Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


12 leuke mobiele games voor onderweg

Er wordt vaak negatief gedaan over mobiele games, maar er zijn zeker positieve uitzonderingen. We willen je een aantal leuke mobiele games aanraden voor onderweg, op vakantie of gewoon thuis op de ban...

Trackers en reclame op Android blokkeren met Blokada

Trackers en reclame blokkeren op Android is goed mogelijk. Met de Android-app Blokada blijft je smartphone schoon zonder te rooten of andere trucs.

Samsung Galaxy A80 review

De Samsung Galaxy A80 heeft geen frontcamera, maar klapt de hoofdcamera naar voren voor selfies en videobellen. Een korte review.

Complete smartphone: Nokia 8.1 getest

Een lange accuduur, snelle updates, een kale Android: de Nokia 8.1 overtuigt als totaalpakket, zonder één uniek verkoopargument. We testen deze complete smartphone van Nokia.

WhatsApp lek (met remote toegang) op Android gedicht

Wie nog niet op versie 2.19.244 van WhatsApp zit, moet zo snel mogelijk de app updaten. Op de meeste Android-toestellen zal het lek via een automatisch update ondertussen gedicht zijn.

Volkswagen ontwikkelt eigen ‘VW OS’, geen Android Automotive

Google en Apple proberen ook in de auto een centrale plek in te nemen. Met Android Automotive gaat Google voor Volkswagen een stap te ver, reden voor het bedrijf om een eigen ''VW OS' te ontwikkelen.

Moto G7 versus G7 Plus en G7 Power: test budget smartphones

Voor rond 250 euro heb je een bruikbare smartphone. We vergelijken de Motorola Moto G7, G7 Plus en G7 Power. Welke is waarvoor het best geschikt?

Motorola smartphone met ultragroothoek actioncam

De One Action van Motorola is een smartphone die je als actioncam kunt gebruiken. De ingebouwde ultragroothoekcamera met een zichtveld van 117 graden zou volgens Motorola vier keer zoveel beeldinhoud ...

Meest gelezen

    Maker Magazine

    Bestel nu