Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Synology – RT6600 ax router met Wi-Fi 6 en update voor SRM uitgebracht

Synology RT6600 ax is een Wi-Fi 6- router met hoge snelheden en betere beveiliging en met SRM 1.3 kunnen meer apparaten aangesloten worden.

Aanvallen op kritieke beveiligingslekken in VMware

VMware gebruikers moeten hun applicaties snel bijwerken met patches: aanvallers hebben het gemunt op kritieke beveiligingslekken. Updates zijn beschikbaar om te downloaden.

Geavanceerde 5G technieken: VR-experience en de zelfrijdende auto

5G VR-experience zelfrijdende auto Met 5G komen verschillende (nieuwe) technieken in beeld die een 360 VR-experience of de zelfrijdende auto naar een hoger plan tillen. Met deze technieken worden de m...

Europese cloudproviders review – 6 aanbieders vergeleken

Review van Europese cloudproviders - ze bieden schaalbare cloudresources zonder lange contracttermijnen en voor een klein prijsje.

Europese cloudproviders vergeleken – waar moet je op letten

Waar moet je op letten bij de keuze voor een van de Europese cloudproviders, we hebben zes aanbieders vergeleken op geleverde functies.

Europese cloudproviders – een overzicht voor kleine organisaties

We geven een overzicht en vergelijking van Europese cloudproviders voor de typische eisen van kleine en middelgrote organisaties.

Cloud server huren – virtuele machines gebruiken in het bedrijf

Flexibiliteit, snel opschalen bij piekbelasting en lagere kosten, dat zijn de beloften van providers voor het huren van de server in de cloud. Hier moet je aan denken voor je het systeem naar de cloud...

De e-mailhandtekening: een van de meest voorkomende IT-pijnpunten

Het beheer van e-mailhandtekeningen is vaak een lastig verhaal waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. De producten van Exclaimer halen de pijnpunten uit het e-mailhandtekeningenbeheer en geve...

Meest gelezen

    c't magazine 6/2022

    Bestel nu