Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Cherry MX Board 3.0 met mechanische switches getest

Het Cherry MX Board 3.0 is een low-profile mechanisch toetsenbord voor veel-typers. We bekijken de versies en testen dit toetsenbord.

QNAP HS-453DX veelzijdige netwerkopslag en mediaserver

De 'SilentNAS' HS-453DX voor in de woonkamer moet onhoorbaar zijn. Met ssd's konden we inderdaad geen geluid horen of meten. Met harde schijven werd dat een ander verhaal.

HP Spectre Folio hybride notebook: opvallende verschijning

De HP Spectre Folio is een notebook dat afwijkt van de massa. Dat begint bij de bruin lederen buitenkant en gaat verder bij het openklappen.

Synology DS1019+ high-end voor thuis, of toch meer zakelijk?

De DS1019+ van Synology is een high-end oplossing voor thuisgebruikers, maar past meer bij zakelijk gebruik.

Windows 7 support stopt: gevolgen en oplossingen

Wat betekent het concreet dat de Windows 7 support stopt in 2020 en waar moet je op letten? We gaan in op de belangrijkste vragen en geven de oplossingen.

Shuttle presenteert passieve all-in-one barebones

Shuttle heeft drie nieuwe all-in-one systemen gepresenteerd. De barebones komen zonder werkgeheugen, opslagruimte of besturingssysteem.

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen

Windows installeren: zo werkt het en zo kun je ingrijpen. We bekijken de verschillende stappen die Windows doorloopt en hoe je ze kunt beïnvloeden.

Tips voor het aansluiten van een beamer

Een beamer heeft doorgaans geen app of tv-tuner en het geluid komt uit een klein speakertje. We laten zien hoe je met een beamer video's en andere content toch met een goed geluid kunt presenteren.

Meest gelezen

    c't jul-aug/2019

    Bestel nu