Hotline


Zelf virusscanner testen

Op mijn Windows-pc heb ik een virusscanner geïnstalleerd, maar ik heb het idee dat die al tijden lang geen waarschuwingen meer geeft. Werkt hij überhaupt nog wel? Is er een manier om dat te testen – z...

Nvidia Shield TV video’s afspelen zonder stotteren

Op mijn Shield TV van Nvidia stotteren veel video’s bij het bekijken. Bij de instellingen heb ik 60 hertz al geactiveerd. Is er een manier om het stotteren te verhelpen?

Vingerafdrukscanner achter scherm gehackt?

Ik heb gelezen dat een screen protector storingen kan veroorzaken bij een smartphone met vingerafdrukscanner achter het scherm. Kan mijn smartphone op die manier gekraakt worden?

Outlook regels overzetten naar andere pc

Ik heb in Outlook regels opgesteld waarmee ik e-mails sorteer en archiveer. Kan ik die Outlook regels overzetten naar een andere pc, zodat ik dat werk niet allemaal opnieuw hoef te doen?

Blokada en andere VPN samen

Bij het maken van de verbinding van mijn smartphone met een VPN-aanbieder gaat iets mis. Blijkbaar komt dat door de trackerblocker Blokada. Is daar een oplossing voor?

Microsoft Store: app controleren op updates

Is er een manier om er achter te komen of de ontwikkelaar van een app in de Microsoft Store die nog onderhoudt? Ja, via een omweg kun je controleren wanneer de app voor het laatst is geüpdatet.

Office-probleem met Dropbox en Onedrive

Wij werken met ons team samen aan Officebestanden in een Dropbox. Sommige teamleden kunnen de bestanden zonder problemen bewerken, maar anderen niet. Dat ligt niet aan de toegangsrechten – hetzelfde p...

Een eigen logo ontwerpen

Welke software kan ik gebruiken voor een eigen logo ontwerpen? Dit zijn enkele geschikte programma's.

Meest gelezen

    c't jun/2020

    Bestel nu