Partnerblogs


Functioneel Beheerder, 36 uur – Hilversum

Functioneel Beheerder, 36 uur, woningcorporatie Het Gooi en Omstreken - Hilversum. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

De grondbeginselen van cyberbeveiliging -SANS

In deze ongekende tijden is het voor bedrijven van essentieel ­belang om zichzelf en de medewerkers thuis en op kantoor te ­beschermen door te focussen op de grondbeginselen van cyber­beveiliging.

pCloud: lifetime veilige cloud-opslag nu met exclusieve aanbieding

pCloud doet het net iets anders: je betaalt eenmalig een bedrag, daarna beschik je je levenlang over cloud-opslag. Nu met 3 maanden gratis 500 GB.

De e-mailhandtekening: een van de meest voorkomende IT-pijnpunten

Het beheer van e-mailhandtekeningen is vaak een lastig verhaal waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. De producten van Exclaimer halen de pijnpunten uit het e-mailhandtekeningenbeheer en geve...

GIGABYTE: Betere bedrijfsresultaten met AI-toepassingen

Door de toenemende connectiviteit en complexiteit van het bedrijfslandschap heeft ertoe geleid dat steeds meer bedrijven een beroep doen op kunstmatige intelligentie (AI). Het is een van de belangrijk...

Linux engineer voor 36 uur per week

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam is op zoek naar een Linux engineer (36 uur per week) om een infrastructuur op te bouwen voor de klinische toepassing van Artificial Intelligence (AI).

Cluster-computing: een geavanceerde vorm van distributed computing

Cluster-computing biedt veel voordelen, zoals een hoge beschikbaarheid, load-balancing en HPC. Een kort overzicht van deze vorm van distributed computing.

Laatste kans: HiDrive aanbieding voor lezers – inclusief extra opties

Laatste kans: HiDrive-aanbieding voor lezers. Bestel voor het eind van februari 2022 een jaarabonnement voor 1 TB voor slechts €1,- p/m, inclusief extra opties.

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu