Professional

Professional

Of je nu een eigen onderneming hebt of voor een bedrijf werkt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. Op deze pagina belichten we nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.

Interesse in een abonnement van c’t magazine voor je bedrijf? Sluit dan hier je abonnement vanuit je bedrijf


Virtualiseren met VMware ESXi op een HPE MicroServer

Met ESXi kun je op een server als de HPE Proliant Microserver Gen10 de hardware dichter op de fysieke hardware virtualiseren om besturingssystemen te testen .

Logitech MX-lijn wordt uitgebreid met o.a. MX Keys S & MX Anywhere 3S

Logitech heeft de afgelopen jaren het MX-assortiment aanzienlijk uitgebreid. Nu komt er zelfs een nieuwe uitbreiding van dit assortiment aan in de vorm van een gloednieuw toetsenbord én muis.

Jabra Speak2 55 review: handige conferentiespeaker voor op kantoor

In deze review werpen we een blik op de Jabra Speak2 55. Dit is een handige conferentiespeaker voor op kantoor voor een goede verstaanbaarheid van alle partijen.

Windows 365 Boot nu beschikbaar om te testen in openbare preview

Voor het eerst kunnen gebruikers Windows 365 Boot testen: pc's kunnen zo worden ingesteld dat ze direct na het inloggen de clouddesktop van Microsoft starten, weliswaar welin een openbare preview.

Chat GPT gebruiken? Deze tips & tricks helpen je met de AI-chatbot!

OpenAI heeft de ChatGPT-bot ontwikkeld als een taalmodel dat is getraind op een enorme hoeveelheid tekst op het internet. Je kunt ChatGPT gebruiken om antwoorden op vragen te krijgen en opdrachten uit...

Gigabyte QBi-8145A review: moederbord met veel aansluitmogelijkheden

In deze review gaan we kijken naar de Gigabyte QBi-8145A. Dit embedded moederbord heeft op 100 vierkante centimeter flink wat aansluitmogelijkheden, waardoor hij geschikt is voor een groot aantal toep...

Logitech event 2023: line-up nieuwe zakelijke producten

Logitech introduceert nieuwe producten in het professionele segment. Bij een pers-event presenteerde het bedrijf de Rally Bar Huddle, de Logi Dock Flex en de Logitech Sync-app.

Asus ExpertBook B9 review: een van de lichtste zakelijke laptops ter wereld

In deze review werpen we een blik op de Asus Expertbook B9 B9400. Deze laptop wordt Asus geroemd als ’s werelds lichtste zakelijke laptop. Of dat daadwerkelijk zo is weten we niet, maar licht is hij z...

Toenemende cyberdreiging vormt uitdaging voor Nederlandse bedrijven

De toenemende cyberdreiging vormt een uitdaging voor Nederlandse bedrijven. Nederlandse bedrijven lopen achter in het ontwikkelen van weerbaarheid tegen nieuwe aanvalsmethoden van cybercriminelen.

SANS: GIAC’s nieuwe Cybersecurity-certificeringsreis

Met het steeds veranderende cyberbeveiligingslandschap blijft GIAC zijn certificeringsaanbod ontwikkelen en uitbreiden.

HPE Microserver Gen10 Plus v2 review: compacte server voor o.a. het MKB

In deze review nemen we de HPE Microserver Gen10 Plus v2 onder de loep. Deze compacte server heeft alles in huis om bij zowel meer willende thuisgebruikers als kleine bedrijven de spil in het netwerk ...

HPE Microserver als back-upserver gebruiken? Zo doe je het!

Als je Windows 22 Server op een server als de HPE Proliant Microserver Gen10 hebt geïnstalleerd, is het mogelijk om die te gebruiken als locatie voor het opslaan van je back-ups.

Meest gelezen

    c't magazine 6/2023

    Bestel nu