Hotline


Verbinding Apple Magic Mouse hapert

Ik heb een Magic Mouse van Apple. Met de volledig opgeladen batterijen die ik erin plaats, verliest de muis regelmatig zijn bluetooth-verbinding. Is dit probleem bij jullie bekend?

Grafische kaart identificeren

Is er een manier om er achter te komen welke grafische kaart er precies in een systeem zit? De driver geeft alleen een generiek type aan, maar ik zou graag het exacte model willen weten.

Functie-upgrades voor Windows 10 (deel 1)

Functie-upgrades behoren tot de grootste bouwterreinen in Windows 10. We krijgen er dan ook veel vragen over. We hebben de vragen die we het meest krijgen samengevat in deze FAQ.

Vraagbaak: Systeem boot niet meer na Windows-update (disks worden verwisseld)

Wij hebben een AMD Ryzen 7 3700X op een Gigabyte X570 Aorus Pro moederbord met Windows 10 Professional in elkaar gezet. We hebben nu voor de derde maal achter elkaar last van het verwisselen van de C:...

FAQ Bouwvoorstellen c’t 3 – 2020 (deel 2)

In c't 3 van 2020 hebben we weer een aantal bouwvoorstellen besproken. Naar aanleiding van deze bouwvoorstellen krijgen we vragen binnen. Dit is deel 2 van de FAQ.

Pc monitor of scherm aansluiten: problemen en oplossingen (deel 2)

Een moderne pc monitor of scherm biedt talloze functies en instellingen. Hier vind je antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen met betrekking tot pc-monitoren.

FAQ Bouwvoorstellen c’t 3 – 2020 (deel 1)

In c't 3 van 2020 hebben we weer een aantal bouwvoorstellen besproken. Naar aanleiding van deze bouwvoorstellen krijgen we vragen binnen. Deze behandelen we in deze FAQ.

NAS als centrale netwerkopslag: 9 vragen en antwoorden

Netwerkopslag (of kortgezegd NAS) dient als centrale gegevensopslag, als archief voor foto’s en films en meer. Hier vind je enkele van de belangrijkste vragen en antwoorden over NAS-systemen.

Meest gelezen

    c't apr/2020

    Bestel nu