Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


De beste muis voor kantoor – 10 office muizen getest

Wat is de beste muis voor kantoor? We vergelijken 10 kantoormuizen in deze test om je te helpen de beste office muis te kiezen.

S3S en GIGABYTE lanceren testlab en geven webinars

GIGABYTE, S3S en NVIDIA zetten een GPU test lab omgeving op in de Benelux om bedrijven gedurende meerdere dagen zware workloads te laten testen.

Stille muis voor laptop of pc: vergelijkende test met geluidsfragmenten

Zoek je een stille muis, zodat je omgeving (en jijzelf) niet gek wordt van het geklik? Lees wat de meest stille muis is of beluister zelf het geluid.

Welke ergonomische muis werkt het lichtst? Test van 10 muizen

We testen welke ergonomische muis het lichtst werkt. Hoe hard moet je duwen en klikken? Ontdek hoe soepel dit gaat (of niet) bij de geteste muizen.

Microsoft Windows 365 – UPDATE – virtuele werkomgeving

Microsoft Windows 365, de virtuele werkomgeving in de cloud is nu beschikbaar voor bedrijven. De verschillende configuraties op een rijtje.

Bouw je eigen datacenter

In het digitale tijdperk genereren professionals in alle disciplines meer waarde dan voorheen omdat zij gebruik kunnen maken van online hulpmiddelen en diensten. Een datacenter is de plaats waar deze ...

Een (goedkope) managed gigabit switch kiezen voor een klein netwerk

Kies de juiste managed gigabit switch met deze tips. Geef internet­telefonie voorrang, houd het gastnetwerk apart of begrens de download van de gameconsole.

Microsoft Windows 365 – virtuele werkomgeving in de cloud

Virtuele Microsoft Windows werkomgeving met Windows 10 of 11 uit het Azure-datacenter zijn binnenkort te huur onder de naam Windows 365.

Meest gelezen

    c't magazine okt/2021

    Bestel nu