Hotline


Processorgraphics met een 144 Hz-scherm

Kun je met de processor-graphics van Intel eigenlijk ook pc-schermen met een hoge refreshrate van 120- of 144 hertz aansturen?

Het juiste geheugen

Ik wil een wat oudere laptop een beetje upgraden en heb daarom twee 4GB-DIMM's gekocht. Volgens de technische specificaties van het werkgeheugen betreft het DDR3-geheugen. Als ik dat bij Linux echter ...

Ssd voor tv-opnamen

Voor het opnemen met mijn smart-tv van LG ben ik op zoek naar een externe ssd van 2 TB. Ik heb mij laten vertellen dat tv's daar toch regelmatig wel moeite mee hebben. Welke modellen of fabrikanten zo...

Automatisch ontgrendelen versleutelde usb-stick

Kun je Bitlocker zo instellen dat een versleutelde usb-stick automatisch wordt ontgrendeld als ik hem aansluit op mijn pc, maar dat op andere computers een wachtwoord wordt gevraagd?

BitLocker zonder Trusted Platform Module

Is er een manier om mijn systeemschijf met BitLocker te versleutelen, ook al zit er geen Trusted Platform Module (TPM) in mijn computer?

Windows installatie-stick blijft booten

Ik wil Windows onbeheerd installeren, maar de de Windows installatie-stick blijft booten. Wat is het probleem?

Windows Home-edities en BitLocker?

Kan ik media die met BitLocker versleuteld is gebruiken met Windows 10 Home?

500 watt voeding genoeg of niet?

Is de 500W-voeding bij zelfbouw voldoende om een octocore-cpu en een RTX 2070 in te bouwen? Voor de grafische kaart wordt online minimaal een 550W-voeding aanbevolen.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu