Zakelijk

Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of een onderneming hebt, IT is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. We belichten nieuwe ontwikkelingen en hardware en software voor gebruik op kantoor. Verder vind je bijvoorbeeld workshops en tips uit de praktijk om je werk efficiënter te doen.


Mailing met pdf versturen vanuit Microsoft Office en LibreOffice

Wil je een mailing met pdf versturen? Dat kan met het gratis LibreOffice en (gratis) invoegtoepassingen Voor Microsoft Office. We bekijken de werkwijze en mogelijkheden.

Settings Sync voor Visual Studio Code

Veel softwareontwikkelaars doen hun werk niet alleen op kantoor, maar ook onderweg of thuis. De uitbreiding Settings Sync houdt de instellingen, uitbreidingen en themes voor Visual Studio Code synchro...

Scherm ergonomisch instellen voor beeldschermwerk

Ergonomisch instellen van je scherm helpt bij beeldschermwerk. Ook de opstelling van je monitor en je zithouding zijn belangrijk. Wij leggen uit wat je kunt doen en waar je op moet letten.

Mikrotik hAP ac² & cAP ac

De wifi-basisstations hAP ac2 en cAP ac van Mikrotik hebben een snelle processor en flink wat zendvermogen. Het energieverbruik blijft prettig laag.

Eizo ColorEdge CS2410: betaalbare professionele monitor

De ColorEdge-monitoren van Eizo blinken uit in een goede kleurweergave en kleurkalibratiemogelijkheden. De ColorEdge CS2410 wijkt op twee belangrijke punten af van de andere ColorEdge-modellen.

Meerdere computers bedienen met 1 toetsenbord en muis

Met ShareMouse kun je tot negen Windows-pc’s en/of Macs bedienen met één toetsenbord en muis, zonder KVM-switch of extra hardware. Een korte review.

Netwerk-pakketten analyseren met TShark: Wireshark versnellen

TShark kan het werken met Wireshark versnellen en ook in andere gevallen handig zijn. Je netwerk analyseren gaat zo een stuk vlotter.

Synology DS620slim compacte NAS

Als je een NAS op verschillende locaties wilt gebruiken, heb je het liefst een compacte NAS. De Synology DS620slim is makkelijk mee te nemen en past waarschijnlijk wel in je bagagetas, zonder dat de p...

Meest gelezen

    c't apr/2020

    Bestel nu