Deal … of toch niet? Kies de juiste betaalprovider voor een succesvolle Webwinkel!

Redactie
0

Visual Betaalsysteem

Wie een een succesvolle webwinkel wil draaien, komt vanzelf uit op de betaalmethodes. De juiste betaalmethodes aanbieden voor je bezoekers is van levensbelang. Dit help je alvast al aardig op weg …

Er zijn verschillende mogelijkheden en handen vol aanbieders. Maar, welke is nu de juiste keuze? De keuze is afhankelijk van je bezoekers en hun wensen. Bij het maken van een keuze moet je niet te beperkt denken. Je webwinkel is tenslotte altijd toegankelijk en voor de hele wereld! Wanneer je bijvoorbeeld alleen kiest voor iDeal, kunnen de Belgische bezoekers nooit een product uit je winkel kopen.

Dus, zorg ervoor dat de meest voor de hand liggende betaalmethodes beschikbaar zijn in je webwinkel.

Betaalmethodes:

De goedkoopste, meest voor de hand liggende maar ook meest omslachtige methode is “overmaken op rekening” of “acceptgiro”. Een WordPress website met WooCommerce heeft deze standaard ingebouwd. Als eigenaar volstaat het je bankgegevens in te vullen en je kunt betalingen ontvangen.

Paypall is ook een van de methodes die standaard ingebakken zitten in dergelijke software. Het instellen van Paypall is vrij omslachtig en wordt ook minder gebruikt dan de methodes hierna besproken.

Je kunt beter kiezen voor een methode waarin alle beschikbare betaalmethodes ingebouwd zitten. Een internetkassa of Payment Service Provider (psp). Dit zorgt ervoor dat je website per direct alle voor de hand liggende betaalmethodes aankan.

Kies voor de Betaalprovider die bij je past

Er zijn betaalproviders (psp’s) die opstartkosten rekenen. Anderen rekenen dan weer een hoger bedrag per transactie, terwijl er ook bij zijn die abonnementskosten in rekening brengen.

Elke van deze scenario’s heeft zijn voor- en nadelen. Aan de hand van deze handige tool kan je ontdekken wat voor jou de goedkoppste en beste oplossing kan zijn. Wanneer de omzet van je webwinkel verandert, moet je ook kijken of de keuze van je betaalprovider moet worden aangepakt.

TOOL!

Vergelijk de verschillende PSP’s online op:

http://www.internetkassa.nu/vergelijk-payment-providers/

Günther Himschoot

Günther Himschoot

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuwe GIGABYTE-servers met EPYC 9004

De nieuwe EPYC 9004 Series-processors van AMD zijn geschikt voor veeleisende workloads. GIGABYTE heeft een reeks nieuwe servers uitgebracht voor de ni...

Energie besparen? Gebruik een verbruiksmanager!

Met de hoge energieprijzen is het handig om op je verbruik te letten. Want als je boven het prijsplafond uitkomt, betaal je de hoge marktprijzen voor ...

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er