Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Welke VPN-verbinding gebruik je voor wat? VPN-typen vergeleken

We bekijken verschillende VPN-typen (protocollen) om de beste te vinden voor jouw gebruik. Met een overzicht van welke VPN-verbinding welke kenmerken heeft.

Wat is een server? Een technische gids van GIGABYTE

We beschikken momenteel over een ongelooflijke hoeveelheid rekenkracht – niet zozeer door de apparaten die we in huis hebben, maar door de servers waarmee we verbonden zijn. Maar wat is een server eig...

Betrouwbaarheid multi-terabyte-schijven in een NAS-RAID

Opslagsystemen met terabyte schijven in een NAS RAID met de beste kenmerken in datacenters met goede voorzieningen en databeveiliging.

Seagate heeft eerste HDD met 10 magnetische platters en 20TB

Seagate heeft HDD met tien platters en kan zo met CMR 20TB kwijt. Met de veelgebruikte technologie van SMR zou 30 TB mogelijk moeten zijn

Zes concepten: ontwikkeling kwantumcomputers en qubits uitgelegd

Zes concepten voor praktisch bruikbare kwantumcomputers - rekenen met qubits na 2021 en uitleg van de ontwikkeling en technieken.

GIGABYTE presenteert G262 High Performance servers.

GIGABYTE kondigde twee nieuwe HPC-servers met ingebouwde accelerators aan, de GIGABYTE G262-ZO0 voor de AMD Instinct™ MI200 accelerator en de G262-IR0 voor het NVIDIA HGX™ A100 4-GPU systeem.

Strato HiDrive Cloudopslag compleet pakket & Aanbieding

Voor het bewaren van files is de HiDrive cloudopslag van Strato een veilige en bereikbare plek - Aanbieding voor een compleet pakket.

Kleine server hardware vergeleken – Pi, NAS, mini-pc of … ?

We vergelijken kleine server hardware om je te helpen kiezen. Ontdek of een Pi, NAS, mini-pc of 'echte' server het beste past.

Meest gelezen

    c't magazine jan-feb/2022

    Bestel nu