Geen categorie

Geen categorie


Netflix reclame – advertenties bij Netflix in goedkoper abonnement

Netflix is in gesprek met verschillende aanbieders van video-advertenties. Moet je straks voor Netflix reclame of geen reclame betalen?

Gigaset GS5 review – kale Android met drie jaar beveiligingsupdates

De Gigaset GS5 heeft een verwisselbare accu, uitbreidbare opslag en een audio-jack. Hij had echter wel wat modernere hardware mogen krijgen.

iiyama XUB3293UHSN review – 4K-monitor voor op kantoor

De iiyama XUB3293UHSN is een monitor met een 4K-resolutie en een panel dat in iedere kantooromgeving een uitstekend beeld zal laten zien. Dankzij het USBC-dock kun je een laptop aansluiten en tegelijk...

De voordelen van ARM-processors

ARM-processors maken de overstap van mobiele apparaten naar servers en datacenters die de voordelen van deze architectuur optimaal benutten.

Yamaha YH-L700A review – hoofdtelefoon met ANC en 3D

Als je op zoek bent naar een draadloze over-ear hoofdtelefoon met wat extra functies, kijk dan eens naar de nieuwe Yamaha YH-L700A. Hij plaatst tweekanaals geluidsbronnen driedimensionaal in de kamer.

DDR5 prijzen dalen – Intel of AMD pc met DDR5 RAM wordt goedkoper

DDR5 prijzen dalen en de verkrijgbaarheid wordt beter. Wanneer heb je DDR5 RAM nodig en hoe zit het met de prijzen en beschikbaarheid?

Beste muziek streamingdienst – Spotify en andere muziekdiensten vergeleken

Kies je Spotify, Tidal, Apple Music of een andere muziekdienst? Lees verder en kijk wat voor jou de beste muziek streamingdienst is.

Samsung Odyssey Neo G9 review – mini-led game-monitor met 240 Hz

In deze Odyssey Neo G9 review kijken we hoe de game monitor bevalt. Het gebogen scherm blijkt niet altijd ideaal te zijn.

Meest gelezen

    c't magazine 7/2022

    Bestel nu