Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


IFA 2020 gaat door in aangepaste vorm

De IFA, de grootste beurs voor consumentenelektronica in Europa die jaarlijks in september in Berlijn wordt georganiseerd, gaat ook dit jaar door. Maar wel in aangepaste vorm.

IPv6 – de vergeten stap

Er wordt al jarenlang gesproken over IPv6. En toch zijn nu, tien jaar later, talloze organisaties nog steeds niet overgestapt. Hoe komt dat?

Veilig inloggen zonder wachtwoord met FIDO2 security keys

Veilig inloggen zonder wachtwoord kan met een FIDO2 security key. We hebben veel gangbare modellen van deze beveiligingssleutels getest.

Outlook regels overzetten naar andere pc

Ik heb in Outlook regels opgesteld waarmee ik e-mails sorteer en archiveer. Kan ik die Outlook regels overzetten naar een andere pc, zodat ik dat werk niet allemaal opnieuw hoef te doen?

Office-probleem met Dropbox en Onedrive

Wij werken met ons team samen aan Officebestanden in een Dropbox. Sommige teamleden kunnen de bestanden zonder problemen bewerken, maar anderen niet. Dat ligt niet aan de toegangsrechten – hetzelfde p...

AMD Ryzen 3000 Threadripper: luxe moederborden getest

Met moederborden voor AMD's Ryzen 3000 Threadripper bouw je een extreem krachtige desktop-pc met 32 cores en meer. We testen verschillende van deze luxe moederborden uitgebreid.

Remote support software: 7 programma’s getest

Er zijn veel programma’s voor remote support van een andere pc maar die zijn lang niet allemaal ook praktisch voor commercieel gebruik. We zetten 7 programma's naast elkaar.

Snelle monitor voor je thuiskantoor: TN, IPS en VA scherm vergeleken

Zoek je een snelle monitor voor je thuiskantoor waar je goed ergonomisch op kunt werken en een actiegame mee kunt spelen? We vergelijken schermen van het type TN, IPS en VA met elkaar.

Meest gelezen

    c't jun/2020

    Bestel nu