Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Chromecast met Google TV – beter dan Chromecast (Ultra)?

De nieuwe Chromecast met Google TV biedt 4K, apps en een afstandsbediening voor Netflix en consorten. Is hij handiger dan de gewone Chromecast (Ultra)?

OnePlus 9 Pro en OnePlus 9 – sterke punten verder verbeterd

We bekijken de nieuwe OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. Sterke punten zijn verder verbeterd bij de nieuwe vlaggenschepen, maar welke is de beste keuze?

Samsung Galaxy A-serie vernieuwd

Samsung presenteert nieuwe middenklassers met de Samsung Galaxy A52 en A72. Hogere verversingsfrequenties voor het scherm en 5G worden ook in de middenklasse meer gemeengoed.

Samsung Galaxy S21 serie: nieuwe pluspunten en minpunten

De Samsung Galaxy S21, S21+ en Ultra overtuigen met een nieuwe processor, geweldige camera’s en iets lagere prijzen. Er zijn echter ook dingen verdwenen.

Tablet kopen voor films en andere media: koopadvies

Je kunt een tablet kopen met een groot scherm voor een bescheiden prijs. Ideaal voor het kijken van bijvoorbeeld YouTube of Netflix. Welke zijn de moeite?

Sony Xperia 5 II review: handzaam buitenbeentje

De Sony Xperia 5 II wijkt op verschillende punten af van de grote massa aan gelijkvormige smartphones. We gaan aan de slag met dit buitenbeentje.

MicroSD-kaart op Raspberry Pi, smartphone en pc getest

We testen 12 modellen microSD-kaart, met benchmarks onder Windows, Android en de Raspberry Pi. Negen gaan lang mee, drie bieden heel veel opslagruimte.

Raspberry Pi als NAS

Door de gigabit-netwerkpoort en USB 3.0 kun je de Raspberry Pi als NAS gebruiken. Afhankelijk van je wensen kun je verschillende wegen bewandelen om met je Raspberry Pi je eigen Network Atached Storag...

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu