Hotline


Hoe snel draait een harde schijf

Ik heb gehoord dat sommige harde schijven niet met de snelheid draaien die de fabrikant opgeeft, maar sneller. Kan ik er achter te komen hoe snel een harde schijf daadwerkelijk draait?

Webcam-instellingen in Microsoft Teams onvindbaar?

Ik heb een goedkope webcam gekocht om in Teams te videobellen. Het beeld is alleen  veel te donker en ik kan geen manier vinden om de helderheid of kleuren in Teams aan te passen. Zie ik iets over het...

Kan ik elke usb oplader veilig gebruiken om mijn apparaat op te laden?

Je kunt niet zomaar elke usb oplader veilig gebruiken om een apparaat op te laden. Dat maakt dit voorbeeld ook duidelijk.

PCI Express: hoe zit dat nou eigenlijk? Deel 2

Via de snelle interface PCIe kun je niet alleen grafische kaarten en ssd’s in je pc aansluiten, maar PCIe is flexibeler inzetbaar. In dit tweede deel geven antwoord op nog meer veel voorkomende vragen...

PCI Express: hoe zit dat nou eigenlijk?

Via de snelle interface PCIe kun je niet alleen grafische kaarten en ssd’s in je pc aansluiten, maar PCIe is flexibeler inzetbaar. Dat zorgt soms voor verwarring. We geven antwoord op enkele veel voor...

Wifi-wachtwoord achterhalen in Windows 10

Ik ben mijn wifi-wachtwoord vergeten, maar mijn Windows 10-computer meldt zich nog steeds automatisch aan op het netwerk. Is er een manier om het wachtwoord in leesbare tekst te zien?

RAM geheugen bijplaatsen – hoeveel geheugenmodules kan ik toevoegen?

Voor RAM geheugen bijplaatsen moet je weten hoeveel vrije geheugenslots er nog zijn. Op deze manier zie je dat zonder de computer open te schroeven. 

Google Stadia op Mac in 4K

Ik heb een iMac en wil graag gamen in 4K via het Stadia-gamestreamingplatform. De games draaien echter alleen in full-hd-resolutie. Kan ik daar iets aan doen?

Meest gelezen

    c't magazine juni/2021

    Bestel nu