Met deze Black Friday 2023 deals wil Delta nieuwe klanten aantrekken

Elwin Hodžić
0

Zoek je een nieuw internetabonnement om geld te besparen op internet en tv, of ga je verhuizen? Dan is Black Friday hét moment om over te stappen. Gedurende deze week ontvang je aanzienlijke kortingen op veel producten en diensten, waaronder internetabonnementen. Zo heeft de provider Delta momenteel een leuke Black Friday deal lopen die we nader zullen toelichten in dit artikel.

Bekijk de Delta Black Friday aanbieding

Met deze Black Friday 2023 deal wil Delta nieuwe klanten aantrekken

Delta Black Friday deal

Tijdens Black Friday kun je één jaar lang korting krijgen bij het afsluiten van een internet en/of tv abonnement van Delta. Bovendien kun je er ook voor kiezen om het tv-basispakket te nemen dat je één heel jaar lang gratis krijgt. Pas na het einde van het eerste jaar betaal je 12,50 euro per maand voor tv.

Om even een voorbeeld te geven: je kunt een abonnement afsluiten voor 2000Mbit/s mét het basispakket tv van Delta waarbij je het eerste jaar maar 45 euro per maand betaalt in plaats van 72,50 euro.

Mocht je toch nóg sneller internet willen dan 2000Mbit/s dan zou je ook 5000Mbit/s kunnen nemen waarbij je ook een sim only abonnement krijgt mét onbeperkt data voor 115 euro per maand. Dit is overigens ook dé snelste internetsnelheid wat in Nederland geleverd kan worden, sneller dan dit wordt het voorlopig in ieder geval nog niet.

Bekijk de Delta Black Friday internet en tv aanbieding


Op de hoogte blijven van meer Black Friday deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Maximaal voordeel tijdens Black Friday met combivoordeel

Ook heeft DELTA speciale Black Friday-deals voor klanten met internet van DELTA. Als je een mobiel abonnement combineert met internet en/of tv, ontvang je automatisch 5 euro korting op je internetfactuur. Daarnaast biedt Delta de volgende aanbiedingen voor sim-only abonnementen als je al een internet- en/of tv-abonnement hebt en een sim-only afsluit:

  • Een 2-jarig sim-only abonnement met een databundel van 1 GB, 120 minuten en 25 sms’jes voor slechts 4 euro per maand gedurende de eerste 24 maanden, daarna 8 euro per maand.
  • Een 2-jarig sim-only abonnement met een databundel van 10 GB met onbeperkt bellen en 50 sms’jes voor 10 euro per maand gedurende de eerste 24 maanden, daarna 16 euro per maand.
  • Een sim-only bundel van 15 GB met onbeperkt bellen en 100 sms’jes , van 26 euro voor slechts 21 euro per maand.
  • Een Unlimited bundel met onbeperkt bellen en onbeperkt sms’jes voor 25 euro per maand gedurende de eerste 24 maanden, daarna 30 euro per maand.

Bekijk de Black Friday sim-only deals van Delta

Helaas niet voor alle klanten

Helaas biedt Delta deze Black Friday-actie niet aan bestaande klanten aan. Als je echter in het verleden een Delta-abonnement hebt gehad en overweegt terug te keren, is deze aanbieding wel beschikbaar, op voorwaarde dat je de afgelopen 6 maanden geen Delta-abonnement hebt gehad.

Mensen waarbij Delta (binnenkort) een glasvezelnetwerk gaat aanleggen, kunnen ook geen aanspraak maken op deze actie. Daarentegen kunnen zij vaak wel profiteren van de Black Friday-actie van Odido dit jaar.

Mocht je als klant van Delta toch geld willen besparen op internet en tv, dan zou je kunnen overwegen om over te stappen. Veel providers hebben namelijk op dit moment ook zeer scherpe Black Friday deals waar je flink mee kunt besparen door de actietarieven die ze hebben. Het mooie  aan het overstappen is dat je dit elk jaar kunt doen tijdens de Black Friday week! Dus, als je op dit moment een abonnement van Delta hebt, kan het interessant zijn om te kijken naar Black Friday-acties van bijvoorbeeld Ziggo of KPN om over te stappen.

Andere Black Friday internet en tv deals


Op de hoogte blijven van meer Black Friday deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Bestel nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Windows Terminal Preview 1.21 biedt bufferherstel en virtueel notitieblok

Microsoft heeft de nieuwe Windows Terminal Preview 1.21 uitgebracht na ruim drie maanden. Deze preview introduceert nieuwe en experimentele functies v...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er