Hotline


Mails niet meer automatisch markeren als gelezen? Zo doe je het!

Wil je mails niet meer automatisch markeren als gelezen in Outlook? Dat kan handig zijn voor het overzicht en bereik je door een standaardinstelling aan te passen.

Windows 11 processor niet ondersteund of wel? Check de lijst

Windows 11 werkt niet op alle processors. Kijk hier of Windows 11 je Intel of AMD processor ondersteunt of niet. En wat je eraan kunt doen.

Wifi uitzetten voor energiebesparing – schema voor router

Het zendvermogen van je wifirouter verlagen schijnt een averechts effect te hebben op het totale energieverbruik van router en clients. Kan ik wel mijn wifi uitzetten voor energiebesparing en hem bijv...

Bluetooth en wifi tegelijk – vermijd storingen en interferentie

Bluetooth en wifi tegelijk gebruiken kan leiden tot storing en interferentie. Met de juiste instellingen op je router kun je dat beperken.

FAQ: wachtwoorden, FIDO2 en TOTP

In theorie zijn tweede factoren om je accounts te beveiligen makkelijk te gebruiken: naast het wachtwoord moet je bewijzen dat je iets hebt dat een geheime sleutel bevat wanneer je inlogt. De praktijk...

Windows bootmenu ontbreekt

Heb je Windows 10 en 11 naast elkaar geïnstalleerd, maar verschijnt er geen bootmenu na het herstarten? Dan kan het zijn dat je timer verkeerd staat ingesteld.

Gastnetwerk blokkeren voor kinderen

Mijn kinderen mogen slechts een beperkte tijd van de wifiverbinding gebruik maken, maar ze hebben ontdekt dat ze ook via het gastnetwerk van de Fritzbox online kunnen gaan. Is er een mogelijkheid om d...

Map toegang geweigerd ondanks Administrator-account

Wordt je in Windows tot een map toegang geweigerd omdat de map van het ingebouwde systeemaccount is? Zo krijg je toch toegang tot de map.

Intel XTU – download, gebruik & probleem met Windows 11 oplossen

Intel XTU kan je Intel processor overklokken, maar wil in Windows 11 vaak niet starten. Lees meer over de tool en hoe je dat oplost.

Dual boot Windows 11 en Windows 10 traag? – zo start je pc sneller op

Heb je een dual boot Windows 11 en Windows 10 systeem en start bijvoorbeeld Windows 11 veel trager? Ontdek de mogelijke oorzaak en oplossing.

Meest gelezen

    c't magazine 3/2023

    Bestel nu