Hotline


AV1-videocodec voor Windows 10

Ik wil graag video’s bekijken met de nieuwe AV1-videocodec, maar ik krijg de testvideo’s van YouTube niet weergegeven op mijn Windows 10-systeem.

Printplaat-lay-out bekijken

Ik heb een printplaat-lay-out in het PcbDocformaat. Is er een manier om de gegevens daarvan te bekijken?

Paginagrootte beperken in OneNote-app

In de OneNote-app voor Windows 10 mis ik de mogelijkheid om pagina’s te beperken tot A4, wat in OneNote 2016 wel kon. Is er een manier om die optie terug te krijgen?

Bestanden uitwisselen via netwerk – problemen en oplossingen

Bestanden uitwisselen via een netwerk kan problemen geven of vragen oproepen. We geven hier antwoorden en oplossingen om je op weg te helpen.

Ventilator lawaai op MacBook

Tijdens videoconferenties gaat de koeling van mijn MacBook op volle toeren draaien. Door het lawaai stoort de ingebouwde microfoon. Is er een manier om dat te voorkomen?

Linux en Secure Boot: Linux Mint struikelt over Secure Boot

Linux en Secure Boot gaat niet altijd goed samen. Secure Boot kan problemen opleveren bij starten van het besturingssysteem. Dat kun je verhelpen.

Register-item verdwijnt na Windows upgrade

Ik heb in Windows 10 een register-item gewijzigd. Na elke Windows-upgrade van Microsoft verdwijnt die wijziging weer. Kan ik dit voorkomen?

Windows 10 geluid afspelen – makkelijk de juiste geluidsuitgang kiezen

Je kunt het menu om te kiezen waar Windows 10 geluid afspelen moet overzichtelijker maken. Ontdek hoe je makkelijker het juiste apparaat kiest.

Meest gelezen

    c't magazine jul/2021

    Bestel nu