Overige

Overige


Delock USB4 review: externe behuizing voor NVMe-ssd’s

In deze review kijken we naar de Delock USB4 externe behuizing voor NVMe-ssd’s die tot 40 Gbit/s door de kabel kan schieten. Althans, mits je een goede hardwarecombinatie gebruikt.

Panasonic SC-GN01 review: surroundsound voor om je nek

In deze reviewen werpen we een blik op een best uniek product, namelijk de Panasonic SC-GN01. Meestal bieden koptelefoons geen surroundsound en je thuisbios altijd op 100% kan ook niet. Met deze Panas...

AMD Ryzen 5 4600G review: processor die zuinig én betaalbaar is

In deze review werpen we een blik op de AMD Ryzen 5 4600G. Dit is de goedkoopste Ryzen cpu met een geïntegreerde gpu die zeer geschikt is voor zuinige kantoor-pc’s en mediaspelers.

Black Friday: Gadget Deals 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is misschien wel juist nú het moment om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Of je nou op zoek bent naar bijvoorbeeld een iPhone SE 2022, een Samsung G...

Logitech MX Mechanical review: mechanisch voor kantoorgebruik

In deze review gaan wij een blik werpen op de MX Mechanical van Logitech. Dit is een low-profile toetsenbord met mechanische switches uit de stal van Kailh en dual-connectiviteit.

Kadaza: de visuele startpagina

Een internetadres intypen om naar een vaker bezochte webpagina te gaan is omslachtig, zeker bij een lange url, Kadaza lost dit voor je op.

Odroid H3: single-board computer met Intel CPU

De relatief goedkope Odroid-H3 met een Intel Celeron quadcore-cpu met maximaal 64 GB RAM en SATA- en M.2-aansluitingen kan worden gebruikt als pc, server of NAS-station.

LAATSTE KANS: Pre-order Windows Praktijkhandboek

Nieuw: c’t Windows Praktijkhandboek voor 10 en 11 - Tips, tools en trucs voor Windows is nu te bestellen via de site.

Redmi Watch 2 Lite review: veel (sport)functies voor weinig

De Redmi Watch 2 Lite doet sommige dingen beter dan zijn concurrenten. Lees meer over wat deze watch beter doet dan andere smartwatches en fitnesstrackers in deze Redmi Watch 2 Lite review!

Windows 11: cpu ondersteuningslijst toont nieuwe processors

Microsoft heeft de Windows 11 Intel cpu ondersteuningslijst bijgewerkt. Nieuwe modellen zijn opgenomen in zowel de AMD- als de Intel-lijst. In het geval van Intel zitten er ook onaangekondigde process...

Meest gelezen

    c't magazine 12/2022

    Bestel nu