Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Scherm ergonomisch instellen voor beeldschermwerk

Ergonomisch instellen van je scherm helpt bij beeldschermwerk. Ook de opstelling van je monitor en je zithouding zijn belangrijk. Wij leggen uit wat je kunt doen en waar je op moet letten.

Mikrotik hAP ac² & cAP ac

De wifi-basisstations hAP ac2 en cAP ac van Mikrotik hebben een snelle processor en flink wat zendvermogen. Het energieverbruik blijft prettig laag.

Eizo ColorEdge CS2410: betaalbare professionele monitor

De ColorEdge-monitoren van Eizo blinken uit in een goede kleurweergave en kleurkalibratiemogelijkheden. De ColorEdge CS2410 wijkt op twee belangrijke punten af van de andere ColorEdge-modellen.

Meerdere computers bedienen met 1 toetsenbord en muis

Met ShareMouse kun je tot negen Windows-pc’s en/of Macs bedienen met één toetsenbord en muis, zonder KVM-switch of extra hardware. Een korte review.

Netwerk-pakketten analyseren met TShark: Wireshark versnellen

TShark kan het werken met Wireshark versnellen en ook in andere gevallen handig zijn. Je netwerk analyseren gaat zo een stuk vlotter.

Synology DS620slim compacte NAS

Als je een NAS op verschillende locaties wilt gebruiken, heb je het liefst een compacte NAS. De Synology DS620slim is makkelijk mee te nemen en past waarschijnlijk wel in je bagagetas, zonder dat de p...

Toshiba MG08 16 TB server-schijf

De MG08-serverschijf van Toshiba biedt niet alleen 16 TB aan opslagruimte, maar hij is ook nog eens lekker snel en zuinig.

Windows Terminal biedt nieuwe mogelijkheden

Het consolevenster waarmee je als Windows-gebruiker de opdrachtprompt, de powershell of de bash in het Windows Subsystem for Linux (WSL) bedient, is al jarenlang nauwelijks veranderd. Windows Terminal...

Meest gelezen

    c't jan-feb/2020

    Bestel nu