PSV – Feyenoord live kijken? Zo kun je gratis naar deze topwedstrijd kijken

Elwin Hodžić
0

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord staat voor de deur: vandaag om 14:30 uur strijden de koploper en nummer 2 van de Eredivisie tegen elkaar. Wil je de wedstrijd live volgen, maar heb je geen abonnement op ESPN? In dit artikel laten we je zien hoe je gratis naar de confrontatie tussen PSV en Feyenoord kunt kijken.

Meld je gelijk gratis aan om PSV – Feyenoord te kijken 

PSV – Feyenoord live kijken

Waar wordt PSV – Feyenoord uitgezonden?

Op zondag 3 maart begint het duel tussen PSV en Feyenoord om 14:30 uur. Lukt het PSV om dit seizoen ongeslagen te blijven, of zorgt Feyenoord voor de eerste nederlaag in de Eredivisie voor PSV?

Je kunt de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord live volgen op ESPN 2. Gelukkig is er een gratis manier om de livestream op je tv, telefoon of zelfs tablet te bekijken, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

PSV – Feyenoord gratis kijken via Canal+

Via Canal+ kun je de wedstrijd PSV – Feyenoord nu gratis live bekijken. Canal+ is een aanbieder van digitale televisie. Met een weekabonnement krijg je toegang tot meer dan 75 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen, zoals ESPN 1, 2, 3 & 4.

Je kunt het abonnement op Canal+ op elk moment gratis opzeggen. Als je het binnen de proeftijd van een week opzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren, hoef je alleen eenmalig € 0,01 te betalen.

Meld je gratis aan om de wedstrijd te kijken 


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Livestream PSV – Feyenoord kijken

Dit zijn de stappen om de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord gratis op Canal+ te bekijken:

  1. Klik hier om naar de registratiepagina van Canal+.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voer een betaling van 1 cent uit als verificatiemethode.
  4. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van AZ – Ajax.

Daarna kun je de wedstrijd op diverse manieren bekijken. Canal+ heeft een app voor smartphones, en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart-tv’s. Je kunt ook de zenders van Canal+ via je browser bekijken.

Andere wedstrijden kijken zoals Ajax – FC Utrecht kijken

Je krijgt toegang tot alle andere ESPN-kanalen, zodat je alle Eredivisie-wedstrijden van 3 maart kunt bekijken als je dat wilt. Zo speelt vandaag bijvoorbeeld ook Ajax tegen FC Utrecht om 12:15 uur. Je kunt dus eerst deze wedstrijd bekijken en daarna genieten van de confrontatie tussen PSV en Feyenoord. Zo staat er een mooie voetbalzondag op het programma!

Andere wedstrijden kijken zoals Ajax - FC Utrecht kijken

Kosten na je proefperiode

Indien je tevreden bent met het Canal+ abonnement, wordt het automatisch na een week omgezet naar een standaardabonnement van € 14,95 per maand. Op deze manier behoud je toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien kun je televisie-uitzendingen live en on-demand bekijken en een gemiste uitzending tot 7 dagen na de uitzenddatum terugkijken.

Naast het volgen van voetbalwedstrijden biedt CANAL+ ook diverse andere diensten en kanalen aan:

  • Toegang tot bekroonde films
  • Genieten van series van Europese origine
  • 24/7 beschikbaarheid van nieuwe films en series via CANAL+ Action
  • Meer dan 75 Nederlandse TV-zenders

Al met al krijg je met het Canal+ abonnement niet alleen toegang tot voetbalwedstrijden, maar ook tot een breed scala aan entertainmentopties. Indien je hier geen gebruik van wenst te maken, vergeet dan niet om je abonnement op tijd op te zeggen.

PSV – Feyenoord live kijken


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van c’t magazine:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Dit is hoe je maandelijks gemakkelijk flink kunt besparen op internet en tv

In dit artikel tonen we je hoe je kunt besparen op internet en tv. Dit kan variëren van het vergelijken van aanbieders tot het aanpassen van je huidig...

Met deze Odido aanbieding kun je behoorlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er