Dit zijn de beste Black Friday sim only deals voor jou op een rijtje

Elwin Hodžić
0

Ben je op zoek naar een goede Black Friday deal voor een sim-only-abonnement? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn nu genoeg opties. Tijdens Black Friday 2023 zijn er namelijk veel aantrekkelijke aanbiedingen waar jij van kunt profiteren.

Zo kun je als je een sim-only-abonnement afsluit  via mobiel.nl kiezen uit twee leuke cadeau-opties. Bij Belsimpel ontvang je, afhankelijk van de provider, ook een leuk cadeau. In dit artikel vertellen we je meer over de acties van deze twee websites.

Dit zijn de beste Black Friday Sim-only deals die je kunt nemen

Mobiel.nl sim-only Black Friday deals

Als je nu een 1- of 2-jarig sim-only-abonnement bestelt via mobiel.nl, ontvang je tijdens Black Friday als cadeau een JBL-headset (JBL Tune 770NC ter waarde van 130 euro of JBL Tune 520BT ter waarde van 60 euro), of 80 euro aan accessoiretegoed. Kies je voor het accessoiretegoed van 80 euro, dan ontvang je binnen 3 weken na je bestelling een unieke code per e-mail (maximaal 1 unieke code per e-mailadres).

Zodra je de code hebt ontvangen, kun je binnen 3 maanden je tegoed gebruiken in de accessoireshop van mobiel. Let op dat je het tegoed in één keer volledig moet gebruiken.

Dit zou echter geen probleem moeten zijn, aangezien er voldoende opties zijn waar je het tegoed aan kunt besteden binnen de categorie accessoires op de website van mobiel.nl. Denk hierbij aan audio-producten, smartwatches, opladers, telefoonhoesjes en meer.

Bekijk de Black Friday mobiel.nl sim-only acties


Op de hoogte blijven van alle Black Friday aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Belsimpel sim-only Black Friday deals

Belsimpel biedt, net als mobiel.nl, sim-only Black Friday deals aan waarbij je een leuk cadeau ontvangt bij het overstappen of verlengen van je sim-only-abonnement. Het soort cadeau dat je ontvangt bij een nieuw of verlengd 1- of 2-jarig abonnement hangt echter af van de provider. In de onderstaande tabel zie je welk cadeau je per provider ontvangt, evenals de bijbehorende voorwaarden.

Bekijk zelf alle Black Friday sim-only-acties bij Belsimpel

ProviderTe ontvangen cadeauVoorwaardenLink naar de bestelpagina
BenSony WF-C700NAlle nieuwe 1- en 2-jarige sim-only-abonnementen van Ben vanaf 10GB (niet voor verlengingen)Bestel nu
Budget MobielSennheiser Sport True WirelessAlle nieuwe 2-jarige sim-only-abonnementen van Budget Mobiel vanaf 10GB (dus niet voor verlengingen)Bestel nu
KPNSony Linkbuds SAlle nieuwe 1- en 2-jarige sim-only-abonnementen van KPN vanaf 3GB (dus niet voor verlengingen)Bestel nu
LebaraSony WF-C500Alle 2-jarige sim-only-abonnementen van Lebara vanaf 5GBBestel nu
OdidoJBL Tour Pro 2Alle 1- en 2-jarige sim-only-abonnementen van Odido (niet voor verlengingen)Bestel nu
Simyo50 euro cashbackAlle 2-jarige sim-only-abonnementen van Simyo vanaf 6GBBestel nu

Geen sim-only maar toch een nieuwe telefoon?

Als je toch nog twijfelt om een nieuwe smartphone aan te schaffen, dan is dit wel het moment om te gaan kijken naar eventueel een andere smartphone. Heel veel (web)winkels bieden tijdens Black Friday goede smartphones aan tegen voordelige prijzen in combinatie met een abonnement. Zo kun je al gauw tientallen tot honderden euro’s besparen als je nu een telefoon aanschaft tijdens Black Friday met een abonnement.

Om je hierbij te helpen, kun je via de onderstaande knoppen naar de specifieke pagina van de (web)winkel gaan waar de Black Friday deals voor smartphones te vinden zijn.

Belsimpel Black Friday telefoon aanbiedingen

MediaMarkt Black Friday telefoon aanbiedingen

Mobiel.nl Black Friday telefoon aanbiedingen

Meer Black Friday deals?

Als je interesse hebt in andere producten, dan kun je ook even een kijkje nemen op onze Black Friday 2023-pagina, waar we verschillende aanbiedingen hebben samengebracht in één handig overzicht.


Op de hoogte blijven van alle Black Friday aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er