Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Harde schijf met 18 TB opslag: WD Gold

Western Digital heeft de conventionele hardeschijftechnologie een beetje opgepoetst om de gegevensdichtheid opnieuw te verhogen. Daarmee is het gelukt om maar liefst 18 TB op het nieuwe Gold-model te ...

Epyc servermoederbord Gigabyte MZ72-HB0

Het MZ72-HB0-servermoederbord van Gigabyte is van alle gemakken op servergebied voorzien en geschikt voor de nieuwste Epyc-processors van AMD.

NAS met AMD-processor: Synology DS1621+ getest

De DS1621+ biedt ruimte aan zes schijven en is de eerste NAS met AMD-processor van Synology. Een korte test van deze NAS voor zes schijven (met upgrade-opties).

Microsoft Teams wordt schakelcentrale

Wat de pc-toepassingen betreft, ging het op de interne Microsoft-beurs Ignite dit jaar enerzijds om de allernieuwste innovaties en anderzijds om aankondigingen van diverse uitbreidingen voor de confer...

Achtergrond voor videobellen aanpassen in elk programma

De achtergrond voor videobellen aanpassen kan in elk programma met de methode in deze workshop. En met meer mogelijkheden dan eventuele ingebouwde opties.

All-in-one printer: vier modellen kleurenlaser getest

Kleurenlasers zijn snel, betrouwbaar, met goede printkwaliteit. Een all-in-one printer maakt ook kopieën voor thuis of op kantoor. We testen vier modellen.

Top laptop review – 6 premium laptops vergeleken

Top laptop modellen van 2020, zoals de Apple MacBook Air en Dell XPS 13 bieden vooral kleine verbeteringen. We vergelijken zes van deze top laptop modellen.

Miradore MDM: centraal apparaatbeheer kan voor nop

Centraal beheer van mobiele apparaten vermindert veiligheidsrisico's. Miradores cloudoplossing biedt een gratis versie en is op die manier ook een interessante optie voor consumenten.

Meest gelezen

    c't dec/2020

    Bestel nu