Windows

Windows

Windows is het meest populaire besturingssysteem voor op de desktop. Er is veel software voor te krijgen, maar stiekem biedt het zelf ook een flinke set prima tools waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij laten je er alles uithalen, en nemen diverse softwarepakketten onder de loep.


Microsoft Word: sneltoets voor afdrukken

In de nieuwe versie van Microsoft Word werkt de oude sneltoets combinatie niet meer, stel zelf een combinatie in om snel iets printen.

De FAQ over vereiste TPM 2.0 voor Windows-11

De FAQ over Windows-11 TPM 2.0. Microsoft vereist een beveiligingsmodule van het type TPM 2.0 en ze zijn niet bij elke pc geactiveerd.

Donkere modus Word uitschakelen of inschakelen – maak alles wit of zwart

Microsoft Word volgt automatisch de donkere modus van Windows. Je kunt ook afzonderlijk de donkere modus van Word uitschakelen of inschakelen. Zo doe je dat.

De complete gids voor Windows 11 – bestel nu

Bestel de special over Windows 11 en lees er alles over in deze uitgebreide, complete gids van liefst 148 pagina's vol tips, trucs en tools.

Met update brengt Windows 11 het blauwe scherm terug

De volgende bug fix van Microsoft voor Windows-11 verhelpt enkele problemen en betekent de terugkeer van het blauwe scherm bij een foutmelding.

Windows 11 update met Ryzen-patch, nog steeds met problemen

Windows 11 update KB5007215 zou de problemen van AMD's Ryzen processoren opnieuw moeten aanpakken, maar lost deze wederom niet geheel op.

Pre-order het c’t Windows Praktijkhandboek – Tips, tools en trucs voor Windows

Nieuw: c’t Windows Praktijkhandboek, te bestellen via de c't site - Tips, tools en trucs voor Windows 10 en 11.

Doorstarten met Windows 11 – c’t magazine 12/2021 staat voor je klaar

Lees c't magazine 11/2021, met o.a. Server op maat, Het grote CPU-overzicht en GPS tot op de centimeter nauwkeurig. Bestel nu met gratis verzending.

Meest gelezen

    c't magazine dec/2021

    Bestel nu