c’t Live 2022 spreker: Sander Raaijmakers

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Sander Raaijmakers: Connectivity Standards Alliance – Zigbee Direct

Zigbee Direct laat gebruikers communiceren met hun Zigbee-netwerken door middel van een smartphone of ander Bluetooth Low Energy-apparaat. Deze sessie gaat dieper in op de typische gebruikersscenario’s en technische overwegingen voor deze toekomstige standaard, en geeft je een voorproefje van wat voor mogelijkheden dit zal bieden.

Sander Raaijmakers is voorzitter van de Zigbee Direct Balloting Group bij de Connectivity Standards Alliance vanuit zijn functie als lead development engineer bij Signify Research.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Microsoft maakt Windows 11 installatie met een lokaal account lastiger

Microsoft maakt het steeds moeilijker om een installatie van Windows 11 met een lokaal account uit te voeren. Zo hebben zij nu een populaire manier om...

Medion kondigt de nieuwe SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop aan

Medion introduceert de SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop. Volgens de fabrikant biedt deze nieuwe AI-laptop geavanceerde functies dankzij een efficiënte Q...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er