Hotline


Windows 11 driver nodig voor installatie (en oplossing voor cFOS Speed Driver)

Stopt Windows 11 setup ermee? Misschien is een Windows 11 driver nodig voor installatie, zoals de cFosSpeed Driver. Zo verhelp je dat.

Plusteken in Excel voor positieve getallen zetten

In Excel kun je een plusteken zetten voor de positieve getallen in een bepaalde kolom, zonder dat Excel denkt dat het een som is.

Hoe kun je het volume van de browser aanpassen?

In de ene browser Firefox staat het volume te zacht, in de andere browser Chrome niet, kun je dit aanpassen?

Welke internetsnelheid is nodig voor streamen van films?

Ik wil een zo goedkoop mogelijke internet­verbinding voor het streamen van films en games, is een internetsnelheid van rond de 30 Mbit/s genoeg?

Probleem: USB headset wordt niet herkend

Het probleem is dat de USB headset vaak niet herkend wordt na het opstarten van de pc. Er verschijnt dan een geel uitroepteken bij het Apparaatbeheer. Is dit op te lossen?

Cpu-core-latentie zelf meten met app Sandra

De cpu core-to-core latentie van moderne processors kun je eenvoudig zelf meten met Sandra. Dit kleine programma kun je gratis downloaden.

iPad pencil gebruiken in online videostream

Stel je ontwerpt en presenteert lesmateriaal op een iPad, waarbij je de Apple Pencil gebruikt en je wil dat ook graag doen bij online lessen via videostream.

Bluetooth geluidskwaliteit koptelefoon slecht bij vergaderen – hoe komt dat?

Hoe komt het dat de bluetooth geluidskwaliteit tijdens een vergadering slechter wordt? Ontdek waaraan dat ligt en wat je eraan kunt doen.

Meest gelezen

    c't magazine jan-feb/2022

    Bestel nu