Hotline


Kan ik WordPress zonder MySQL gebruiken?

Wil je WordPress zonder MySQL testen, bijvoorbeeld omdat het (nog) niet in je hostingpakket zit? Dat kan eventueel, en wel op de volgende manier.

YouTube met je toetsenbord bedienen

YouTube met de muis bedienen werkt niet altijd even nauwkeurig. Met enkele slimme sneltoetsen navigeer je moeiteloos door video's heen.

Onzichtbare gebruikersbibliotheek in macOS vinden

Kun je de gebruikersbibliotheek van macOS niet vinden in Finder. Zo maak je hem zichtbaar, bijvoorbeeld om je map met Thunderbird-mail te kopiëren naar een andere computer.

Nintendo Switch geeft alleen stereo via HDMI

Mijn Nintendo Switch geeft alleen stereo als ik hem op de tv aansluit en die via hdmi (met Audio Return Channel) met de receiver is verbonden. Hoe komt dat?

Ruimte verspild door exFAT?

Nemen bestanden bij het kopiëren naar een externe schijf ineens veel meer schijfruimte in? De oorzaak is mogelijk het bestandssysteem exFAT.

Geluid via hdmi in Windows werkt niet

Krijg je via hdmi geen geluid uit de luidsprekers in het beeldscherm? Dit is misschien de oplossing.

Router wordt te heet bij warm weer

Vorig jaar heeft mijn router tijdens een hittegolf de geest gegeven. Ik heb inmiddels een nieuwe gekocht, maar ik wil verhinderen dat het opnieuw gebeurt. Ik overweeg om een ventilator in te bouwen. I...

Geen toegang na herinstallatie van Windows

Ik heb Windows 10 op mijn ssd opnieuw geïnstalleerd en daarbij hetzelfde gebruikersaccount gemaakt als bij de vorige installatie. Maar toch krijg ik geen toegang tot de bestanden en mappen op mijn har...

Meest gelezen

    c't Magazine nov/2018

    Bestel nu