Met deze Black Friday 2023 deal wil Odido nieuwe klanten werven

Elwin Hodžić
1

Ben je op zoek naar een Black Friday 2023 aanbieding om te besparen op internet en tv kosten? Of je nu op zoek bent naar een voordelig abonnement of recentelijk bent verhuisd, we hebben goed nieuws voor jou. Op dit moment biedt Odido (voorheen bekend als T-Mobile & Tele2) een leuke Black Friday-deal aan, waarmee je gedurende zes maanden kunt profiteren van een mooie korting.

De Black Friday aanbieding van Odido maakt het mogelijk om maandelijks aanzienlijk te besparen, of je nu op zoek bent naar snelle internetverbindingen, uitgebreide tv-pakketten, of beide. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze Black Friday deal en je maandelijkse uitgaven aanzienlijk kunt verlagen.

Bekijk de Odido Black Friday aanbiedingen

Odido Black Friday 2023

Black Friday deal voor internet en tv bij Odido

Momenteel heeft Odido een aantrekkelijke Black Friday aanbieding voor internet en tv, waarmee je gedurende de eerste zes maanden van je abonnement kunt profiteren van een mooie korting. Dankzij deze korting betaal je slechts 30 euro per maand, ongeacht de internetsnelheid die je kiest. En als je naast internet ook tv wilt, is er nog meer goed nieuws: met de Black Friday aanbieding van Odido geniet je zelfs gedurende de eerste 6 maanden gratis van tv. Hiermee bespaar je maar liefst 75 euro op jaarbasis. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de aansluitkosten want die zijn er gelukkig niet. Overstappen kost je dus niets!

Bekijk de Odido Black Friday deal


Meer nieuws over providers ontvangen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Maximale korting bij Odido mét klantvoordeel

Om de maximale korting uit je Odido internet- en tv-abonnement te halen, combineer je het met een mobiel abonnement van Odido of Ben. Hierdoor ontvang je de volgende voordelen:

  • Elke maand 5,00 euro korting op je internetabonnement.
  • Tot 7,50 euro korting per maand op Odido Unlimited-abonnementen.
  • 2,50 euro korting en tot 5 GB extra data per maand op andere Odido-abonnementen.
  • Bij een Ben-abonnement met een internetbundel ontvang je tot 5 GB extra data per maand.

Lees meer over klantvoordeel

Onbeperkt genieten met Odido Unlimited

Odido legt sterk de focus op mobiele abonnementen met onbeperkte data en biedt maar liefst vier verschillende Odido Unlimited-abonnementen aan. Het Samen Unlimited-abonnement voorziet in de meest uitgebreide mogelijkheden voor jouw mobiele abonnement.

Voor degenen die geen behoefte hebben aan onbeperkte data op hun smartphone, zijn er ook Odido-abonnementen beschikbaar met databundels van 2, 10 of 15 GB.Ontdek de Odido Unlimited-abonnementen en prijzen

Odido beveelt voornamelijk hun Unlimited-abonnementen aan, waarmee je onbeperkt kunt internetten en bellen. Hieronder vind je meer informatie over de Odido Unlimited-abonnementen, inclusief hun prijzen in een handig overzicht:

AbonnementPrijs per maand zonder klantvoordeelPrijs per maand met klantvoordeelSnelheidBellen en internetten in het buitenlandExtra’s
Unlimited Start27,50 euro22,50 euroTot 10 Mbit/s25 GB aan internet + onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU
Unlimited Basis32,50 euro25 euroTot 300 Mbit/s35 GB internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, inclusief 120 minuten bellen vanuit Nederland naar de EU.
Unlimited Plus37,50 euro30 euroTot 600 Mbit/s50 GB Internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, Zwitserland, VS en Turkije + 120 min. bellen vanuit Nederland naar de EU, Zwitserland, VS en Turkije1 Extra naar keuze (zie hieronder)
Unlimited Premium49,50 euro42 euroTot 600 Mbit/s50 GB Internet + onbeperkt bellen/sms’en in de EU, Zwitserland, VS en Turkije +
onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de EU, Zwitserland, VS en Turkije
3 Extra’s naar keuze (zie hieronder)

Bekijk de Unlimited abonnementen van Odido

Kies je Extra’s met Odido Unlimited Plus en Premium

Bij zowel het Odido Unlimited Plus-abonnement als het Odido Unlimited Premium-abonnement zijn er ‘Extra’s’ inbegrepen, waarmee je toegang krijgt tot een abonnementsdienst naar keuze. Met een Unlimited Plus-abonnement heb je de mogelijkheid om één extra te kiezen, terwijl je met een Unlimited Premium-abonnement zelfs tot wel drie Extra’s kunt selecteren.

Op dit moment zijn de volgende Extra’s beschikbaar:

  • Videoland
  • Podimo
  • Deezer
  • Viaplay
  • Visual Voicemail

HBO Max en SkyShowtime worden op een later tijdstip toegevoegd.

Deel je Unlimited-abonnement met Odido Samen Unlimited

Met een Odido Unlimited-abonnement heb je tevens de mogelijkheid om Odido Samen Unlimited te activeren. Voor een maandelijks bedrag van slechts 20 euro kun je een tweede persoon toegang verlenen tot hetzelfde abonnement als dat van jou. Dit is bijzonder handig voor gezinnen, families of zelfs vriendengroepen.

Bekijk de Samen Unlimited abonnementen van OdidoAlternatieven voor Odido Unlimited-abonnementen

Als je geen belangstelling hebt voor een Unlimited-abonnement, biedt Odido ook drie mobiele abonnementen zonder onbeperkte data, met diverse keuzemogelijkheden:

AbonnementSnelheid Prijs per maand zonder klantvoordeelPrijs per maand met klantvoordeel
2 GB + 120 belminuten300Mbit/s14 euro11,50 euro + 2GB extra data
2 GB + onbeperkt bellen300Mbit/s16,50 euro14 euro + 2GB extra data
10 GB + 120 belminuten300Mbit/s17,50 euro15 euro + 2GB extra data
10 GB + onbeperkt belminuten300Mbit/s20 euro17,50 euro + 2GB extra data
15 GB + 120 belminuten300Mbit/s20 euro17,50 euro + 5GB extra data
15 GB + onbeperkt belminuten300Mbit/s22,50 euro20 euro + 5GB extra data

Bekijk de abonnementen van Odido

Al klant bij Odido?

Heb je voor de naamswijziging van T-Mobile een internet- en tv- en/of mobiel abonnement gehad? Het is mogelijk dat de nieuwe abonnementen van Odido aanzienlijk voordeliger zijn dan de abonnementen die je voorheen bij T-Mobile had. Het kan de moeite waard zijn om te controleren of je huidige abonnement goedkoper kan worden wanneer je besluit deze te verlengen. Daarom is het wellicht verstandig om een kijkje te nemen op de website van Odido via de onderstaande knop:

Bekijk hier of je maandelijks kunt besparen

Andere Black Friday internet en tv deals


Meer nieuws over providers ontvangen?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Deze Ziggo Black Friday 2023 deal maakt overstappen heel aantrekkelijk

De feestdagen komen eraan en dat betekent het startsein voor koopjesjagers. Bij Ziggo hoef je echter niet te wachten, want zij zijn al begonnen met de...

Dit zijn dé KPN Black Friday deals waar jij dus nu van kunt profiteren

Tijdens Black Friday heeft KPN verschillende acties lopen voor wie een internet- en tv-abonnement afsluit. Kies bijvoorbeeld voor een Coolblue cadeaub...

1 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
onbekend
Lezer
onbekend

Wat een onzin!!! Deze mail ontving ik 25mei 2023:

In jouw wijk wordt Glasvezel aangelegd. Goed nieuws, want Glasvezel is een zorgeloze internetverbinding voor iedereen. Of je nu alleen woont en gemiddeld surft en streamt, of met huisgenoten die willen gamen, studeren, thuiswerken en ondernemen tegelijk. Je kunt nu alvast vooruitbestellen. Dan profiteer je t/m 2 juli van een extra scherpe prijs: de eerste 10 maanden voor maar € 30 per maand*!.

Deze deal is/was dus VEEL beter dan de huidige deal. Zogenaamd black friday? Eerder scam-friday!!!