c’t Live 2022 spreker: Hammedey Cemal Kıraç

Redactie
0

Op 8 oktober 2022 vindt het c’t-live event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Met veel plezier stellen wij de volgende spreker aan jullie voor.

Koop tickets voor c’t-live

Hammedey Cemal Kıraç: Sim racing: van spelletje naar serieuze e-sport

Na een korte introductie over sim racing laten we zien hoe sim racing is uitgegroeid van een ‘spelletje’ naar een serieuze e-sport-categorie. We bespreken de verbinding tussen motorsport en sim racing en zullen ook kijken naar de verschillende doeleinden van sim racing. Daarna komen ook de apparatuur die wordt gebruikt en de technologieën erachter aan bod.

Hammedey Cemal Kıraç is de oprichter/eigenaar van Simracingstore. Hij zit zelf al vanaf zijn vijfde levensjaar in de motorsport (karting). Daarnaast is hij op vrij jonge leeftijd begonnen met sim racing en zit hij sinds 2019 in de organisatie van grote e-sport races.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Computex: Asus komt met nieuwe producten en samenwerking

Op Computex in Taipei heeft Asus nieuwe producten en een samenwerking aangekondigd die gericht zijn op de zakelijke markt.

Internet en tv acties: de beste aanbieding internet en tv van dit moment

Door de inflatiecorrectie van veel internetproviders kan het interessant zijn om over te stappen. In dit artikel hebben we een aantal internet en tv a...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er