Met deze KPN aanbieding internet en tv krijg je o.a korting op tv én Netflix

Elwin Hodžić
0

Vrij recent hadden we nog twee artikels geschreven over de KPN inflatiecorrectie 2023 en Ziggo inflatiecorrectie 2023. De prijsverhogingen van deze twee providers werden echter niet door iedereen positief ontvangen. Ondanks de kritiek die geuit werd over deze tariefverhogingen, lijkt KPN momenteel actief te streven naar het aantrekken van nieuwe klanten door middel van een nieuwe aanbieding.

Zo omvat deze nieuwe aanbieding van KPN onder andere een gratis jaar televisie, gratis aansluitkosten, en zelfs kortingen op een abonnement van de streamingdienst Netflix.

Bekijk de KPN aanbieding internet en tv

Met deze KPN aanbieding internet en tv krijg je o.a korting op Netflix en tv

Drie verschillende kortingsmogelijkheden op glasvezel én ADSL

KPN biedt drie verschillende kortingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. De aanbiedingen van KPN zijn als volgt:

  • Zes maanden lang korting waarbij je 35 euro per maand betaalt voor internet en tv, ongeacht de gekozen snelheid.
  • Een jaar lang gratis TV van KPN ter waarde van 150 euro.
  • Twee gratis KPN SuperWifi punten ter waarde van 199 euro.

De aanbieding waarbij je gedurende zes maanden profiteert van een korting van 35 euro per maand voor internet en tv, ongeacht de geselecteerde snelheid, evenals de mogelijkheid om twee gratis KPN SuperWifi punten ter waarde van 199 euro te ontvangen, bestaat al geruime tijd. Daarentegen is de optie om een jaar lang gratis TV van KPN te krijgen pas recent geïntroduceerd door KPN.

Bekijk de KPN aanbieding internet en tv


Korting op korting met deze KPN aanbieding

Als je besluit om voor de internetoptie ‘Ultrasnel’ te gaan, met downloadsnelheden van 1000 Mbit/s en uploadsnelheden van 1000 Mbit/s, kom je in aanmerking voor een maandelijkse korting van 5 euro op een Netflix-abonnement. Dit betekent dat je bijvoorbeeld geen 15,99 euro per maand hoeft te betalen voor Netflix Premium, maar slechts 10,99 euro.

Kies je ervoor om te gaan voor de optie met een jaar lang gratis tv en 5 euro korting op Netflix Premium? Dan krijg je gedurende het eerste jaar een maandelijks bedrag van 63,49 euro in rekening gebracht. Dit lijkt wellicht een aanzienlijk bedrag, maar doordat je tevens profiteert van een maandelijkse korting van 5 euro op je Netflix Premium abonnement, leidt dit toch tot enige besparing.

Daarnaast hoef je bij de overstap naar KPN ook geen aansluitkosten te betalen, dit is dus ook weer een besparing van 25 euro.

Bekijk de KPN aanbieding internet en tv

Tot wanneer is deze KPN aanbieding geldig?

De aanbieding van KPN voor een jaar lang gratis tv loopt van 14 augustus 2023 tot en met 24 september 2023. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in specifiek deze actie, dan zul je vóór 24 september 2023 gebruik moeten maken van deze KPN aanbieding op internet en tv.

Al klant bij KPN?

Helaas geldt deze korting uitsluitend voor nieuwe KPN-klanten, waardoor bestaande klanten geen gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

Als je al een KPN-klant bent en toch wilt profiteren van een aantrekkelijke korting, zou je kunnen overwegen om over te stappen naar een andere provider. Het voordeel van overstappen is dat je jaarlijks geld kunt besparen op internet en tv.


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

KPN inflatiecorrectie 2023: dit is wat je kunt verwachten als KPN-abonnee

Ook KPN komt met een inflatiecorrectie van 2023, net als de Ziggo inflatiecorrectie 2023. Wel beperkt KPN de prijsverhoging tot 6,4 procent in tegenst...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er