Partnerblogs


MSI pakt uit met deals voor gaming en productiviteit

De komende weken tot en met 7 juni pakt MSI uit met mooie aanbiedingen met een greep uit zijn aanbod aan gaming- en productiviteitsproducten.

Gratis JBL Flip 5 bluetooth speaker bij aankoop van een laptop

Bij aanschaf van een laptop uit de Asus ZenBook-serie krijg je tijdelijk een JBL Flip 5 bluetooth speaker cadeau. De actie is geldig op laptops die zijn aangeschaft in de periode van 22 mei tot en met...

IPv6 – de vergeten stap

Er wordt al jarenlang gesproken over IPv6. En toch zijn nu, tien jaar later, talloze organisaties nog steeds niet overgestapt. Hoe komt dat?

Chromebooks leasen voor onderwijsinstellingen

Ook bij Nederlandse scholen zie je Chromebooks steeds vaker. Asus heeft nu een leaseconcept voor Chromebooks gelanceerd.

Gratis lezen in de tuin (ook als cadeautje)

Momenteel kun je twee maanden gratis digitaal lezen zoveel je wilt via Readly met keus uit ruim 4000 nationale en internationale tijdschriften. Lekker lui lezen in de tuin, ook handig als cadeautje.

Netwerkbeheerder fulltime, Wetterskip Fryslân – Leeuwarden

Netwerkbeheerder fulltime, Wetterskip Fryslân – Leeuwarden. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Systeembeheerder fulltime, Wetterskip Fryslân – Leeuwarden

Systeembeheerder fulltime, Wetterskip Fryslân - Leeuwarden. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Bedrijf gehackt – schuldvraag

Falend beleid of onvermijdelijk bedrijfsrisico? Waar ligt de schuldvraag als een bedrijf gehackt wordt?

Meest gelezen

    c't jun/2020

    Bestel nu