Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


HP E24i G4; review van kantoormonitor met blauwfilter

De HP monitor E24i G4 heeft wat meer schermhoogte door de beeldverhouding van 16:10, maar schiet in kleur en weergave iets tekort.

XGIMI Horizon – review van smart-beamer met Android 10

De XGIMI Horizon beamer functioneert onafhankelijk van externe randapparatuur dankzij Android TV en geïntegreerde luidsprekers.

Office 2021 voor Windows 11 door Microsoft aangekondigd

Het nieuwe Office maakt deel uit van Microsoft 365, maar is ook zonder abonnement verkrijgbaar vanaf 149 euro na de lancering van Windows 11. Office 2013 werkt niet onder Windows 11

Gigabyte Brix Pro mini-pc barebone voor zakelijk en privé

De Gigabyte Brix Pro barebone kan met zijn vier volwaardige HDMI-poorten het centrale middelpunt worden van een zakelijk informatiepunt of uitgebreider thuiskantoor. De rest van de hardware is ook geh...

De beste muis voor kantoor – 10 office muizen getest

Wat is de beste muis voor kantoor? We vergelijken 10 kantoormuizen in deze test om je te helpen de beste office muis te kiezen.

S3S en GIGABYTE lanceren testlab en geven webinars

GIGABYTE, S3S en NVIDIA zetten een GPU test lab omgeving op in de Benelux om bedrijven gedurende meerdere dagen zware workloads te laten testen.

Stille muis voor laptop of pc: vergelijkende test met geluidsfragmenten

Zoek je een stille muis, zodat je omgeving (en jijzelf) niet gek wordt van het geklik? Lees wat de meest stille muis is of beluister zelf het geluid.

Microsoft brengt zijn nieuwe Windows Server 2022 uit

Microsoft brengt zijn nieuwste besturingssysteem Windows Server 2022 zonder veel ophef uit in de varianten Standard, Datacenter en Datacenter Azure Edition.

Meest gelezen

    c't magazine nov/2021

    Bestel nu