Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk effici├źnter te doen.


Printer met hervulbare inkttanks: all-in-one modellen getest

Een printer met hervulbare inkttanks is heeft lagere printkosten dan een met inktcartridges. Hij kost een flinke slok meer maar je krijgt er minstens voor 7000 pagina's inkt bij. We testen enkele all-...

Speciale tekens typen in Windows, Linux en macOS

Speciale tekens typen in Windows, Linux en macOS gaat makkelijker met wat achtergrondkennis, zodat je valkuilen kunt vermijden. Hoe zit het nu eigenlijk met typen van die bijzondere tekens?

Thuiswerken op een Chromebook: oplossingen en tips

Thuiswerken zonder Windows-pc? Dat kan op een Chromebook vaak prima. De volgende tips kunnen het werken nog vergemakkelijken.

Kioxia toont PCIe-ssd prototypes in E3.S form factor

De E3.S-prototypes van Kioxia maken gebruik van PCIe 4.0-ssd CM6-technologie, maar bieden tot ongeveer 35 procent hogere prestaties.

Mac Pro review: beter met upgrades

De Mac Pro heeft een flinke moderniseringsslag gekregen. Een review van Apples workstation, waarin we ook kijken naar upgrade-mogelijkheden en concurrentie uit eigen huis.

iiyama ProLite X4372UHSU-B1 met 43 inch scherm

De iiyama ProLite X4372UHSU-B1 is een monitor met een beeldschermdiagonaal van 43 inch. Nog niet zo lang geleden waren veel tv's kleiner dan dat formaat. Zoiets zet je niet op een doorsnee bureau, maa...

Laptop kopen: voor (thuis)werk en zakelijk gebruik

Er is veel veranderd in laptopland. Waar moet je op letten als je een laptop wilt kopen voor (thuis)werk en zakelijk gebruik?

Microsoft Office: online samenwerken in Word en Excel

In Microsoft Office kun je met meerdere mensen samen aan documenten of werkbladen werken. Dat is zowel handig als je bij elkaar op kantoor zit, als wanneer je verspreid zit over verschillende (thuis)w...

Meest gelezen

    c't jul-aug/2020

    Bestel nu