Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Webcam test voor thuiskantoor: 9 modellen getest

In deze webcam test bekijken we de plus- en minpunten van negen modellen webcam. Die bieden meestal beter beeld dan de camera’s in laptops.

High density servers bieden ongekende mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek

Een universiteit in Europa besloot een nieuw rekencentrum te bouwen met high density-servers van Gigabyte. Het gaf een impuls aan het wetenschappelijk onderzoek en het instituut floreerde.

Monitorarm vergelijkende test: tot 4 schermen op één standaard

Je kunt een of meer monitoren beter kwijt op je bureau met een goede monitorarm. We testen negen modellen vanaf 30 euro. Ze bieden ook meer verstelopties.

Turn-key kantoorruimtes zijn interessant voor IT-bedrijven

Als je een eigen bedrijf hebt dan zou je ervoor kunnen kiezen om hiermee aan de slag te gaan vanuit je eigen huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook een turn-key kantoor huren met een al bestaande en go...

Achtergrond vervagen in Microsoft Teams – waarom kan het niet?

Achtergrond vervangen in Microsoft Teams is op de ene computer wel mogelijk en op de andere computer niet. Waar kan dat aan liggen?

Synology komt met Enterprise HDD’s met nauwe DSM-integratie

Synology komt met Enterprise hdd's speciaal bedoeld voor gebruik in Synology's NAS-apparatuur. De disks uit de HAT5300-serie hebben 5 jaar garantie en zijn nauw geïntegreerd met DSM voor zo goed mogel...

ITIL en ITSM: praktische oplossingen in theorie en praktijk

Als je werkzaam bent in de IT zul je ongetwijfeld gehoord hebben van ITIL. Iets minder bekend is de term ITSM. Daarom een korte introductie.

Microsoft Word donkere modus, hoe krijg je die?

Hoe krijg je in Microsoft Word donkere modus? Tekstpagina’s in Word blijven wit, maar je kunt ze donker maken met een paar eenvoudige stappen.

Meest gelezen

    c't mrt/2021

    Bestel nu