Readly aanbieding: twee maanden gratis tijdschriften en kranten lezen

Redactie
0

Inhoudsopgave

  Ben je op zoek naar een tijdschriftenabonnement en twijfel je tussen wel tien verschillende magazines? Dan is Readly de oplossing voor jou. Met deze app hoef je niet langer te twijfelen, want het is als het ware de Netflix voor tijdschriften: je krijgt onbeperkte toegang tot duizenden titels waar je heerlijk in kunt rondneuzen. Normaal gesproken kost Readly 14,99 euro per maand, maar gelukkig hebben wij een speciale aanbieding voor jou. Via ons kun je namelijk Readly twee maanden lang gratis uitproberen!

  Readly gratis lezen actie

  Lees Readly twee maanden gratis

  Hoe werkt Readly?

  Met een abonnement op Readly krijg je onbeperkte toegang tot meer dan 5000 titels, allemaal beschikbaar in één app. Je kunt de nieuwste en oudere nummers lezen, tijdschriften downloaden om offline te lezen.

  In de stappen hieronder zullen we je stap voor stap laten zien hoe je een account aanmaakt en aan de slag te gaan kunt gaan met onze Readly aanbieding waarbij je de app twee maanden gratis kunt uitproberen.

  Meld je gratis aan via onze actie-link van Readly

  Bezoek de speciale pagina van de Readly aanbieding om je gratis aan te melden. Als je uit België komt, ga dan naar de Belgische pagina van de Readly aanbieding. Kies voor ‘Krijg 2 maanden gratis’ en volg het registratieproces.

  Download & installeer de Readly-app

  Nadat je je succesvol hebt aangemeld voor 2 maanden lang gratis Readly, is het nu tijd om de app te downloaden & en te installeren. Dit kun je makkelijk doen door gewoon naar de Google Play Store of de Apple App Store te gaan.

  Nadat het downloaden & installeren voltooid is, is het nu nog alleen een kwestie van inloggen.

  Onbeperkte toegang tot populaire en trending tijdschriften

  Met de Readly-app heb je nu onbeperkte toegang tot een gigantisch digitaal tijdschriftenschap! Op het tabblad ‘Ontdek’ vind je allerlei populaire en trending tijdschriftentitels. Op basis van jouw leesgedrag verschijnen hier straks ook allerlei aanbevolen tijdschriften.

  Sorteren & filteren op taal

  Met de Readly-app kun je de tijdschriften sorteren op categorie in het tabblad ‘Tijdschriften’. Tik op ‘Alle categorieën’ en kies bijvoorbeeld voor ‘Creativiteit & DIY’ om te neuzen tussen de creatieve bladen. Net zo gemakkelijk kun je zoeken naar sport of fotografie.

  Om het zoeken naar titels gemakkelijker te maken, kun je het Filter-icoon rechtsboven gebruiken om een taal te kiezen. Het loepje is er om naar een specifieke titel te zoeken.

  Begin met lezen

  Om te beginnen met lezen, tik je op een tijdschrift. Dit kan ook in de landschapsmodus. Om door het tijdschrift te bladeren, tik je op een pagina om de voorvertoningen tevoorschijn te halen.

  Als je een tijdschrift erg leuk vindt, kun je het een speciale plek geven in Favorieten door de ster te selecteren. Zo kun je het tijdschrift snel en gemakkelijk terugvinden.

  Offline lezen

  Wanneer je een tijdschrift opent, wordt het automatisch gedownload. Zo kun je het tijdschrift ook lezen als je geen internetverbinding hebt. In het tabblad ‘Mijn inhoud’, onder ‘Downloads’ kun je gedownloade tijdschriften terugvinden.

  Kranten lezen in de Readly-app

  Een nieuwe toevoeging aan de app zijn kranten, ideaal voor als je geïnteresseerd bent in het internationale nieuws. Je vindt hier bijvoorbeeld kranten uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

  Lees Readly twee maanden gratis

  Meer over

  Deals

  Deel dit artikel

  Lees ook

  AI foto maken: zo genereer je snel en simpel mooie afbeeldingen met AI

  Wil jij graag een AI foto maken voor bijvoorbeeld je blog, presentatie of scriptie maar heb je geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt? Geen zorgen! I...

  Windows 11 Home upgraden naar Pro? Zo kun je dit voor elkaar krijgen!

  Wil je je Windows 11 Home upgraden naar Pro zodat je beschikking hebt over meer functies? Met de tips in deze workshop kun je dat (bijna altijd) doen ...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er