Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Phishing en spoofing in e-mail verhinderen: SPF, DKIM en DMARC

SPF, DKIM en DMARC zijn tools die kunnen verhinderen dat een mailserver bepaalde mails accepteert. Op die manier kunnen phishing en spoofing in e-mail worden bestreden.

Dynabook Portége X30T

De Portége X30T is een solide 2-in-1 notebook voor de zakelijke markt, met een robuuste behuizing en stevige koppeling tussen tabletdeel en toetsenbord.

API voor sms’jes in KPN API Store

KPN biedt sinds kort de API van Nexmo aan in zijn API Store. Met de API kunnen bedrijven berichten via SMS naar gebruikers binnen of buiten hun organisatie sturen.

UniFi Cloud Key Gen2 (Plus) controller review

Met een aparte controller voor de UniFi-netwerktechniek van Ubiquiti zijn componenten zoals switches en accesspoints nog makkelijker te beheren. We testen de nieuwe versie van de UniFi Cloud Key contr...

HPE ProLiant ML30 Gen10: kleine groepsserver voor midden- en kleinbedrijf

Kleine groepsservers combineren veel opslag met een hoge beschikbaarheid en veel configuratie-opties. We hebben een betaalbare instapper bekeken: de HPE ProLiant ML30 Gen10.

NTP: belasting NTP-server meten met Wireshark

Het Network Time Protocol (NTP) is een onderbelicht maar belangrijk internetprotocol. Wireshark biedt een nieuwe functie om de latentie van een NTP-server te achterhalen.

Moderne laptop aansluiten op beamer: Club3D CAC-1512 review

De kabeladapter van Club3D verbindt de USB-C-beeldoutput van moderne laptops met de VGA-poort van minder moderne beamers. Een korte review.

Schakelen via het netwerk: test Gude Power Control 1105

De Expert Power Control 1105 van Gude is een meet- en schakelapparaat voor 230 volt. Je kunt er apparaten mee schakelen via het netwerk.

Meest gelezen

    c't dec/2019

    Bestel nu