Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Stalking-apps verwijderd uit de Google Play Store

Google heeft zeven stalking-apps verwijderd uit de Google Play Store. De apps konden gebruikt worden om gebruikers te bespioneren.

Spotify Lite: kleine app voor beperkte data

Spotify Lite moet regio’s met een slechte internetverbindingen met muziek voorzien. Maar ook in gebieden met goede datanetwerken heeft de lichtgewicht Android-app z’n charmes.

Asus ChromeBook Flip C434 review

Tussen de goedkope Chromebooks van minder dan 300 euro en Googles Pixelbook van 1000 euro zit een behoorlijk gat. Asus’ nieuwe Chromebook Flip C434 probeert die ruimte te vullen.

Oppo onthult Under-Screen Camera en MeshTalk

Oppo heeft twee nieuwe technieken gepresenteerd voor smartphones: een camera die achter het scherm verborgen zit en een decentrale communicatietechnologie.

Android apps verwijderen of uitschakelen zonder rooten

Dankzij een truc kun je Android-apps verwijderen, ook al biedt een fabrikant die mogelijkheid zelf niet. Zo kun je meer ruimte, snelheid en een betere accuduur krijgen.

NPO Start nu ook op Android TV beschikbaar

De NPO Start-app, die eerder al voor Apple TV was verschenen, is nu ook beschikbaar voor Android TV. Via de app kunnen gebruikers programma's van de publieke omroep op smart-tv’s kijken.

OnePlus 7 Pro limited edition Almond

De OnePlus 7 Pro is al een tijdje verkrijgbaar in de kleuren Mirror Grey en Nebula Blue en binnenkort komt daar een nieuwe limited edition-kleur bij.

Nieuwe Oppo Reno 10x Zoom verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe OPPO Reno 10x Zoom is per 7 juni verkrijgbaar in Nederland. Het toestel kenmerkt zich door drie achtercamera’s waarmee je tot tien keer optisch kunt inzoomen.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu