Windows

Windows

Windows is het meest populaire besturingssysteem voor op de desktop. Er is veel software voor te krijgen, maar stiekem biedt het zelf ook een flinke set prima tools waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij laten je er alles uithalen, en nemen diverse softwarepakketten onder de loep.


Goedkoop of gratis Windows – opties en valkuilen

Er zijn verschillende opties voor goedkoop of gratis Windows 10. Maar is dat legaal en levert het problemen op? We gaan in op vragen en geven antwoorden.

Windows 10 kopen – hoe zit dat met sleutels en licenties?

Windows 10 kopen kan heel goedkoop. Maar krijg je dan ook echt een geldige licentie? Lees hoe het zit met productsleutels en licenties.

Foto’s beheren in Windows – wat is het beste gratis programma?

Welk gratis programma is het meest geschikt voor je foto's beheren in Windows? We testen 6 gratis programma's uitgebreid op hun mogelijkheden.

Defecte Windows updates verwijderen

De kwaliteit van Microsoft Windows updates is soms erg krakkemikkig. Dan is het handig om te weten hoe je updates kunt verwijderen die je pc om zeep helpen. Dat kan gelukkig zelfs als Windows niet mee...

3D-model maken met je smartphone met gratis software

Ontdek hoe je met je smartphone en het gratis Meshroom van bijna alles een 3D-model maken kunt. Dat kan naar een 3D-printer of in andere programma's.

Sneltoetsen in Windows 10 – overzicht toetsencombinaties

Sneltoetsen zijn handig om sneller te werken met Windows 10. Bekijk hier het overzicht van toetsencombinaties en de bijbehorende functie.

Ingebouwde mogelijkheden van Windows gebruiken – alles in huis

Leer de ingebouwde mogelijkheden van Windows 10 gebruiken en bespaar jezelf de moeite van aparte programma's hiervoor zoeken en installeren.

Windows 10 tips – handiger werken met Windows

Windows 10 biedt een schat aan nuttige tools en functies die je veel tijd kunnen besparen. Daarom hebben we hier wat handige Windows 10 tips verzameld.

Meest gelezen

    c't magazine mei/2021

    Bestel nu