Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Instap-servers voor kleine netwerken: 5 modellen getest

Kleine servers zijn flexibel: ze zijn inzetbaar als NAS en netwerkcentrale voor kleine bedrijven of afdelingen. We testen vijf instap-servers met een Xeon E-2100.

Ergonomische muis van Evoluent

De Evoluent D is een nieuwe ergonomische muis die het ongemak door het gebruik van een muis bij de computer moet reduceren.

BitLocker en ssd’s met ingebouwde encryptie

BitLocker kun je ook gebruiken met hardwareversleuteling op een ssd die aan de eDrive-standaard voldoet. We laten zien waar je rekening mee moet houden.

Eizo FlexScan EV2457: niet alleen voor op kantoor

De EV2457 van Eizo richt zich voornamelijk op kantoorwerk, maar kan veel meer dan dat. Vooral het kunnen doorlussen is erg handig.

Veiligheidslek in Cisco-producten: updates beschikbaar

Cisco, fabrikant van netwerkproducten, heeft sinds deze week in totaal 27 Security Advisories gepubliceerd voor veiligheidslekken in verschillende producten. Updates zijn beschikbaar.

Outlook of Microsoft Planner: teamplanning in Office 365

Met Microsoft Planner verzamel je alle taken binnen een project op één centrale plek. Dat is handiger dan Outlook als je in teamverband aan projecten werkt.

Zwart-wit printer voor zakelijk gebruik: toner vs. inkt

Er zijn interessante zwart-wit printers met inkt die de concurrenten uit het laserkamp prima kunnen verslaan. Een zwart-wit printer voor zakelijk gebruik hoeft geen laser te zijn.

Nvidia overtreft verwachtingen ondanks krimpende markt

Ondanks een krimpende omzet heeft Nvidia het afgelopen kwartaal de verwachtingen overtroffen. Door het onverwacht positieve resultaat steeg de waarde van het aandeel van het bedrijf.

Meest gelezen

    c't nov/2019

    Bestel nu