SANS DFIR Europe Summit 2023

Blog
0

De SANS Digital Forensics & Incident Response (DFIR) Summit is een van de meest uitgebreide DFIR evenementen van het jaar. Het evenement brengt een gepassioneerde en invloedrijke groep experts, cutting edge onderzoek en tools, diepgaande training en netwerkmogelijkheden samen.

Leer de nieuwste cybersecurity-obstakels overwinnen

Bij dit evenement leer je alles over hoe je de nieuwste cybersecurity-obstakels kunt overwinnen, ontvangt diepgaande informatie over de nieuwste opensource forensische tools, krijgt de gelegenheid om over aangetoond e­ffectieve methoden en strategieën te leren, en hoort van de top DFIR-beoefenaars in de industrie.

Diepgaande technische presentaties en discussies

De summit biedt diepgaande technische presentaties en discussies over de nieuwste digitale forensische en incident response onderzoeken, oplossingen, tools en case studies. De summit brengt forensische en incident response professionals uit heel Europa samen en biedt een unieke netwerkervaring.

Een gemeenschap gedreven door de zoektocht naar de waarheid

Of dit nu je eerste of vijfde SANS DFIR Summit is, je maakt er deel uit van een gemeenschap die gedreven wordt door de zoektocht naar de waarheid in digitaal forensisch onderzoek en zich toewijdt aan het e­ffectief aanpakken van cybercriminelen door middel van incident response confrontaties. Voor iedereen die werkzaam is in digitaal forensisch onderzoek of incident response, is de SANS DFIR Europe Summit hét evenement van het jaar dat je niet mag missen.

Live online cursussen van SANS

De Live online cursussen omvatten livestream instructies met realtime ondersteuning van GIAC-gecertificeerde docent-assistenten, plus een archief van cursuscolleges die tijdens het evenement dagelijks naar je account worden geüpload en vier maanden toegang tot de opnames van je cursuscolleges.

Flexibele opties voor SANS Live Training

Met de SANS Live Training krijg je flexibele opties aangeboden: interactieve, immersie-stijl training die zowel live online of In-Person beschikbaar is, met mogelijkheden om te netwerken met en te leren van andere professionals.

Cutting-edge-cursussen en training door de beste docenten

Alle cursussen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de belangrijkste functies, taken en disciplines die het security-team op dagelijkse basis moet uitvoeren en beheersen. Training door de beste docenten: SANS-instructeurs zijn actieve security-beoefenaars die hun uitgebreide kennis en praktijkervaringen naar de cursus brengen.

GIAC-certificering en de SANS belofte

De diverse GIAC-certificeringen zijn afgestemd op de SANS-trainingen en valideren de beheersing van studenten voor professioneel gebruik in kritieke, gespecialiseerde InfoSec-domeinen en functiespecifieke rollen. De SANS belofte: je zult in staat zijn om de vaardigheden en technieken die je hebt geleerd direct toe te passen wanneer je terug naar je werk gaat.

Hoogwaardige cybersecuritytraining rechtstreeks van professionals

Of je de training nu persoonlijk of live online volgt, je krijgt hoogwaardige cybersecuritytraining rechtstreeks van professionals uit de praktijk. Meld je nu aan en ervaar training die je direct kunt gebruiken om je omgeving te beveiligen en je carrière vooruit te helpen.

Meer over

SANS

Deel dit artikel

Lees ook

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 ...

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er