Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Geigerteller-app

Met de app Radioactivity Counter maak je van je smartphone een detector om gevaarlijke radioactieve straling te meten.

Nieuwe smartphone BlackBerry KEY2 LE Atomic verkrijgbaar

BlackBerry brengt de nieuwe BlackBerry Key2 LE Atomic smartphone uit met Android en fysiek toetsenbord, een betaalbaardere versie van zijn Key2-lijn van smartphones.

Google introduceert Digitaal Welzijn-app

Google heeft de Digitaal Welzijn-app uitgebracht. De app moet gebruikers helpen om hun smartphonegebruik in kaart te brengen, zodat ze beter kunnen bepalen hoeveel tijd ze op hun toestel spenderen.

Video maken met je smartphone

Een smartphone is alles wat je nodig hebt om je eigen video te maken. Je kunt er ook materiaal voor YouTube mee maken. We testen verschillende toestellen.

Cat S61 outdoorsmartphone

De Cat S61 is een robuuste smartphone die tegen een stootje kan.

Miljoenen WhatsApp-gebruikers lopen gevaar door veiligheidslek

Door een veiligheidslek in WhatsApp is het mogelijk om een smartphone via een video-call over te nemen.

Synchroniseer gegevens van Strava en andere sport-apps

We testen de app SyncMyTracks, die al je verspreide sport- en gps-gegevens van Strava, Runkeeper en andere apps en apparaten bij elkaar zoekt en je sportcarrière beter in beeld brengt.

Samsung Galaxy S9 en S9+ getest

Samsung heeft bij zijn topmodellen Galaxy S9 en S9+ vooral de camera, processor en luidsprekers verbeterd – en de vingerafdrukscanner handiger geplaatst. Ondanks details als een aanpasbaar diafragma i...

Meest gelezen

    c't Magazine dec/2018

    Bestel nu