Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Elwin Hodžić
0

Heb jij glasvezel van Delta of wordt deze binnenkort bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding waarvan jij kunt profiteren. Je ontvangt namelijk tot 12 maanden lang korting op een glasvezelabonnement van Delta waardoor je flink kunt besparen op internet en tv.

Bekijk de Delta aanbieding

Delta aanbieding voor internet en tv

Momenteel biedt Delta een aantrekkelijke deal aan voor internet en tv. Bij het afsluiten van een glasvezelabonnement met een snelheid van 1000 Mbit/s ontvang je een korting van 15 euro per maand. Als je zowel internet als tv wilt, is dit Delta-aanbod ideaal, aangezien je gedurende de eerste acht of twaalf maanden maanden niets hoeft te betalen voor het tv-kijken. Bovendien krijg je ook gratis tot de nok installatie van Delta.

Mocht je kiezen voor een contractduur van 2 jaar, dan krijg je 12 maanden lang korting. Bij een contractduur van 1 jaar krijg je 8 maanden lang korting.

Bekijk de Delta aanbieding


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Maximaal profiteren van deze Delta aanbieding met combikorting

Om de maximale korting op je Delta internet- en tv-abonnement te benutten, kun je dit abonnement combineren met een mobiel abonnement van Delta. Dit levert je de volgende voordelen op:

  • Je ontvangt elke maand 5 euro korting voor elk Delta Mobiel abonnement op jouw adres.
  • Elk Delta Mobiel abonnement op jouw adres krijgt dubbele data.
  • Vanaf Mobiel 10 GB bel je onbeperkt gratis.
  • Je krijgt een gratis extra tv-pakket, inclusief ESPN Compleet, waarmee je naar Eredivisie wedstrijden kunt kijken, beschikbaar vanaf Delta Mobiel 10 GB.
  • Bij Mobiel 15 GB en Unlimited Mobiel ontvang je bovendien gratis Film1, ter waarde van 10 euro per maand.

Bekijk de combikorting van Delta

Wat kost Delta glasvezel per maand?

In de tabel hieronder staan de prijzen voor een Delta glasvezel abonnement per maand zonder tv erbij. Mocht je tv erbij willen, dan komt daar nog een bedrag van 15 euro (50+ zenders) of 27,50 euro (120+ zenders) bij. Afhankelijk van de looptijd van het contract dat je kiest krijg je bovendien ook 8 maanden (bij 1-jarig abonnement) óf 12 maanden (bij 2-jarig abonnement) lang gratis tv.

Snelheid

Up- en downloadsnelheid

Veilig internet licenties

Prijs per maand

Aanbiedingsprijs

Prijs na 8 of 12 maanden zonder combikorting

Prijs na 8 of 12 maanden mét combikorting

100 Mbps100 Mbps1€40€35€40€35
250 Mbps250 Mbps1€47,50€35€47,50€42,50
1 Gbps1000 Mbps5€55€40€55€50
2 Gbps2000 Mbps5€65€50€65€60
Unlimited Glasvezel (staat gelijk aan 5Gbps of 8Gbps) + 5G Unlimited Mobiel (5000/8000 Mbps afhankelijk van adres, inclusief één Unlimited Mobiel abonnement5€125€97,50€125€120

Bekijk de Delta aanbieding

Kunnen bestaande klanten ook van deze Delta aanbieding profiteren?

Helaas is deze aanbieding niet beschikbaar voor bestaande klanten van Delta. Ben je al klant bij Delta, dan zou je eens kunnen overwegen om eens bijvoorbeeld een Odido aanbieding te bekijken. Sinds eind vorig jaar kun je namelijk een Odido abonnement afsluiten via het glasvezelnetwerk van Delta. Dit is wel iets duurder dan via het eigen netwerk van Odido, maar overstappen door middel van een aantrekkelijke aanbieding kan zeker de moeite waard zijn.

Bekijk de Odido aanbieding

Internet en tv aanbiedingen bij andere providers


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er