Windows

Windows

Windows is het meest populaire besturingssysteem voor op de desktop. Er is veel software voor te krijgen, maar stiekem biedt het zelf ook een flinke set prima tools waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij laten je er alles uithalen, en nemen diverse softwarepakketten onder de loep.


Woord zoeken in bestanden in Windows – snel op inhoud zoeken

Leer hoe je een bestand met een bepaald woord zoeken kunt in Windows, waarom dat soms niet lukt en hoe je meer resultaten vindt.

Bestand zoeken in Windows – hoe vind je dat ene bestand terug?

Bestand zoeken in Windows - hoe vind je dat ene bestand terug? Soms krijg je maar niet de juiste resultaten. We leggen uit hoe je toch vindt wat je zoekt.

Zoeken zonder Bing: zoeken in Windows zonder webresultaten

Bij zoeken binnen Windows krijg je ook (internet)resultaten van Microsofts zoekmachine Bing. Zoeken zonder Bing kan met de stappen hier beschreven.

Tablets vergelijken: iPad Air, Surface Go of Galaxy Tab?

Tablets vergelijken die ook voor werk geschikt zijn (met stylus en toetsenbord): Apple iPad Air 3, Microsoft Surface Go 2 of Samsung Galaxy Tab S6?

Waar op te letten bij tablets met Windows?

Tablets met Windows draaien vaak Windows 10 Home S, dat qua uiterlijk en werking sterk lijkt op de Windows-versies die bekend zijn van desktop-pc’s. De S van Windows 10 Home S betekent echter ook dat ...

Nieuw! Het Windows Praktijkhandboek

Het Windows Praktijkhandboek is de ultieme bundeling van Windows 10-artikelen uit c’t van het afgelopen jaar. Een grote keur aan artikelen passeert daarbij de revue, met een breed scala aan onderwerpe...

Alles in hoofdletters typen vermijden: Caps Lock aanpassen

Je zult ALLES IN HOOFDLETTERS typen als je ongemerkt op CapsLock drukt. Om dat te vermijden kun je die toets (en andere) uitschakelen of voor iets anders gebruiken.

Windows herstellen makkelijk gemaakt – automatische instant recovery

Wil je Windows herstellen makkelijk maken? Met instant recovery tools kun je met één klik Windows herstellen naar een eerdere toestand. Zo doe je dat.

Meest gelezen

    c't dec/2020

    Bestel nu