Android

Android

Het marktaandeel van Android is niet voor niets gigantisch groot: toestellen met het besturingssysteem zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: van eenvoudig en betaalbaar tot met alle toeters en bellen. We bespreken apps, tools en tweaks en hardware waar Android op draait.


Samsung Galaxy S21 serie: nieuwe pluspunten en minpunten

De Samsung Galaxy S21, S21+ en Ultra overtuigen met een nieuwe processor, geweldige camera’s en iets lagere prijzen. Er zijn echter ook dingen verdwenen.

Tablet kopen voor films en andere media: koopadvies

Je kunt een tablet kopen met een groot scherm voor een bescheiden prijs. Ideaal voor het kijken van bijvoorbeeld YouTube of Netflix. Welke zijn de moeite?

Sony Xperia 5 II review: handzaam buitenbeentje

De Sony Xperia 5 II wijkt op verschillende punten af van de grote massa aan gelijkvormige smartphones. We gaan aan de slag met dit buitenbeentje.

MicroSD-kaart op Raspberry Pi, smartphone en pc getest

We testen 12 modellen microSD-kaart, met benchmarks onder Windows, Android en de Raspberry Pi. Negen gaan lang mee, drie bieden heel veel opslagruimte.

Raspberry Pi als NAS

Door de gigabit-netwerkpoort en USB 3.0 kun je de Raspberry Pi als NAS gebruiken. Afhankelijk van je wensen kun je verschillende wegen bewandelen om met je Raspberry Pi je eigen Network Atached Storag...

Goedkope smartphone: test Xiaomi Redmi 9 dualsim

De Redmi 9 kost een achtste van wat je tegenwoordig voor een topsmartphone betaalt (1000 euro of meer). En toch kun je met deze goedkope smartphone best aardig uit de voeten. Een korte test.

Tablets vergelijken: iPad Air, Surface Go of Galaxy Tab?

Tablets vergelijken die ook voor werk geschikt zijn (met stylus en toetsenbord): Apple iPad Air 3, Microsoft Surface Go 2 of Samsung Galaxy Tab S6?

Android veiliger maken: bepaal welke apps internet op mogen

Je kunt Android veiliger maken door zelf te kiezen welke apps internet op mogen. Met een firewall ga je tracking en reclame tegen, of erger bij malafide apps. Verrassend veel apps werken ook zonder in...

Meest gelezen

    c't mrt/2021

    Bestel nu