Hotline


Foto’s fullscreen op tv

Ik wil de foto’s op mijn laptop fullscreen op tv laten weergeven. Helaas komen de beeldverhoudingen niet overeen. Ik wil niet al m’n foto’s een voor een bijknippen. Is er een makkelijke manier om dat ...

E-mailaccount overzetten: welke tool?

Ik moet mijn e-mailadres veranderen omdat ik naar een andere internetprovider ben overgestapt. Ik zoek naar een optie om via IMAP een complete back-up van een account te maken en die te exporteren. W...

Schroef voor M.2-ssd

Ik wil een PCIe-ssd installeren in het M.2-ssd-slot van mijn moederbord, maar ik heb geen M.2-schroef. Waar kan ik die krijgen?

Usb-hub voor Raspberry Pi: actieve hub nodig voor harde schijf?

Ik wil graag een externe harde schijf op mijn Raspberry Pi (versie 3B) aansluiten. Krijgt de externe harde schijf dan wel genoeg stroom of kan ik beter een actieve hub gebruiken?

Pc met drie schermen

Ik wil mijn computer voorzien van een tweede scherm, en hem via HDMI op mijn tv aansluiten. Welke configuratiemogelijkheden biedt Windows 10 voor drie schermen?

Browser als app gebruiken

Als je veel met een tablet werkt, is het handig om zoveel mogelijk diensten via je browser te gebruiken in plaats van losse apps. De installatie van veel apps neemt een deel van de chronisch schaarse ...

Harde schijf start niet door Power Disable

Ik heb een HGST harde schijf maar die wil niet starten in mijn NAS of pc. De winkel zegt dat dit veroorzaakt wordt door de functie ‘Power Disable’. Wat is dat en hoe kan ik de schijf gebruiken?

Het blauw in led-licht verminderen: tips voor beter slapen

We spenderen allemaal (te) veel tijd achter allerlei schermen, maar lekker (in)slapen ho maar. We hebben wat praktische tips verzameld om je beter richting dromenland te sturen.

Meest gelezen

    c't jan-feb/2021

    Bestel nu