Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Topmodel smartphones getest: Apple, Samsung en de rest

We hebben de topmodel smartphones van Apple, Google, Huawei, LG, OnePlus, Samsung, Sony en Xiaomi naast elkaar gezet. Bieden deze dure smartphones meer innovatie dan alleen maar mooier en meer?

Samsung Galaxy S20 review: galactische zoom

We reviewen de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra Android-smartphones. Samsung haalt met meer scherm, meer camera en 5G alles uit de kast.

Vijf middenklasse smartphones met drievoudige camera getest

Een smartphone voor een redelijk bedrag met een goede camera en minstens 64 GB opslagruimte: in deze review leggen we vijf middenklasse smartphones met drievoudige camera naast elkaar.

Wekker gaat niet af bij Android 10

Mijn smartphone heeft onlangs een update naar Android 10 gekregen. Sindsdien werkt mijn wekker-app uit de Play Store niet meer, de wekker gaat niet af. Hoe kan ik dat oplossen?

Motorola introduceert One Fusion+ met pop-upcamera

Motorola heeft de One Fusion+ aangekondigd. De smartphone heeft een pop-upcamera en zal in juni verschijnen. Het toestel zal voor 300 euro verkrijgbaar zijn.

Verschijningsdatum bèta-versie Android 11 uitgesteld

Google heeft de lancering van de bètaversie van Android 11 die op 3 juni zou verschijnen uitgesteld, vermoedelijk als gevolg van de onrusten in de VS.

Asus Chromebook Flip C436 review

Er verschijnen steeds vaker duurdere modellen Chromebook zoals Asus’ Chromebook Flip C436, die nieuwe hoogten qua prijs en prestaties verkent. Een korte review.

Vingerafdrukscanner achter scherm gehackt?

Ik heb gelezen dat een screen protector storingen kan veroorzaken bij een smartphone met vingerafdrukscanner achter het scherm. Kan mijn smartphone op die manier gekraakt worden?

Meest gelezen

    c't jul-aug/2020

    Bestel nu