Partnerblogs


Microsoft Surface aanbieding – tot 30% korting op laptops en tablets

Tot 29 maart profiteer je van een Microsoft Surface aanbieding met tot 30% korting op Microsoft Surface laptops en tablets. Een mooi moment om die oude laptop met Windows 7 te vervangen door een snel ...

Senior network & security engineer, Luchtverkeersleiding Nederland – Amsterdam

Senior network & security engineer, Luchtverkeersleiding Nederland - Amsterdam. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Technisch applicatiebeheerder, Equalit – Oosterhout

Technisch applicatiebeheerder, Equalit - Oosterhout. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Functioneel beheerder Financiën, Gemeente Altena – Almkerk

Functioneel beheerder Financiën, Gemeente Altena - Almkerk. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Office 365 Developer, Circle Software – Eindhoven

Office 365 Developer fulltime, Circle Software - Eindhoven. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Business IV Architect, PWN – Velserbroek

Business IV Architect, PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland - Velserbroek. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Veiligheids-assesments: IT-kwetsbaarheden vinden en verhelpen

Door de complexiteit van hedendaagse IT-omgevingen komt er heel wat kijken bij het beheer van kwetsbaarheden. Het uitvoeren van veiligheids-assessments is een populaire methode om bestaande kwetsbaarh...

IT- architect Fulltime – Leeuwarden/Amersfoort

IT- architect Fulltime, Wetterskip Fryslân / Het Waterschapshuis - Leeuwarden/Amersfoort. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Meest gelezen

    c't mei/2020

    Bestel nu