Deze Ziggo Black Friday 2023 deal maakt overstappen heel aantrekkelijk

Elwin Hodžić
2

De feestdagen komen eraan en dat betekent het startsein voor koopjesjagers. Bij Ziggo hoef je echter niet te wachten, want zij zijn al begonnen met de Black Friday 2023-deals. Door middel van deze Black Friday korting kun je bij Ziggo flink besparen op internet en tv.

Bekijk de Ziggo Black Friday aanbiedingen

Deze Ziggo Black Friday 2023 deal levert je tot wel 951 euro voordeel op

Tot 951 euro voordeel met deze Ziggo Black Friday 2023 deal

Met de Ziggo Black Friday Deal ontvang je nu tot wel één jaar lang 50 procent korting op zowel je internet- als tv-abonnement of een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 450 euro. Daarbovenop biedt Ziggo gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro en worden er geen eenmalige kosten van 19,95 euro in rekening gebracht. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een welkomstcadeau, waardoor je gedurende 12 maanden gratis kunt genieten van een abonnement op een van deze streamingdiensten:

  • HBO Max (ter waarde van 10,99 euro per maand)
  • Disney+ (ter waarde van 7,99 euro per maand)
  • ESPN Compleet (ter waarde van 17,95 euro per maand)
  • Ziggo Sport Totaal (ter waarde van 14,95 euro per maand)
  • Film1 (ter waarde van 9,95 euro per maand)

Bekijk de Black Friday 2023 actie bij ZiggoElite-abbonnement goedkoper dan Start-abonnement met Black Friday

Tijdens deze Black Friday actie van Ziggo haal je het meeste voordeel eruit als je een abonnement neemt op een Elite-abonnement met 1000Mbit/s downloadsnelheid en 100Mbit/s uploadsnelheid. Voor dit abonnement in combinatie met bijvoorbeeld Start TV betaal je namelijk 36,25 euro per maand. Deze korting is geldig voor 12 maanden waardoor je dus uitkomt op 435 euro op jaarbasis.

Kies je voor een Start-abonnement met 200Mbit/s downloadsnelheid en 30Mbit/s uploadsnelheid, dan bedragen de maandelijkse kosten 30,25 euro. Let wel op, want de korting geldt slechts 9 maanden, waardoor je de laatste 3 maanden van het jaar 60,50 euro per maand betaalt. Dit resulteert in 453,75 euro op jaarbasis wat zo’n twintig euro duurder is dan het Elite-abonnement.

Aan de hand van dit voorbeeld kun je dus constateren dat het goedkoper is om voor het Elite-abonnement te gaan en dan volgend jaar meer weer te kijken om over te stappen van provider of je abonnement aan te passen.

Bekijk de Ziggo aanbieding

Gratis SmartWifi Pod 6 bij Ziggo tijdens Black Friday 2023

Tijdens de Black Friday actie van Ziggo kun je bovendien, als je nu overstapt, 1 gratis SmartWifi Pod 6 aanvragen die je mag houden in bruikleen zolang je klant blijft. Volgens Ziggo wordt je wifi-ervaring verbeterd met deze SmartWifi Pod 6 die ervoor moet zorgen dat je overal in huis betere wifi hebt. Hierbij claimt Ziggo overigens ook dat deze slimme Wi-Fi 6 versterker naadloos samenwerkt met de SmartWifi modem van Ziggo, waardoor je volgens de provider altijd kunt profiteren van de snelste en meest stabiele wifi-verbinding.

Bekijk de Ziggo Black Friday actieOp de hoogte te blijven van meer Black Friday deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Extra voordeel door Ziggo met Vodafone te combineren

Klanten die een abonnement hebben bij Vodafone (of afsluiten) ontvangen extra voordelen bij Ziggo. Wanneer je Vodafone combineert met Ziggo, profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Je krijgt tot € 7,50 korting per maand op je abonnement van Vodafone.
  • Je ontvangt dubbele data op je abonnement van Vodafone.
  • Je hebt toegang tot een wifi back-up bundel.
  • Je krijgt een extra tv-pakket bij Ziggo.
  • Je geniet van voordeel met Priority.

Als je van plan bent om bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 15 of de iPhone 15 Pro Max aan te schaffen en tegelijkertijd wilt overstappen naar Ziggo, is het wellicht handig om te overwegen om een abonnement bij Vodafone te nemen.

Bekijk Vodafone sim-only abonnementTot wanneer is deze Ziggo Black Friday 2023 deal geldig?

Het afsluiten van een abonnement met de Black Friday-actie van Ziggo kan van 13 november tot en met 27 november.

Helaas niet voor bestaande klanten

Helaas biedt Ziggo deze Black Friday-deal niet aan voor bestaande klanten. Als je echter in het verleden Ziggo hebt gehad en overweegt terug te keren naar deze provider, is deze aanbieding wel van toepassing, op voorwaarde dat je de afgelopen 6 maanden geen Ziggo-abonnement hebt gehad.

Voor Ziggo-klanten die al gebruikmaken van de diensten, bestaat er toch een mogelijkheid om te besparen op internet en tv. Op dit moment hebben andere providers ook Black Friday-aanbiedingen waar je eventueel naar kunt overstappen. Zo kun je profiteren van extra korting tijdens Black Friday. Het mooie is dat je dit elk jaar kunt doen! Dus, als je op dit moment een Ziggo-abonnement hebt, kan het interessant zijn om te kijken naar aanbiedingen van Odido of KPN om over te stappen.

Andere Black Friday internet en tv deals


Op de hoogte te blijven van meer Black Friday deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.


Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Copilot+-laptops op ARM-cpu’s van diverse fabrikanten aangekondigd

Microsoft stimuleert de verspreiding van Windows op ARM-cpu's meer dan ooit tevoren. Vrijwel alle grote fabrikanten hebben al AI-laptops met Microsoft...

2 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Chris Laarman
Lezer
Chris Laarman

Ruim €900 /voordeel/ klinkt leuk. Maar ik betaal /in totaal/ ruim €300 voor mijn Internet, of ruim €600 als ik mijn telefoon meereken. (Ik heb in totaal twee onbeperkte mobiele abonnementen. Ik heb geen “gewone” televisie.)

Willem Hendrik
Lezer
Willem Hendrik

Het klopt toch ook wat Elwin zegt?

Je kunt alles nalopen op de links die hij gedeeld heeft. Zo kom je achter het volgende:

-Tot 468 euro korting op je abonnement als je van alles het duurste kiest of een Bol. kaart t.w.v. 450 euro
-Tot 215,40 voordeel op streaming (ESPN Compleet 17,95 x 12 bij Ziggo)
– Geen aansluitkosten t.w.v. 19,95 euro
– Gratis installatiehulp t.w.v. 249 euro

En hij geeft toch ook aan dat het slim is om volgend jaar weer te kijken naar je abonnement: downgraden of overstappen?