Dit zijn dé KPN Black Friday deals waar jij dus nu van kunt profiteren

Elwin Hodžić
0

Tijdens Black Friday heeft KPN verschillende acties lopen voor wie een internet- en tv-abonnement afsluit. Kies bijvoorbeeld voor een Coolblue cadeaubon ter waarde van 250 euro of betaal slechts 35 euro per maand voor internet en tv gedurende 12 maanden.

Bekijk de KPN Black Friday aanbiedingen

Dit zijn dé Black Friday deals bij KPN waarvan jij kunt profiteren


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Coolblue cadeaubon twv 250 euro tijdens Black Friday met KPN

Eén van de lopende Black Friday acties bij KPN stelt je in staat een Coolblue cadeaubon ter waarde van 250 euro te ontvangen door een tweejarig abonnement bij KPN af te sluiten. Als je op zoek bent naar een nieuwe tv, koelkast, of iets anders, kan deze optie zeker interessant voor je zijn.

Bekijk de KPN Black Friday actie

Één jaar lang korting op internet en tv met KPN Black Friday

Een andere optie die je zou kunnen kiezen is een jaar lang korting op internet en tv van KPN. Gedurende het eerste jaar betaal je slechts 35 euro per maand, ongeacht de internetsnelheid, voor zowel internet als tv met 65 zenders. Kies je voor een internetsnelheid van 1000Mbit/s met tv, dan bedraagt de totale prijs voor het eerste jaar slechts 445 euro, inclusief de aansluitkosten van 25 euro.

Bekijk de KPN Black Friday actieWil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Extra voordeel met KPN Combivoordeel

Wist je dat je met KPN ook kunt profiteren van enorm veel combinatievoordelen? Hiermee bespaar je geld op de diverse streamingdiensten die je tegenwoordig moet afsluiten om alles bij te kunnen houden. Met dit combinatievoordeel betaal je bijvoorbeeld minder als je Netflix en Spotify naast je KPN-abonnement gebruikt.

Je ontvangt bijvoorbeeld elke maand tot 7,50 euro korting op je mobiele abonnement en een Entertainmentkorting ter waarde van 5 euro, die je kunt gebruiken voor onder andere Netflix, Spotify of ViaPlay. Bovendien krijg je een gratis Pluspakket (met extra zenders en films) in combinatie met een tv-abonnement. Een eenvoudige manier om geld te besparen!

Bekijk de mobiele abonnementen van KPN

Tot wanneer lopen de KPN Black Friday acties?

De Black Friday-acties van KPN lopen van maandag 13 november tot en met vrijdagavond 24 november en zijn exclusief online beschikbaar op de website van KPN. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in de genoemde Black Friday acties, dan kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om een half jaar lang 50 procent korting te krijgen of twee gratis KPN SuperWifi punten.

Bekijk de KPN Black Friday deals 

Dit zijn dé Black Friday deals bij KPN waarvan jij kunt profiteren

Aanbieding niet voor bestaande klanten van KPN

Let op: deze nieuwe KPN-aanbieding is niet beschikbaar voor bestaande klanten. Deze geldt exclusief voor klanten die in de afgelopen zes maanden geen abonnement bij KPN hebben gehad.

Dit kan trouwe en langdurige klanten teleurstellen. Toch bieden KPN en andere providers niet als enige dergelijke kortingen alleen aan nieuwe klanten aan. Andere aanbieders hanteren een vergelijkbare strategie om nieuwe klanten aan te trekken. Ze benadrukken vaak dat veel bestaande klanten ooit hebben geprofiteerd van kortingen bij het afsluiten van hun abonnement.

Hierdoor zou je dus kunnen overwegen om steeds over te stappen van de ene naar de andere provider om toch aanzienlijk geld te besparen op internet en tv. Het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken, omdat het soms wel honderden euro’s per jaar kan schelen. En het mooie is: je kunt dit elk jaar doen! Dus, als je momenteel een KPN-abonnement hebt, kan het interessant zijn om naar een Budget Alles-in-1 aanbieding, een Youfone aanbieding of Ziggo aanbieding  te kijken om over te stappen.

Black Friday internet en tv aanbiedingen bij andere providers


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Deze Ziggo Black Friday 2023 deal maakt overstappen heel aantrekkelijk

De feestdagen komen eraan en dat betekent het startsein voor koopjesjagers. Bij Ziggo hoef je echter niet te wachten, want zij zijn al begonnen met de...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er