Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Nothing Phone (1) review: kan het toestel zijn hype waar maken?

Nothing-oprichter Carl Pei heeft geprobeerd om omtrent de Nothing Phone (1) een hype te creëren - wat hem overigens aardig gelukt is. Benieuwd of hij de hype omtrent de Nothing Phone (1)  waar heeft k...

Chromecast met Google TV – beter dan Chromecast (Ultra)?

De nieuwe Chromecast met Google TV biedt 4K, apps en een afstandsbediening voor Netflix en consorten. Is hij handiger dan de gewone Chromecast (Ultra)?

Python in Android – Python-scripts uitvoeren en ontwikkelen op Android

Lees hoe je Python in Android installeert of zelf Python code ontwikkelt op je Android smartphone, tablet of Chromebook.

Snelle microSD kaart test – 10 modellen voor Switch, smartphone of camera

In deze snelle microSD kaart test hebben we 10 modellen voor je Switch, smartphone of ander apparaat vergeleken. Welke kies je het beste?

Android 13 – download beschikbaar voor de eerste smartphones

Lees meer over de Android 13 release en wat de update te bieden heeft. Wat mis je als jouw smartphone geen Android 13 update krijgt?

In Linux Android apps draaien – zo gebruik je apps met WayDroid

In Linux Android apps draaien kan met Waydroid, dat lichter is dan emulators. Lees hoe je het installeert, gebruikt en app-stores toevoegt.

Lenovo IdeaPad Duet 5 review – Chromebook met oled-scherm

Chromebook en tablet ineen? In deze Lenovo IdeaPad Duet 5 review lees je meer over deze Chromebook met oled-scherm en afneembaar toetsenbord. 

Facetime op Android, Windows en Linux – gratis Apple Facetime?

Er is nu ook Apple Facetime op Android, Windows en Linux beschikbaar. Ontdek wat je er wel (en niet) mee kunt en hoe het werkt.

Meest gelezen

    c't magazine 11/2022

    Bestel nu