Partnerblogs


Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie.

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare instapoplossingen met krachtige prestaties.

GIGABYTE GIGA POD: een schaalbare AI-supercomputing oplossing

Een GIGABYTE GIGA POD bestaat uit meerdere racks met GIGABYTE GPU-servers die fungeren als één krachtig cluster dat alles wat met AI te maken heeft versnelt.

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 en G593-ZX1 HPC/AI servers om hieraan tegemoet te ...

Asus ProArt promotie

ASUS heeft tot en met 21 mei een aantal leuke promotie-acties met mooie cashback voor ProArt pc-componenten. De promotie loopt tot en met 21 mei en inwisselen kan van 23 april tot en met 4 juni.

Innovatie in vele vormen: ASUS, ‘In search of Incredible’

ASUS is een fabrikant die vaak nieuwe dingen probeert, geheel volgens de slogan 'In search of Incredible'. Bekijk dit overzicht maar eens.

Zijn bedrijven klaar voor de EU NIS2-richtlijn?

Nu de lat voor cybersecurity steeds hoger komt te liggen, is de enquête van SANS Institute een cruciaal controlepunt voor organisaties om hun verdediging te beoordelen en af te stemmen op de aanstaand...

c't 06/2024

Bestel nu