AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: vandaag om 16:45 uur nemen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie het tegen elkaar op. Wil je de wedstr...

Met deze Odido aanbieding kun je aanzienlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er