Hotline


Windows 10 toont gesloten programma’s

Bij Windows 10 gebruik ik heel vaak de toetsencombinatie Windows+Tab om tussen programma's te wisselen. Soms verschijnt dan een lijst met documenten en programma's die ik allang gesloten heb. Hoe kom ...

Externe schijf wordt niet herkend door Windows

Soms wordt een externe usb-schijf niet (meer) door Windows gezien. Probeer de volgende stappen om het probleem te verhelpen.

Texture-fouten in Wolfenstein II

Zwarte texture-fouten maken Wolfenstein II onspeelbaar na GeForce-driverupdate.

Automatische updates in macOS deactiveren

Om te vermijden dat je Apple-apparaat opeens ongevraagd allerlei data gaat downloaden, is het handig om automatische updates in iOS en macOS uit te schakelen.

Chrome foutmelding over onveilige poorten (unsafe port)

Ik heb last van foutmeldingen als ik bepaalde adressen met een poortnummer in de browser Chrome probeer te openen. Kan ik Chrome toch gebruiken om deze pagina's te openen?

GeForce met UHD-scherm valt uit

Ik heb een nieuwe monitor gekocht met UHD-resolutie (3840 × 2160) en in mijn pc zit een GeForce GTX 1080 grafische kaart. Helaas lijkt het erop dat die combinatie een probleem oplevert.

Welke processor en grafische kaart voor CAD-workstation kiezen?

Als je van plan bent om een nieuw workstation voor een CAD-werkplek te kopen is het lastig om een keuze te maken: welke grafische kaart is geschikt en is beter is om een cpu met meer kernen of juist m...

Meer dan 256 kolommen in Excel?

Ik wil een Excel-sheet maken met een kolom voor elke dag van het jaar. Dat lukt alleen niet omdat het Excel bij kolom IV ophoudt. Is daar een oplossing voor?

Meest gelezen

    c't Magazine dec/2018

    Bestel nu