Hotline


RAM geheugen bijplaatsen – hoeveel geheugenmodules kan ik toevoegen?

Voor RAM geheugen bijplaatsen moet je weten hoeveel vrije geheugenslots er nog zijn. Op deze manier zie je dat zonder de computer open te schroeven. 

Google Stadia op Mac in 4K

Ik heb een iMac en wil graag gamen in 4K via het Stadia-gamestreamingplatform. De games draaien echter alleen in full-hd-resolutie. Kan ik daar iets aan doen?

Raspberry Pi FAQ: besturingssystemen

Zowel beginners als professionals hebben altijd vragen over het gebruik van de single-board computer. In deze Raspberry Pi FAQ beantwoorden we enkele vragen over verschillende besturingssystemen.

Ander lettertype voor Linux-desktop

Ik wil op mijn Linux-desktop het standaardlettertype overal veranderen, maar kan geen instelling vinden om dat te doen. Is daar een manier voor?

Snel bestanden versturen – wat is de snelste optie?

Hoe kun je het beste snel bestanden versturen tussen smartphone, pc, laptop en andere apparaten? We zetten de opties én snelheden op een rijtje.

LibreOffice: woordenboek kopiëren

In de loop der jaren heb ik een groot aantal technische termen toegevoegd aan de spellingscorrectie van LibreOffice Writer. Is er een manier om die lijst van mijn oude pc naar de nieuwe te kopiëren?

Raspberry Pi FAQ: behuizingen, koeling, toepassingen

Zowel beginners als professionals hebben altijd vragen over het gebruik van de single-board computer. In deze Raspberry Pi FAQ beantwoorden we de meest gestelde vragen over de behuizingen en de koelin...

Excel en LibreOffice / OpenOffice uitwisselingsproblemen

Bij bewerken van een spreadsheet met Excel en LibreOffice / OpenOffice kunnen uitwisselingsproblemen ontstaan. Zo verwijder je ongewenste objecten.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu