Dit zijn de beste Black Friday smart home deals bij Tink

Elwin Hodžić
0

Inhoudsopgave

  Overweeg je jouw woning te upgraden met behulp van smart home apparaten? Nu is het misschien het perfecte moment om te investeren in dit soort apparatuur. Momenteel heeft Tink namelijk aantrekkelijke aanbiedingen voor Black Friday op het gebied van smart home producten. Of je nu interesse hebt in een slimme deurbel, wifi-camera of slimme rookmelder, wij hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de meest aantrekkelijke Black Friday Smart Home-deals bij Tink.

  Bekijk alle Black Friday 2023 deals bij Tink

  Dit zijn de beste Black Friday smart home deals bij Tink

  tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge Zwart

  Heb je genoeg van koude voeten in de ochtend? Dan is de tado° slimme thermostaat Starter Kit V3+ de perfecte oplossing voor jou. Deze thermostaat verwarmt je vloer- of centrale verwarming precies op tijd en bespaart tot wel 28% op de stookkosten per jaar dankzij intelligente tijdschema’s. Het is een uitstekende toevoeging voor thuis. De thermostaat is geschikt voor bijna alle verwarmingssystemen en laat zich eenvoudig installeren. Als startpakket voor je slimme huis is het zeker de investering waard.

  Bekijk de bundel

   

  tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge Zwart

  tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 2x Radiatorknoppen + Gratis Google Nest Hub (Gen. 2)

  Stel je voor dat je bij thuiskomst altijd geniet van een aangenaam warm huis en tegelijkertijd bespaart op je energiekosten. Dat is precies wat de slimme tado° thermostaat voor je doet. Hij houdt nauwlettend je energieverbruik in de gaten en regelt de temperatuur op een uiterst efficiënte manier. Met de Google Nest Hub (Gen. 2) wordt het bovendien nog eenvoudiger om alles te bedienen, terwijl je profiteert van alle handige functies van Google Assistant.

  Bekijk de bundel

  Sonos Sub Mini - Subwoofer

  Het kleine broertje van de Sonos Sub verhoogt jouw totale beleving op het gebied van muziek, televisie en meer. Met indrukwekkende hardware is de compacte variant in staat diepe, heldere en krachtige lage tonen te produceren, vergelijkbaar met een gemiddeld grotere subwoofer. Koppel hem aan je Sonos-systeem en verrijk je geluidsinstallatie. Kleinere speakers kunnen zich meer op de hogere tonen richten, waardoor de harmonie en kwaliteit van het geluid aanzienlijk verbeteren. Bijzonder geschikt voor middelgrote en kleinere kamers.

  Bekijk de Sonos Sub Mini – Subwoofer

  Sonos Sub Mini - Subwoofer

  Philips Hue Bridge

  Laat het hart en de hersenen van het Philips Hue Systeem, oftewel de Philips Hue Bridge, je inspireren. Maak je woning nog knusser en huiselijker met de Bridge en de overvloed aan beschikbare lampen en accessoires. Dankzij de app heb je eenvoudig toegang tot al je lampen en apparaten die compatibel zijn met de Philips Hue Bridge, en kun je ze gemakkelijk bedienen vanuit je luie stoel.

  Bekijk de Philips Hue Bridge

  Philips Hue Bridge

  SwitchBot Curtain U Rail 3

  De SwitchBot Curtain U Rail 3 verbetert opmerkelijk zijn voorganger op het gebied van snelheid, kracht, stilte en intelligentie. Deze geavanceerde gordijnmotor van SwitchBot maakt het eenvoudig om je gordijnen te bedienen. Dankzij de handige SwitchBot-app op je smartphone krijg je toegang tot diverse automatiseringsmogelijkheden en slimme functies. Deze innovatieve oplossing is bijzonder geschikt voor gordijnen met een rail. Bekijk de productinformatie en technische details voor de specificaties.

  Bekijk de SwitchBot Curtain U Rail 3

  SwitchBot Curtain U Rail 3

  eufy Video Doorbell 2K (Batterij) met HomeBase 2 + Google Nest Hub (Gen. 2)

  De eufy Video Doorbell 2K met batterij en de tweede generatie Google Nest Hub vormen een perfecte combinatie. Terwijl de Nest Hub fungeert als centraal bedieningselement, bewaakt de eufy Video Deurbel je gehele ingangsruimte en waarschuwt je wanneer er wordt aangebeld. Daarnaast kun je de beelden bekijken op je slimme display en zien wie er voor je deur staat.

  Bekijk de bundel

  eufy Video Doorbell 2K (Batterij) met HomeBase 2

  Tot slot

  Niets wat jou aanspreekt aangetroffen in deze lijst? Geen probleem, neem simpelweg een kijkje op de Tink-website en ontdek talloze andere deals tijdens Black Friday 2023. Druk op de knop hieronder om ze stuk voor stuk te bekijken:

  Bekijk alle Black Friday 2023 deals bij Tink

  Deel dit artikel

  Elwin Hodžić
  Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

  Lees ook

  EK 2024 live kijken? Zo kijk je de finale Spanje – Engeland geheel gratis

  Wil je de wedstrijden van het EK 2024 (gratis) live kijken? In dit artikel lees je hoe je vandaag de finale Spanje - Engeland in de hoogste kwaliteit ...

  Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

  Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er