Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Outlook berichten bewaren – een back-up van Outlook maken

Wil je een back-up van je Outlook berichten bewaren? Je Postvak IN en andere mappen bevatten vaak waardevolle gegevens. Met deze stappen bewaar je ze.

Iiyama XUB2492HSN monitor review

De full-hd Iiyama monitor is veelzijdig in zijn aansluitmogelijkheden en ideaal voor kantoorwerk, Lees de recensie van de monitor met zijn unieke kenmerken.

NAS met 10-gigabit ethernet – extra snelle NAS-systemen getest

Een NAS met 10-gigabit ethernet kan veel tijd besparen als je vaak grote bestanden via het netwerk verplaatst. We testen 4 modellen in de praktijk.

Kies de juiste koeloplossing voor je servers

Naarmate cpu's en gpu's zich blijven ontwikkelen, verbruiken ze meer stroom en genereren ze meer warmte. Een juiste koeloplossing is van essentieel belang bij de aanschaf van een server.

Glasvezel maakt een flinke opkomst in Nederland

De aanleg van glasvezel in Nederland is met horten en stoten verlopen. Waar in 2012 nog minder dan 5% van de huishoudens een glasvezelaansluiting had, werd begin 2019 de 3 miljoenste aansluiting aange...

Asus ZenBook Duo 14

Duo in de naam van de Asus ZenBook Duo 14 laptop verwijst naar de beeldschermen. Asus heeft het concept verder verfijnd.

Trust Iris review – zakelijk video conferentie systeem

De Trust Iris is een video conferentiesysteem dat door het inzoomen op de spreker wat dynamiek aan een overleg toevoegt. In deze Trust Iris review bekijken we hoe dat systeem werkt.

Microsoft Surface Duo – uitklap smartphone

Bij de comeback op de smartphonemarkt vertrouwt Microsoft op zijn eigen hardware en de software van Google, maar er duiken ook vervelende zwakke punten op.

Meest gelezen

    c't magazine jul/2021

    Bestel nu