Partnerblogs


Specialist Azure en M365, The Data Agency

IT-vacature: Specialist Azure en M365, The Data Agency. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Waarom security­training een prioriteit moet worden

De kloof in technologische vaardigheden, waar organisaties mee te maken hebben, is gegroeid door de digitale transformatie en coronacrisis.

Nieuwe oplossingen voor (HPC/AI) serverkoeling van Gigabyte

Gigabyte biedt nieuwe oplossingen voor serverkoeling, zoals directe vloeistofkoeling en dompelkoeling. Lees meer en bekijk het in de video.

SANS 2022 Security Awareness Report: menselijke factor is grootste bedreiging voor cybersecurity

SANS 2022 Security Awareness Report: security-awareness begint bij het personeel, daarom is het creëren van betrokkenheid van groot belang.

Een mooie game-pc op maat met hulp van ASUS

Een game-pc bouwen vereist dat alles goed bij elkaar past. Profiteer bij zelfbouw én kant-en-klare game-pc's van ASUS' aanbod en kennis.

De voordelen van ARM-processors

ARM-processors maken de overstap van mobiele apparaten naar servers en datacenters die de voordelen van deze architectuur optimaal benutten.

De grondbeginselen van cyberbeveiliging

In deze ongekende tijden is het voor bedrijven van essentieel ­belang om zichzelf en de medewerkers thuis en op kantoor te ­beschermen door te focussen op de grondbeginselen van cyber­beveiliging.

Veiliger op de weg en autonoom rijden dankzij exact verkeersstroom-model

Een team van wetenschappers heeft een methode ontworpen om zeer exact modellen van straten en snelwegen te maken. Dat is niet alleen belangrijk voor het testen zelfrijdende voertuigen, maar ook voor e...

Meest gelezen

    c't magazine 8-9/2022

    Bestel nu