Windows

Windows

Windows is het meest populaire besturingssysteem voor op de desktop. Er is veel software voor te krijgen, maar stiekem biedt het zelf ook een flinke set prima tools waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij laten je er alles uithalen, en nemen diverse softwarepakketten onder de loep.


Sysinternals Suite voor Windows 10 – welke gratis tool doet wat?

De Sysinternals Suite bevat meer dan 70 gratis tools voor Windows 10. Lees hier welke tool doet wat je wilt en hoe je de Suite handig gebruikt.

Windows 10 versie 21H1 kan geïnstalleerd worden

Op de derde dinsdag in mei bracht Microsoft de nieuwe Windows 10 editie uit. De functie-upgrade naar versie 21H1 is nu beschikbaar via de gebruikelijke kanalen.

Windows herstellen – Windows rescuesysteem op een usb-stick maken

We hebben het Windows rescuesysteem gevuld met allerlei handige tools zoals een virusscanner. Met deze stappen maak je die Windows-versie op een usb-stick.

Goedkoop of gratis Windows – opties en valkuilen

Er zijn verschillende opties voor goedkoop of gratis Windows 10. Maar is dat legaal en levert het problemen op? We gaan in op vragen en geven antwoorden.

Windows 10 kopen – hoe zit dat met sleutels en licenties?

Windows 10 kopen kan heel goedkoop. Maar krijg je dan ook echt een geldige licentie? Lees hoe het zit met productsleutels en licenties.

Foto’s beheren in Windows – wat is het beste gratis programma?

Welk gratis programma is het meest geschikt voor je foto's beheren in Windows? We testen 6 gratis programma's uitgebreid op hun mogelijkheden.

Defecte Windows updates verwijderen

De kwaliteit van Microsoft Windows updates is soms erg krakkemikkig. Dan is het handig om te weten hoe je updates kunt verwijderen die je pc om zeep helpen. Dat kan gelukkig zelfs als Windows niet mee...

3D-model maken met je smartphone met gratis software

Ontdek hoe je met je smartphone en het gratis Meshroom van bijna alles een 3D-model maken kunt. Dat kan naar een 3D-printer of in andere programma's.

Meest gelezen

    c't magazine juni/2021

    Bestel nu