Windows

Windows

Windows is het meest populaire besturingssysteem voor op de desktop. Er is veel software voor te krijgen, maar stiekem biedt het zelf ook een flinke set prima tools waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij laten je er alles uithalen, en nemen diverse softwarepakketten onder de loep.


Nieuw-menu sneller maken in Windows Verkenner

Via Windows Verkenner kun je bestanden openen en verwijderen, maar ook nieuwe bestanden aanmaken. Je kunt het bijbehorende Nieuw-menu sneller maken of op andere manieren aanpassen.

Functie-upgrades voor Windows 10 (deel 1)

Functie-upgrades behoren tot de grootste bouwterreinen in Windows 10. We krijgen er dan ook veel vragen over. We hebben de vragen die we het meest krijgen samengevat in deze FAQ.

Windows 10 en hoge resolutie-monitoren

Windows 10 kan op zich goed overweg met high-res monitoren. Maar als er problemen zijn met een hoge resolutie bij Windows 10, zijn er mogelijkheden de weergave te verbeteren.

Installeren voor iedereen (of niet) in Windows

Installeren van een Windows-programma gaat meestal snel en eenvoudig. Maar kun je beter kiezen voor installeren voor alle gebruikers of alleen voor jezelf?

Mailing met pdf versturen vanuit Microsoft Office en LibreOffice

Wil je een mailing met pdf versturen? Dat kan met het gratis LibreOffice en (gratis) invoegtoepassingen Voor Microsoft Office. We bekijken de werkwijze en mogelijkheden.

Collections in Edge activeren

Microsoft Edge biedt een functie om webpagina's in eigen verzamelingen (collecties) te bewaren. Hoe moet ik deze Collections in Edge activeren?

Windows 10 makkelijker bedienen, deel 3

Windows 10 heeft een aantal trucs aan boord om sneller te kunnen werken. We geven enkele tips om Windows 10 makkelijker te bedienen, zoals het uitgebreidere klembord.

Windows 10 makkelijker bedienen, deel 2

Windows 10 heeft een aantal trucs aan boord om sneller te kunnen werken. We geven enkele tips om Windows 10 makkelijker te bedienen en de aanmelding te versnellen.

Meest gelezen

    c't apr/2020

    Bestel nu