Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


OnePlus 8T review: snel scherm en snel opladen

Een review van de OnePlus 8T. Het derde OnePlus-8-model zit tussen de ‘gewone’ OnePlus 8 en het Pro-model in qua prijs. Toch maakt dit extra model de keuze eigenlijk makkelijker.

Android rooten met Magisk en root verbergen op je smartphone

Android rooten wordt steeds lastiger. Een van de middelen om je smartphone te rooten is Magisk, waar we hier dieper ingaan.

Bluetooth apparaat wil locatie weten – waarom?

De apps van veel bluetooth-apparaten vragen om toegang tot mijn locatiegegevens. Waarom willen al die fabrikanten weten waar ik ben en is er een manier om dat uit te schakelen?

Games op een Chromebook spelen – alle mogelijkheden

Gamen op Chromebooks kan op allerlei manieren, ook zonder internetverbinding. Hier vind je een overzicht van mogelijkheden om games op een Chromebook te spelen.

Topmodel smartphones getest: Apple, Samsung en de rest

We hebben de topmodel smartphones van Apple, Google, Huawei, LG, OnePlus, Samsung, Sony en Xiaomi naast elkaar gezet. Bieden deze dure smartphones meer innovatie dan alleen maar mooier en meer?

Samsung Galaxy S20 review: galactische zoom

We reviewen de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra Android-smartphones. Samsung haalt met meer scherm, meer camera en 5G alles uit de kast.

Vijf middenklasse smartphones met drievoudige camera getest

Een smartphone voor een redelijk bedrag met een goede camera en minstens 64 GB opslagruimte: in deze review leggen we vijf middenklasse smartphones met drievoudige camera naast elkaar.

Wekker gaat niet af bij Android 10

Mijn smartphone heeft onlangs een update naar Android 10 gekregen. Sindsdien werkt mijn wekker-app uit de Play Store niet meer, de wekker gaat niet af. Hoe kan ik dat oplossen?

Meest gelezen

    c't nov/2020

    Bestel nu