Bespaar nu flink met dé Budget Thuis Black Friday deals van dit jaar

Elwin Hodžić
0

Zoek je een Black Friday 2023 aanbieding om te besparen op kosten voor internet en tv? Of je nu op zoek bent naar een voordelig abonnement of recentelijk bent verhuisd, wij hebben goed nieuws voor jou. Op dit moment heeft Budget Thuis een aantrekkelijke Black Friday deal waarmee je zes maanden lang kunt profiteren van een mooie korting of een welkomstcadeau tot 280 euro op Budget Alles-in-1. Klik hieronder op de provider van jouw keuze om naar onze pagina te gaan, waar we de deal voor je uitleggen en toelichten.

Bekijk de Budget Thuis Black Friday 2023 deals

Dit zijn dé Budget Thuis Black Friday deals van 2023

Black Friday internet en tv deal bij Budget Thuis

Momenteel presenteert Budget Alles-in-1 een aantrekkelijke Black Friday-deal voor internet en tv. Profiteer gedurende de eerste zes maanden van je abonnement van aanzienlijke kortingen. Met deze aanbieding betaal je bijvoorbeeld slechts 25 euro per maand voor een glasvezelinternetabonnement met een snelheid van 200 Mbit/s.

Voor degenen die naast internet ook tv willen, is er nog meer goed nieuws: met de Black Friday-deal van Budget Alles-in-1 kun je zelfs de eerste 6 maanden gratis van tv genieten, wat een besparing van maar liefst 90 euro per jaar betekent. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over eventuele aansluitkosten, omdat deze gelukkig niet van toepassing zijn. Het overstappen naar Budget Thuis vanaf je huidige provider kost je dus helemaal niets.

In plaats van de maandelijkse korting heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor alternatieve opties, zoals een TP-Link Deco X60 Mesh-wifi 2-pack (met een waarde van 279 euro), een Samsung Galaxy Tab A8 inclusief Book Cover (samen ter waarde van 279 euro), of een jaar lang kosteloos een sim-only abonnement met onbeperkte data, bellen en sms’en (ter waarde van €255 euro).

Bekijk de Budget Alles-in-1 Black Friday 2023 dealsMeer Black Friday deals ontvangen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer voordeel bij Budget Thuis met combikorting

Als klant bij Budget Thuis profiteer je automatisch van combikorting wanneer je gelijktijdig meerdere diensten (Energie, Alles-in-1 en/of Mobiel) afneemt. Deze korting wordt elke maand vooraf verrekend en kan oplopen tot 17,50 euro per maand.

De combikorting werkt als volgt:

  • Wanneer je op hetzelfde adres klant bent voor meerdere diensten van Budget Thuis.
  • De combikorting wordt van kracht na het verstrijken van een eventuele actieperiode voor je Budget Alles-in-1 of Budget Mobiel abonnement. Tot dat moment worden de afnames van andere producten (Energie en/ofAlles-in-1) nog niet meegerekend voor de combikorting.
  • De hoogte van de combikorting hangt af van het aantal diensten dat je afneemt bij Budget Thuis en wordt bevestigd in de bevestigingsmail(s).
  • Je kunt combikorting ontvangen voor maximaal vijf Budget Mobiel abonnementen. Als je meer abonnementen afsluit, geldt voor die extra abonnementen geen combikorting.
  • Bij afname van Energie of Alles-in-1 én Mobiel wordt de combikorting verwerkt op de factuur voor Budget Mobiel.
  • Bij afname van Energie én Alles-in-1 wordt de combikorting toegepast op de factuur voor Budget Alles-in-1.
  • Bij afname van alle diensten ontvang je de combikorting zowel op de factuur voor Budget Alles-in-1 als op de factuur voor Budget Mobiel.

Lees meer over combikorting

Tot wanneer is deze Budget Thuis Black Friday 2023 deal geldig?

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Black Friday actie van Budget Thuis en een abonnement af te sluiten tot en met 3 december.


Meer Black Friday deals ontvangen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Budget Thuis Black Friday deal helaas niet voor bestaande klanten

Helaas geldt de Black Friday-deal van Budget Thuis niet voor bestaande klanten. Als je echter eerder een abonnement bij Budget Thuis hebt gehad en overweegt terug te keren, kun je wel gebruikmaken van deze aanbieding, op voorwaarde dat je de afgelopen 6 maanden geen Budget Alles-in-1 abonnement hebt gehad.

Voor bestaande Budget Thuis-klanten die al gebruikmaken van de diensten, is er toch een mogelijkheid om kosten te besparen op internet en tv. Andere providers bieden op dit moment ook Black Friday-deals waar je eventueel naar kunt overstappen. Op die manier kun je profiteren van extra kortingen tijdens Black Friday. Het interessante is dat je dit jaarlijks kunt doen! Dus, als je momenteel een Budget Alles-in-1 abonnement hebt, is het de moeite waard om de aanbiedingen van Odido of Ziggo te bekijken en eventueel over te stappen.

Andere Black Friday internet en tv deals


Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van al het nieuws over providers

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Nieuwe generatie Windows-laptops met AI aangekondigd door Microsoft

Microsoft markeert dit als het begin van een nieuwe generatie Windows-laptops. Het meest opvallende aan deze nieuwe generatie Windows-laptops met AI i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er