Hotline


Wifi is verdwenen uit Windows 10

In Windows 10 werkt mijn wifi niet meer. Het is net of dit onderdeel volledig is verdwenen. Wat kan ik doen om weer draadloos te kunnen werken?

Windows Rekenmachine rekent fout

De Rekenmachine (calc.exe) van Windows 10 werkt volgens mij niet goed. Als ik 2 x 3 + 1 x 4 invoer, komt er geen 10 uit maar 28. Het lijkt erop dat de toepassing nooit heeft gehoord van 'meneer van Da...

Waarom blijft de fancontroller ongebruikt? (c’t-bouwvoorstel)

De behuizing die voor het allroundbouwvoorstel wordt aanbevolen heeft een eigen fancontroller met drie standen. Waarom wordt die niet gebruikt?

Spotify-muziek opslaan en op cd branden

Ik gebruik Spotify en heb mijn favoriete muziek in een afspeellijst staan. Is het mogelijk om deze muziek op cd te branden?

Irritant knipperende cursor in Gnome-terminal

Ik erger me aan de continu knipperende cursor in de Gnome-terminal. Is er een manier om ervoor te zorgen dat hij niet meer knippert? Ik kan daar geen instelling voor vinden.

Cortana het zwijgen opleggen met antwoordbestand?

Wat me bij mijn herhaalde installaties nog meer stoort dan altijd dezelfde muisklikken is het irritante gebabbel van Cortana. Kan ik Cortana met een antwoordbestand het zwijgen opleggen?

Benchmark met constante datarate

Voor een bepaalde test heb ik een testprogramma nodig dat met een constante snelheid data naar een usbstick schrijft. De gangbare tools schrijven steeds alleen maar zo snel als mogelijk is. Wat kan ik...

Generieke installatiesleutel voor Windows

Als ik een bepaalde editie wil voorselecteren, moet ik een bijpassende sleutel opgeven in het antwoordbestand. Maar ik ben er een beetje bang voor dat Microsoft die sleutel bij herhaald gebruik uitein...

Meest gelezen

    c't Magazine mei/2019

    Bestel nu