Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk effici├źnter te doen.


NTP: belasting NTP-server meten met Wireshark

Het Network Time Protocol (NTP) is een onderbelicht maar belangrijk internetprotocol. Wireshark biedt een nieuwe functie om de latentie van een NTP-server te achterhalen.

Moderne laptop aansluiten op beamer: Club3D CAC-1512 review

De kabeladapter van Club3D verbindt de USB-C-beeldoutput van moderne laptops met de VGA-poort van minder moderne beamers. Een korte review.

Schakelen via het netwerk: test Gude Power Control 1105

De Expert Power Control 1105 van Gude is een meet- en schakelapparaat voor 230 volt. Je kunt er apparaten mee schakelen via het netwerk.

Instap-servers voor kleine netwerken: 5 modellen getest

Kleine servers zijn flexibel: ze zijn inzetbaar als NAS en netwerkcentrale voor kleine bedrijven of afdelingen. We testen vijf instap-servers met een Xeon E-2100.

Ergonomische muis van Evoluent

De Evoluent D is een nieuwe ergonomische muis die het ongemak door het gebruik van een muis bij de computer moet reduceren.

BitLocker en ssd’s met ingebouwde encryptie

BitLocker kun je ook gebruiken met hardwareversleuteling op een ssd die aan de eDrive-standaard voldoet. We laten zien waar je rekening mee moet houden.

Eizo FlexScan EV2457: niet alleen voor op kantoor

De EV2457 van Eizo richt zich voornamelijk op kantoorwerk, maar kan veel meer dan dat. Vooral het kunnen doorlussen is erg handig.

Veiligheidslek in Cisco-producten: updates beschikbaar

Cisco, fabrikant van netwerkproducten, heeft sinds deze week in totaal 27 Security Advisories gepubliceerd voor veiligheidslekken in verschillende producten. Updates zijn beschikbaar.

Meest gelezen

    Maker Magazine

    Bestel nu