Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Stille voeding van be quiet! – Pure Power 11 FM 750W – review

De stille voeding Pure Power 11 FM van be quiet doet zijn werk uitstekend, doet zijn naam eer aan en is een schappelijk geprijsde aanrader.

Strato HiDrive Cloudopslag compleet pakket & Aanbieding

Voor het bewaren van files is de HiDrive cloudopslag van Strato een veilige en bereikbare plek - Aanbieding voor een compleet pakket.

Kleine server hardware vergeleken – Pi, NAS, mini-pc of … ?

We vergelijken kleine server hardware om je te helpen kiezen. Ontdek of een Pi, NAS, mini-pc of 'echte' server het beste past.

All-in-one printers met inkt voor 6000 pagina’s – review

Een test van all-in-one ­printers met een zake­lijke uitrusting, met lichtbestendige pigment-inkt en een grote capaciteit.

Apple geeft mini-jack van MacBook Pro hoge impedantie

De MacBook Pro van Apple heeft een aanpasbare mini-jack met hoge impedantie waar professionals tevreden mee kunnen zijn.

4K monitor review: : 6 modellen met USB-C aansluiting getest

In deze 4K monitor review testen we 6 modellen met een USB-C aansluiting. Zo'n monitor werkt ook fijn als docking­station voor laptops.

HP E24i G4; review van kantoormonitor met blauwfilter

De HP monitor E24i G4 heeft wat meer schermhoogte door de beeldverhouding van 16:10, maar schiet in kleur en weergave iets tekort.

XGIMI Horizon – review van smart-beamer met Android 10

De XGIMI Horizon beamer functioneert onafhankelijk van externe randapparatuur dankzij Android TV en geïntegreerde luidsprekers.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu