Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Smart displays met Android van Amazon, Google, Lenovo en Xiaomi

Op Android draaiende smart displays zijn met Assistent of Alexa via spraak te besturen en hebben touch bediening. En verder zijn ze geschikt voor videobellen en film en muziek streamen en vele extra's

Microsoft Surface Duo – uitklap smartphone

Bij de comeback op de smartphonemarkt vertrouwt Microsoft op zijn eigen hardware en de software van Google, maar er duiken ook vervelende zwakke punten op.

Cat S62 Pro: robuuste smartphone met warmtecamera

Waterdicht, stofdicht, valbestendig tot 1,80 meter en ook nog eens een certificering volgens militaire normen – de Cat S62 Pro is klaar voor het zware werk. Naast de uitzonderlijk robuuste behuizing i...

Chromecast met Google TV – beter dan Chromecast (Ultra)?

De nieuwe Chromecast met Google TV biedt 4K, apps en een afstandsbediening voor Netflix en consorten. Is hij handiger dan de gewone Chromecast (Ultra)?

Iiyama TW1023ASC touchpanel met led-IPS

Het robuuste 10-inch PoE-touchpanel TW1023ASC kan dienen als informatiepunt bij winkels of balies. Het apparaat is 24/7 te gebruiken, met een helderheidswaarde van 50% is de levensduur dan zo'n 30.000...

OnePlus 9 Pro en OnePlus 9 – sterke punten verder verbeterd

We bekijken de nieuwe OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. Sterke punten zijn verder verbeterd bij de nieuwe vlaggenschepen, maar welke is de beste keuze?

Samsung Galaxy A-serie vernieuwd

Samsung presenteert nieuwe middenklassers met de Samsung Galaxy A52 en A72. Hogere verversingsfrequenties voor het scherm en 5G worden ook in de middenklasse meer gemeengoed.

Samsung Galaxy S21 serie: nieuwe pluspunten en minpunten

De Samsung Galaxy S21, S21+ en Ultra overtuigen met een nieuwe processor, geweldige camera’s en iets lagere prijzen. Er zijn echter ook dingen verdwenen.

Meest gelezen

    c't magazine okt/2021

    Bestel nu