Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Foto’s van Android naar pc verhuizen

Ik wil de foto's en video's van mijn Android-smartphone overzetten naar een Windows-pc. Hoe doe ik dat het makkelijkst?

Android update: het lange wachten

Als Android-gebruiker moet je vaak erg lang (of tevergeefs) wachten tot je toestel een keer een Android update krijgt. Er blijft hoop dat Google het lethargische updatebeleid een impuls kan geven.

Crossplatform Android en iOS-apps ontwikkelen

Met crossplatform ontwikkeltools maak je apps die op Android, iOS en andere besturingssystemen kunnen draaien. We vergelijken verschillende ontwikkeltools, van gratis tot prijzige teamoplossingen.

Google Agenda-widget privé maken

Afspraken van anderen in een gedeelde agenda in Google Agenda verdringen privé-afspraken op smartphone.

Geigerteller-app

Met de app Radioactivity Counter maak je van je smartphone een detector om gevaarlijke radioactieve straling te meten.

Nieuwe smartphone BlackBerry KEY2 LE Atomic verkrijgbaar

BlackBerry brengt de nieuwe BlackBerry Key2 LE Atomic smartphone uit met Android en fysiek toetsenbord, een betaalbaardere versie van zijn Key2-lijn van smartphones.

Google introduceert Digitaal Welzijn-app

Google heeft de Digitaal Welzijn-app uitgebracht. De app moet gebruikers helpen om hun smartphonegebruik in kaart te brengen, zodat ze beter kunnen bepalen hoeveel tijd ze op hun toestel spenderen.

Video maken met je smartphone

Een smartphone is alles wat je nodig hebt om je eigen video te maken. Je kunt er ook materiaal voor YouTube mee maken. We testen verschillende toestellen.

Meest gelezen

    c't Magazine jan-feb/2019

    Bestel nu