Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Edge-computing in opmars: wat is het?

In productiehallen en bij logistieke bedrijven worden steeds meer servers gebruikt. We laten zien wat dergelijke edge-servers typeert en hoe ze afwijken van IoT-apparaten.

Trust Iris 4k Ultra HD conferentiecamera

Trust komt met de Iris, een nieuwe plug&play conference-camera die elke ruimte omtovert tot een videoconferentieruimte. De Iris bevat ook een aantal slimme ingebouwde opties.

Headset voor videobellen – 5 comfortabele modellen getest

Headset voor videobellen - test van 5 modellen met de voor- en nadelen bij langdurig videobellen. Plus een optie om van je koptelefoon een headset te maken.

Excel en LibreOffice / OpenOffice uitwisselingsproblemen

Bij bewerken van een spreadsheet met Excel en LibreOffice / OpenOffice kunnen uitwisselingsproblemen ontstaan. Zo verwijder je ongewenste objecten.

Webcam test voor thuiskantoor: 9 modellen getest

In deze webcam test bekijken we de plus- en minpunten van negen modellen webcam. Die bieden meestal beter beeld dan de camera’s in laptops.

High density servers bieden ongekende mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek

Een universiteit in Europa besloot een nieuw rekencentrum te bouwen met high density-servers van Gigabyte. Het gaf een impuls aan het wetenschappelijk onderzoek en het instituut floreerde.

Monitorarm vergelijkende test: tot 4 schermen op één standaard

Je kunt een of meer monitoren beter kwijt op je bureau met een goede monitorarm. We testen negen modellen vanaf 30 euro. Ze bieden ook meer verstelopties.

Turn-key kantoorruimtes zijn interessant voor IT-bedrijven

Als je een eigen bedrijf hebt dan zou je ervoor kunnen kiezen om hiermee aan de slag te gaan vanuit je eigen huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook een turn-key kantoor huren met een al bestaande en go...

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu