Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Asus Chromebook Flip C436 review

Er verschijnen steeds vaker duurdere modellen Chromebook zoals Asus’ Chromebook Flip C436, die nieuwe hoogten qua prijs en prestaties verkent. Een korte review.

Vingerafdrukscanner achter scherm gehackt?

Ik heb gelezen dat een screen protector storingen kan veroorzaken bij een smartphone met vingerafdrukscanner achter het scherm. Kan mijn smartphone op die manier gekraakt worden?

Blokada en andere VPN samen

Bij het maken van de verbinding van mijn smartphone met een VPN-aanbieder gaat iets mis. Blijkbaar komt dat door de trackerblocker Blokada. Is daar een oplossing voor?

Geluidsniveau meten: thuis, op het werk of elders met een app

Met een app op je smartphone kun je thuis, op het werk of elders het geluidsniveau meten. We hebben ze nagemeten en in het laboratorium vergeleken met professionele meetapparaten.

Geheugenkaart werkt niet meer: geheugenkaart ontgrendelen

Mijn geheugenkaart werkt niet meer en zelfs formatteren lukt niet meer. Zowel Windows, Linux als Android kunnen er niets mee. Wat kan ik nog doen?

Grote microSD-kaart: SanDisk Extreme Pro 1TB getest

Een korte review van de SanDisk Extreme Pro microSDXC geheugenkaart met 1TB opslagruimte. Genoeg ruimte voor je smartphone of camera, maar de snelheid kent een minpunt.

Smartphone spionage-apps: stalker-tools blootgelegd

Het gebruik van FlexiSpy, mSpy en andere spionage apps is verboden, maar daar malen sommigen niet om. We leggen bloot hoe smartphone spionage-apps te werk gaan.

Donkere modus en batterijduur bij smartphones in de praktijk

De donkere modus bij smartphones zou zorgen voor een langere batterijduur. We hebben gemeten of dat inderdaad zo is en wanneer je die make-over kunt overslaan.

Meest gelezen

    c't jun/2020

    Bestel nu