Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Smartphone spionage-apps: stalker-tools blootgelegd

Het gebruik van FlexiSpy, mSpy en andere spionage apps is verboden, maar daar malen sommigen niet om. We leggen bloot hoe smartphone spionage-apps te werk gaan.

Donkere modus en batterijduur bij smartphones in de praktijk

De donkere modus bij smartphones zou zorgen voor een langere batterijduur. We hebben gemeten of dat inderdaad zo is en wanneer je die make-over kunt overslaan.

Smartphone met 10x zoom: Oppo Reno 10x zoom review

Oppo zet bij de Reno 10x Zoom volledig in op de camera’s. Drie ervan zitten op de achterkant, de frontcamera zit verstopt in de behuizing. We bekijken deze smartphone met 'tienvoudige zoom'.

Instap tablet: Samsung Galaxy Tab A 2019 review

De markt voor Android-tablets lijkt meer richting Chromebooks te gaan (waarop je Android-apps kunt draaien), maar Samsung komt toch met een 2019-versie van de Tab A.

Planet Computers Gemini PDA

De Gemini PDA is lekker tegendraads. In plaats van gimmicks biedt hij een prettig te bedienen toetsenbord en veel keuze qua besturingssystemen, waaronder een volwaardige Debian-Linux. Zelfs triple-boo...

Samsung Galaxy Note 10 smartphone review

Bij de Note 10 zijn de mogelijkheden van de S Pen weer verder uitgebreid. Er zijn nu twee modellen, waarvan één juist kleiner dan de voorganger.

Game smartphone, iPhone of instapmodel voor mobiele games: vergelijkende test

Mobiele games zijn populair. We vergelijken drie speciale game smartphones met ‘gewone’ smartphones zoals een iPhone en een instapmodel smartphone.

12 leuke mobiele games voor onderweg

Er wordt vaak negatief gedaan over mobiele games, maar er zijn zeker positieve uitzonderingen. We willen je een aantal leuke mobiele games aanraden voor onderweg, op vakantie of gewoon thuis op de ban...

Meest gelezen

    c't apr/2020

    Bestel nu