Vanaf nu kun je Odido internet en tv afsluiten via glasvezel van Delta Fiber

Elwin Hodžić
3

Delta Fiber en Odido (voorheen T-Mobile) heten vanaf nu gezamenlijk nieuwe gebruikers welkom in gebieden waar Delta Fiber glasvezel heeft gelegd.

Dankzij een eerder aangekondigde samenwerkingsovereenkomst bieden ze nu diensten aan via elkaars netwerk, waardoor nog meer consumenten de mogelijkheid hebben om te kiezen uit diverse internet- en tv-diensten op het glasvezelnetwerk van Delta Fiber.

Vanaf nu biedt Odido internet en tv aan via glasvezel van Delta Fiber

Operationele samenwerking

Deze operationele samenwerking  maakt het nu mogelijk voor de eerste huishoudens om te profiteren van Odido’s internet via het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber, met upload- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Odido en DELTA Fiber delen netwerken

Op dit moment levert Delta Fiber mobiele diensten via het Odido-netwerk. Odido heeft aangekondigd dat het nu ook vaste diensten zal aanbieden via het glasvezelnetwerk van Delta Fiber. De levering van vaste diensten zoals tv, internet en telefonie aan Odido-klanten via de glasvezelnetwerken van Delta Fiber is al gestart, en dit geldt ook voor regio’s waarbij glasvezel van Delta Fiber nog gelegd moet worden maar wel op de planning staat.

Vanaf nu biedt Odido internet en tv aan via glasvezel van Delta Fiber

Doe de postcodecheck

Odido aanbieding voor nieuwe klanten via Delta Fiber-netwerk

Op dit moment is er een Odido aanbieding voor klanten die diensten willen afnemen via het Delta Fiber-netwerk.

Het abonnement kost slechts 30 euro per maand gedurende de eerste acht maanden, ongeacht de gekozen internetsnelheid.

Na deze actieperiode zal Odido de werkelijke maandelijkse prijs in rekening brengen, die varieert tussen de 45 en 55 euro per maand zonder klantvoordeel.

Bekijk de Odido aanbieding

Extra korting voor Odido-mobiel & Ben klanten

Als je al een of meerdere mobiele abonnementen hebt bij Odido (voorheen T-Mobile & Tele2) of Ben, ontvang je elke maand 5 euro korting op je internet- en tv-abonnement wanneer je deze afsluit.

Door je Odido- of Ben-mobiele abonnement te combineren met een Odido internet- en tv-abonnement, kun je jaarlijks dus al minimaal 60 euro besparen op internet en tv.

Bekijk de mogelijkheden

Visie op de toekomst

Momenteel heeft Delta Fiber ongeveer 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten op zijn glasvezelnetwerk. Het bedrijf streeft ambitieuze doelen na en wil tegen 2025 twee miljoen aansluitingen realiseren, wat neerkomt op ongeveer een kwart van Nederland.

Dankzij de samenwerking tussen Delta Fiber en Odido groeit Odido uit tot niet alleen de grootste mobiele provider van Nederland, maar ook de grootste aanbieder van 100% glasvezelinternet in het land.

Op de lange termijn zullen internet- en tv-diensten via glasvezel beschikbaar worden voor vrijwel alle Nederlandse huishoudens en bedrijven. Dit is in principe alleen nog maar een kwestie van tijd.


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Ziggo inflatiecorrectie 2023: dit kun je verwachten als abonnee van Ziggo

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 komt steeds dichterbij. Over iets meer dan een maand gaan de prijzen van de internetpakk...

KPN inflatiecorrectie 2023: dit is wat je kunt verwachten als KPN-abonnee

Ook KPN komt met een inflatiecorrectie van 2023, net als de Ziggo inflatiecorrectie 2023. Wel beperkt KPN de prijsverhoging tot 6,4 procent in tegenst...

3 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Rijnsma
Lezer
Rijnsma

Een soort race naar de zon, Icarus, al die prijsverhogingen elk jaar. Arme minimumlijer….

Tinus
Lezer
Tinus

Heb net de postcodecheck gedaan, maar in het buitengebied van Nijkerk waar Delta Fiber glasvezel ligt, is Odido nog niet mogelijk…

Frans
Lezer
Frans

Dat kan nog ff duren hoor, het wordt geleidelijk uitgerold in de postcode check gebeuren.

Ik heb de check gedaan en bij mij stond het er nu wel (maar vorige week bijvoorbeeld nog niet)