Partnerblogs


Bescherm je personeel tegen ransomware

Verbeter je cybercarrière met SANS Level Up. Ons Level Up-programma is terug en beter dan ooit, dankzij een vernieuwde vaardigheidstest en de gepersonaliseerde cursusvoorstellen.

Afdelingshoofd Digitale Infrastructuur – Universiteitsbibliotheek

Vacature Afdelingshoofd Digitale Infrastructuur – Universiteitsbibliotheek UvA. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Functioneel Beheerder IAM 32-40 u p/w – Koninklijke Bibliotheek

Vacature: Functioneel Beheerder IAM 32-40 uur per week. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Ubuntu touch en UBports: vrijheid en privacy op je telefoon

Er is een alternatief opensource besturings­­systeem dat op je Android-telefoon privacy en vrijheid geeft: Ubuntu Touch van UBports-project.

Ontspanning en inspanning na de werkuren in Zwitserland

Het adagium 'work hard, play hard' indachtig sluiten we de reeks af met tips voor sociale activiteiten en ontspanning in Zwitserland.

Wat is een server? Een technische gids van GIGABYTE

We beschikken momenteel over een ongelooflijke hoeveelheid rekenkracht – niet zozeer door de apparaten die we in huis hebben, maar door de servers waarmee we verbonden zijn. Maar wat is een server eig...

De voordelen van High Performance Computing optimaal gebruiken

Steeds meer instellingen en bedrijven maken gebruik van ‘High Performance Computing’. Maar wat is het en hoe kun je het optimaal in je bedrijf inzetten.

Gebruikte software 4.0 – usedSoft

In de markt voor standaardsoftware, waarin miljarden omgaan, heeft de handel in gebruikte software als vast bestanddeel van de markt vaste voet gekregen. Dat dit legitiem mogelijk is, is de verdienste...

Meest gelezen

    c't magazine jan-feb/2022

    Bestel nu