Partnerblogs


AIoT: Artifical Intelligence en IoT in de praktijk

AIoT: een combinatie van AI (Artificial Intelligence) en IoT (Internet of Things), is momenteel een hot topic. Het klinkt prachtig, maar wat zijn de praktische toepassingen en welke voordelen biedt he...

WORK & MOVE-software voor een optimaal werk-rust-beweegritme

WORK & MOVE is software die inzicht en feedback geeft over je werkgedrag. Op basis van je voorkeuren adviseert de software een optimaal werk-rust-beweegritme.

Team Lead OPS, 34 uur, Menzis – Groningen/Enschede

Vacature Team Lead OPS, 34 uur, Menzis - Groningen/Enschede. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

(functioneel) Applicatiebeheerder 36 uur – Lelystad

Vacature (functioneel) Applicatiebeheerder 36 uur, gemeente Lelystad. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Junior adviseur Smart Mobility, 36 uur – Den Haag

Junior adviseur Smart Mobility 36 uur, provincie Zuid-Holland - Den Haag. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Strategisch adviseur assetmanagement elektro-, wtb en/of civiele techniek, Provincie Zuid-Holland

Strategisch adviseur assetmanagement elektro-, wtb en/of civiele techniek, Provincie Zuid-Holland. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Kies de juiste koeloplossing voor je servers

Naarmate cpu's en gpu's zich blijven ontwikkelen, verbruiken ze meer stroom en genereren ze meer warmte. Een juiste koeloplossing is van essentieel belang bij de aanschaf van een server.

De waarde van certificeringen

Certificeringen zijn belangrijk in onze branche. We geven een overzicht van de belangrijkste redenen om je te laten certificeren.

Meest gelezen

    c't magazine juni/2021

    Bestel nu