Hotline


Kan een ssd met grote opslag in een laptop?

Je bent op zoek naar een nieuwe goede gaming laptop, en wil ook een ssd met grote opslag in je computer, maar kan dat wel?

TPM 2.0 module voor Windows 11 inschakelen lukt niet, hoe kan dat?

Heeft je pc een TPM 2.0 module voor Windows 11, maar wordt die niet herkend? Dat kun zo verhelpen, zodat je toch Windows 11 kunt installeren.

Verdachte headers – zie je aan de codes of e-mail phishing of nep is?

Herken je bij een e-mail aan de header of het een nep mail of phishing mail is? Wat betekenen die vreemde tekens, zijn die gevaarlijk?

HP printer heeft afdruk-problemen met cartridge van derden

HP Laserjet printer kan problemen hebben met de cartridge van andere fabrikanten en het afdrukken met firmware onmogelijk maken. Zo los je dit op.

Waarom daalt de klokfrequentie in Ryzen 5 processor

Bij een Ryzen 5 3400G cpu daalt onder continue belasting de klokfrequentie langzaam, terwijl de temperatuur in het groen blijft en de daling dus niet nodig zou zijn. Is er dan iets mis met de processo...

Browser vervangen – hoe verwijder je Edge in Windows

Wanneer je Windows installeert en je wilt Edge vervangen door een fatsoenlijke browser, bijvoorbeeld Chrome, zul je wat stappen moeten zetten. We beschrijven 2 manieren hoe je dat kunt doen.

Extern bureaublad gebruiken op 1, alle of sommige monitors – instellen

Lees hoe je 1, alle of sommige van je monitors voor Extern bureaublad gebruiken kunt. Bekijk het beeld bijvoorbeeld maar op 2 van 3 schermen.

Hoe maak je een screenshot van een website in Chrome

Hoe kun je een screenshot maken van volledige website in de Google Chrome browser als je geen extensies op de computer kan installeren. We laten zien waar deze optie verborgen zit.

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu