Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Lichtgewicht laptop test: zeven modellen vergeleken

We testen zeven premium lichtgewicht laptop modellen vanaf 1000 euro, zoals de Apple MacBook Pro 13, Lenovo ThinkPad X1 Carbon en Microsoft Surface Book.

Fedora CoreOS bekeken: containers makkelijk beheren

Met Fedora CoreOS bouw je een server specifiek voor diensten uitvoeren in containers. Handmatige updates en onderhoud zijn niet nodig. Een korte inleiding.

Zakelijke webcam voor videocalls: Logitech MeetUp

De MeetUp van Logitech is een camera voor teams die samen coronaproof een online vergadering willen bijwonen. Hij is vooral zakelijk interessant.

Een laptop kiezen voor CAD, van 2D tot 3D: waar moet je op letten?

Bij een laptop kiezen voor CAD zijn de eisen (veel) hoger dan bij een gewone zakelijke laptop. Waarop moet je letten?

Gratis Microsoft Office alternatief: OnlyOffice review

OnlyOffice is een gratis Microsoft Office alternatief. Er zijn lokaal te installeren programma's en het kan op een eigen server draaien. We bekijken hoe dat bevalt.

Intels vPro-processors en Xeon W-1200

Voor centraal beheerde zakelijke pc’s, laptops, kleine en mobiele workstations verkoopt Intel vPro-versies van zijn Core i-processors en Xeons.

Tv op computer aansluiten: een televisie als monitor gebruiken

Een tv op computer aansluiten als monitor is mooi voor films, maar ook handig bij een videoconferentie of presentatie. We leggen uit hoe je dat regelt.

Nieuwe HPC-server van Gigabyte

Hardware-fabrikant Gigabyte heeft in zijn server- en workstation-segment de release aangekondigd van de Gigabyte G492-ZD0, een server bedoeld voor High Power Computing (HPC), AI en data-analyse.

Meest gelezen

    c't jan-feb/2021

    Bestel nu