Amazon Black Friday 2023: dit zijn dé beste tech-deals!

Elwin Hodžić
0

Inhoudsopgave

    Amazon trapt vandaag af met de Black Friday Week, waarbij een overvloed aan deals wordt gepresenteerd. Onder deze aanbiedingen bevinden zich enkele hoogwaardige tech-deals op het gebied van routers, draadloze oordopjes, e-readers, beveiligingscamera’s en gamingapparatuur. In dit artikel hebben wij een aantal interessante deals voor je uitgelicht. Ook kun je natuurlijk zelf even gaan speuren op de website van Amazon via de knop hieronder:

    Bekijk de Amazon Black Friday Deals

    Amazon Black Friday Deals

    Extra voordeel tijdens Black Friday met Amazon Prime

    Je kunt bovendien extra voordelen ontvangen door Amazon Prime te gebruiken. Met een abonnement op Amazon Prime krijg je toegang tot exclusieve deals die alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

    Daarnaast kun je series, films en meer streamen of downloaden op je tv, tablet, smartphone of via de browser met Prime Video. Prime Gaming biedt bovendien gratis games en in-game content, en Amazon Photo’s biedt beveiligde, onbeperkte opslag van foto’s.

    En goed nieuws: je kunt Amazon nu ook gratis 30 dagen proberen via de knop hieronder. Het is een mooi moment om deze dienst eens uit te proberen tijdens Black Friday, toch?

    Probeer Amazon Prime nu 30 dagen gratis

    AVM FRITZ!Box 7590 AX

    De AVM Fritzbox 7590AX staat bekend als een van de meest geavanceerde Wi-Fi-6-routers op de markt, die aanzienlijke hoeveelheden dataverkeer kan verwerken. Bovendien is deze router van AVM ook goed uitgerust op andere gebieden. Tijdens de Black Friday Week van Amazon kun je deze router aanschaffen voor een leuke prijs van 199 euro.

    Bekijk de AVM FRITZ!Box 7590 AX  

     Amazon Black Friday Deals AVM FRITZ!Box 7590 AX

    Apple Airpods 2

    Voor wie van draadloze audio houdt, vooral in combinatie met een iPhone, vormen de Apple AirPods 2 een boeiende keuze. Deze draadloze oordopjes, met een accuduur van 19 uur en naadloze integratie met Apple-apparaten, zijn momenteel verkrijgbaar via Amazon voor slechts 105 euro.

    Bekijk de Apple Airpods 2

    Apple Airpods 2

    Eufy SoloCam S220

    Ben je op zoek naar een outdoor beveiligingscamera met handige functies en scherp beeld? Misschien is de Eufy SoloCam S220 dan wel iets voor jou. Je kunt deze nu aanschaffen op Amazon voor 79 euro

    Bekijk de Eufy SoloCam S220

    Eufy SoloCam S220

    Kindle Paperwhite

    Ben jij een liefhebber van boeken en op zoek naar een (nieuwe) e-reader? Goed nieuws! De Amazon Kindle Paperwhite is nu in de aanbieding. Je kunt kiezen voor de 16GB-versie voor 139,99 euro of de 32GB-versie voor 159,99 euro.

    Bekijk de Kindle Paperwhite (16 GB)

    Bekijk de Kindle Paperwhite (32 GB)

    Kindle Paperwhite


    Op de hoogte blijven van meer Black Friday deals?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    MSI Pro MP341CQ

    Voor wie zijn werk- of game-ervaring wil verbeteren, biedt de MSI Pro MP341CQ zich aan met een professionele uitstraling. De prijs van deze monitor is nu verlaagd van 399 euro naar 279 euro, waardoor het een interessante keuze wordt voor wie op zoek is naar een hoogwaardig scherm met een resolutie van 3440 x 1440 en een refreshrate van 100Hz.

    Bekijk de MSI Pro MP341CQ

    Logitech G915 LIGHTSPEED

    Het Logitech G915 LIGHTSPEED-toetsenbord, met geavanceerde functies, is de perfecte keuze voor gamers die top prestaties zoeken. Tijdens de Black Friday Week bij Amazon kun je dit toetsenbord nu aanschaffen voor slechts 157,50 euro, in plaats van de oorspronkelijke prijs van 249 euro.

    Bekijk de Logitech G915 LIGHTSPEED

    Logitech G915 LIGHTSPEED

     

    Nintendo Switch OLED

    Gamingfanaten kunnen nu profiteren van de Nintendo Switch OLED, die bekend staat om zijn levendige beelden en draagbaarheid. Tijdens de Black Friday Week is deze gamingconsole verkrijgbaar voor een ‘zacht’ prijsje van 327,95 euro.

    Bekijk de Nintendo Switch OLED Wit

    Bekijk de Nintendo Switch OLED Rood & Blauw

    Amazon Black Friday Deals Nintendo Switch OLED


    Op de hoogte blijven van meer Black Friday deals?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Sony PlayStation 5 + God of War Ragnarok

    Gamingliefhebbers kunnen nu profiteren van de aantrekkelijke prijs van 526,98 euro voor de bundel van de Sony PlayStation 5 en God of War Ragnarok.

    Bekijk de Sony PlayStation 5-bundel

    Amazon Black Friday Deals Sony PlayStation 5 + God of War Ragnarok

    Sony WH-1000XM4 & Sony WH-1000XM5

    Voor de audiofielen onder ons (of natuurlijk de mensen die graag een nieuwe koptelefoon willen) zijn de Sony WH-1000XM4 en de Sony WH-1000XM5 nu beschikbaar tegen scherpe prijzen tijdens deze Black Friday Week van Amazon. Je kunt de Sony WH-1000XM4 al bemachtigen voor slechts 199 euro en de Sony WH-1000XM5 voor 299 euro

    Bekijk de Sony WH-1000XM4

    Sony WH-1000XM4

    Bekijk de Sony WH-1000XM5

    SwitchBot Curtain 3

    De SwitchBot Curtain 3, waarmee je gordijnen automatisch kunt openen en sluiten, functioneert uitstekend, zelfs bij lastige bochten in de U-rails. Je kunt deze nu aanschaffen voor 63 euro, in plaats van de gebruikelijke prijs van 90 euro.

    Bekijk de SwitchBot Curtain 3

    Amazon Black Friday Deals SwitchBot Curtain 3

    SwitchBot K10+

    Ben je op zoek naar een compacte robotstofzuiger voor een wat kleinere woning? Dan is de SwitchBot K10+ wellicht precies wat je nodig hebt. Je kunt deze nu aanschaffen via Amazon voor slechts 399 euro in plaats van 499 euro.

    Bekijk de SwitchBot K10+

    Amazon Black Friday Deals SwitchBot K10+

    Tot slot

    Zie je niets in ons lijstje wat je aanspreekt? Geen zorgen, je kunt snel naar de Amazon-website gaan en daar veel andere aanbiedingen ontdekken tijdens Amazon Black Friday 2023! Klik op de knop hieronder om ze allemaal te bekijken:

    Bekijk alle Amazon Black Friday Deals


    Op de hoogte blijven van meer Black Friday deals?

    Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Meer over

    Deals

    Deel dit artikel

    Elwin Hodžić
    Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

    Lees ook

    Dit zijn dé KPN Black Friday deals waar jij dus nu van kunt profiteren

    Tijdens Black Friday heeft KPN verschillende acties lopen voor wie een internet- en tv-abonnement afsluit. Kies bijvoorbeeld voor een Coolblue cadeaub...

    Deze Ziggo Black Friday 2023 deal maakt overstappen heel aantrekkelijk

    De feestdagen komen eraan en dat betekent het startsein voor koopjesjagers. Bij Ziggo hoef je echter niet te wachten, want zij zijn al begonnen met de...

    0 Praat mee
    avatar
      Abonneer  
    Laat het mij weten wanneer er