Met deze Odido aanbieding kun je flink besparen op internet en tv

Elwin Hodžić
0

Ben je op zoek naar een voordelige optie voor je internet- en tv-abonnement, of het nu is om te besparen op internet en tv of vanwege een verhuizing? Dan zou deze aanbieding van Odido voor een internet- en tv-abonnement wel eens interessant voor je kunnen zijn.

Net zoals de lopende Ziggo aanbieding, biedt Odido momenteel ook een speciale deal aan. Bij deze Odido aanbieding krijg je gedurende ongeveer 8 maanden korting op je internet- en tv-abonnement.

Bekijk Odido aanbieding

Odido aanbieding: 8 maanden lang korting op Odido internet en tv en meer

Wat is Odido?

Deze week is officieel de T-Mobile naamswijziging samen met de dochteronderneming Tele2 naar Odido aangekondigd. Met maar liefst 8 miljoen klanten is Odido nu de grootste telecomprovider in Nederland. De merknamen Ben, Simpel en Tele2 Thuis, die ook onder Odido vallen, blijven ongewijzigd.


https://www.ct.nl/shop/chatgpt/


Odido aanbieding voor internet en tv

Op dit moment heeft Odido een aantrekkelijke aanbieding lopen voor internet en tv. Gedurende de eerste 8 maanden van je abonnement ontvang je een korting, waarbij je maximaal 30 euro per maand betaalt, ongeacht de internetsnelheid die je kiest. Als je ook een TV-abonnement toevoegt, schenkt Odido je gedurende deze 8 maanden de TV Box kosteloos.

Voor Formule 1- en voetballiefhebbers bestaat er bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een andere aanbieding, waarbij je maar liefst één jaar lang gratis Viaplay en ESPN Compleet krijgt, in plaats van 8 maanden korting op je internet- en tv-abonnement.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over aansluitkosten als je besluit over te stappen naar Odido. Met deze Odido-aanbieding betaal je namelijk géén aansluitkosten

Bekijk Odido aanbieding

Maximale korting uit je Odido internet en tv abonnement halen

Om de maximale korting uit je Odido internet en tv abonnement te halen, combineer je het internet- en tv-abonnement van Odido met een mobiel abonnement van Odido of Ben. Hierdoor ontvang je het volgende:

  • Je krijgt elke maand 5,00 euro korting op je internetabonnement.
  • Je kunt tot 7,50 euro korting per maand krijgen op Odido Unlimited abonnementen.
  • Je ontvangt 2,50 euro korting en tot 5 GB extra data per maand op andere Odido-abonnementen.
  • Bij een Ben-abonnement met een internetbundel krijg je tot 5 GB extra data per maand.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Onbeperkt genieten met Odido unlimited

Odido legt de nadruk op mobiele abonnementen met onbeperkte data. Daarom bieden ze nu niet slechts één, maar vier verschillende Odido Unlimited-abonnementen aan. Het Samen Unlimited-abonnement biedt de meest uitgebreide opties voor je mobiele abonnement. Voor degenen die geen onbeperkte data nodig hebben, biedt Odido ook drie mobiele abonnementen met beperkte data aan, wat mogelijk voordeliger kan zijn.

Ontdek de Odido Unlimited-abonnementen en prijzen

Odido raadt vooral hun Unlimited-abonnementen aan. Met deze abonnementen kun je onbeperkt internetten en bellen. Hier vind je de details van de Odido Unlimited-abonnementen en hun prijzen:

AbonnementPrijs per maand zonder klantvoordeelPrijs per maand met klantvoordeelSnelheidBellen en internetten in het buitenlandExtra’s
Unlimited Start27,50 euro22,50 euroTot 10 Mbit/s25 GB aan internet + onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU
Unlimited Basis32,50 euro25 euroTot 300 Mbit/s35 GB internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, inclusief 120 minuten bellen vanuit Nederland naar de EU.
Unlimited Plus37,50 euro30 euroTot 600 Mbit/s50 GB Internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, Zwitserland, VS en Turkije + 120 min. bellen vanuit Nederland naar de EU, Zwitserland, VS en Turkije1 Extra naar keuze
Unlimited Premium49,50 euro42 euroTot 600 Mbit/s50 GB Internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, Zwitserland, VS en Turkije +
onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de EU, Zwitserland, VS en Turkije
3 Extra’s naar keuze

Bekijk de deals

Kies je Extra’s met Odido Unlimited Plus en Premium.

Bij een Odido Unlimited Plus abonnement en Odido Unlimited Premium abonnement zitten ‘Extra’s’ inbegrepen, waarmee je toegang krijgt tot een abonnementsdienst naar keuze. Als je een Unlimited Plus abonnement hebt, kun je één extra kiezen. Met een Unlimited Premium abonnement kun je zelfs tot wel drie Extra’s kiezen.

Op dit moment zijn de volgende Extra’s beschikbaar:

  • Videoland
  • Podimo
  • Deezer
  • Viaplay
  • Visual Voicemail

HBO Max en SkyShowtime zullen op een later tijdstip worden toegevoegd.

Deel je Unlimited-abonnement met Odido Samen Unlimited

Met een Odido Unlimited-abonnement kun je ook Odido Samen Unlimited activeren. Voor slechts 20 euro per maand kun je een andere persoon toegang geven tot hetzelfde abonnement als jij hebt. Dit kan handig zijn voor gezinnen, families of zelfs vriendengroepen.

Bekijk Odido Samen Unlimited


https://www.ct.nl/shop/chatgpt/


Alternatieven voor Odido Unlimited-abonnementen

Stel dat je geen interesse hebt in een Unlimited-abonnement, biedt Odido ook drie mobiele abonnementen zonder onbeperkte data, met de volgende opties:

AbonnementSnelheid Prijs per maand zonder klantvoordeelPrijs per maand met klantvoordeel
2 GB + 120 belminuten300Mbit/s14 euro11,50 euro + 2GB extra data
2 GB + onbeperkt bellen300Mbit/s16,50 euro14 euro + 2GB extra data
10 GB + 120 belminuten300Mbit/s17,50 euro15 euro + 2GB extra data
10 GB + onbeperkt belminuten300Mbit/s20 euro17,50 euro + 2GB extra data
15 GB + 120 belminuten300Mbit/s20 euro17,50 euro + 5GB extra data
15 GB + onbeperkt belminuten300Mbit/s22,50 euro20 euro + 5GB extra data

Bekijk de deals

Al klant van Odido?

Heb je voor de naamswijziging van T-Mobile een internet- en tv- en/of mobiel abonnement gehad? Dan ben je nu officieel een klant van Odido, waarbij er voorlopig nog geen wijzigingen zullen plaatsvinden.

Het is echter wel mogelijk dat de nieuwe abonnementen van Odido aanzienlijk voordeliger zijn dan de abonnementen die je destijds bij T-Mobile hebt afgesloten.

Daarom kan het slim zijn om een kijkje te nemen op de website van Odido om te controleren of je huidige abonnement goedkoper kan worden als je het verlengt.

Bekijk hier of het goedkoper kan


https://www.ct.nl/shop/chatgpt/


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Besparen op internet en tv abonnement: dit kun je doen om te besparen

In dit artikel zullen we je laten zien hoe besparen op internet en tv mogelijk is. Dit varieert van het vergelijken van aanbieders tot het aanpassen v...

Ziggo inflatiecorrectie 2023: dit kun je verwachten als abonnee van Ziggo

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 komt steeds dichterbij. Over iets meer dan een maand gaan de prijzen van de internetpakk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er