Partnerblogs


Edge-computing in opmars: wat is het?

In productiehallen en bij logistieke bedrijven worden steeds meer servers gebruikt. We laten zien wat dergelijke edge-servers typeert en hoe ze afwijken van IoT-apparaten.

Bouw een datacenter met Gigabyte

De sterke groei van datacenters heeft de kennis en de componenten betaalbaar en toegankelijk gemaakt voor bijna elk bedrijf. Het enige wat je nodig hebt, is een handleiding en enkele goede oplossingen...

ErgoDirect: alles voor een ergonomische (thuis)werkplek

Nu we allemaal al tijden grotendeels thuis aan het werk zijn, willen we dat zo ergonomisch en comfortabel mogelijk doen. Het is verstandig je werkplek eens goed onder de loep te nemen en waar nodig aa...

SANS Foundations: de eerste stap in een nieuwe carrière

SANS Foundations vormt de start van een IT-opleiding en carrière, of kan gaten opvullen door studenten kennis te laten maken met basis IT-vaardigheden.

Software-ontwikkelaar C++ / JavaScript / HTML5, CompuGroup Medical SE & Co. KGaA – Koblenz

Software-ontwikkelaar C++ / JavaScript / HTML5, CompuGroup Medical SE & Co. KGaA - Koblenz. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Flexibele serveropties met de Gigabyte R282-Z96

Met ondersteuning voor AMD's nieuwste 3e generatie EPYC-processors, is de Gigabyte R282-Z96 ontworpen als optimaal platform voor een breed scala aan toepassingen.

Wolkbreuk – waarschuwingen in de cloud

Als cloudaanbieder zou je voor mogelijke inbrekers als standaard veiligheidsmaatregel waarschuwingen moeten aanbrengen op je systeem.

DevOps Engineer, ORTEC – Zoetermeer

DevOps Engineer, ORTEC - Zoetermeer. Bekijk de volledige tekst van de vacature (Engels) voor meer informatie.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu