Nieuw! Het Windows Praktijkhandboek

Noud van Kruysbergen
0

Het Windows Praktijkhandboek is de ultieme bundeling van Windows 10-artikelen uit c’t van het afgelopen jaar. Een grote keur aan artikelen passeert daarbij de revue, met een breed scala aan onderwerpen.

Leer bijvoorbeeld hoe je sneller kunt werken met Verkenner, slim zoekt naar bestanden en lees handige tips voor het Startmenu. We testen een aantal programma’s als alternatief voor Verkenner en om Windows op afstand te bedienen, en beschrijven praktische tools om partities te versleutelen of je Windows-systeem te analyseren.

We laten je zien hoe je Windows installeert vanaf een usb-stick en zonder dat daar een Microsoft-account voor nodig is. Leer werken met meerdere virtuele computers met behulp van het ingebouwde Hyper-V. En daarnaast krijg je diepgaande informatie over het rechtensysteem en de ingebouwde beveiligingsfuncties.

Voor een deel gaat het daarbij om functies die sinds de laatste update(s) aan Windows zijn toegevoegd, en voor een ander deel gaat het om onderwerpen die binnen de Windows-wereld al langer bekend zijn, maar tot nu toe onderbelicht zijn gebleven.

We hebben dit Praktijkhandboek niet voor niets Praktijkhandboek genoemd. Je kunt met de artikelen meteen aan de slag, ze zijn in de dagelijkse Windows-praktijk direct bruikbaar. Op deze manier leer je mogelijkheden van Windows kennen waar je het bestaan wellicht niet van wist of waar je misschien van gehoord had, maar niet wist hoe je die toe moest passen.

We wensen je namens de hele redactie dan ook veel praktijkplezier met dit Windows Praktijkhandboek.

Keuze uit twee versies van het Windows Praktijkhandboek

Het Windows 10 Praktijkhandboek is er in twee uitvoeringen. Een voordelige variant in magazine-uitvoering dat je eenvoudig meeneemt óf in boekvorm met een harde kaft die je als naslagwerk in je kast zet! Bestel het Windows Praktijkhandboek en krijg het thuisgestuurd zonder verzendkosten.

 


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over en tips voor Windows 10!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


 

Uitgebreide achtergrondinfo lees je op je gemak in c't dec/2020

Deel dit artikel

Lees ook

AIO-waterkoeling met TEC: Cooler Master ML360 Sub-Zero

Voor de MasterLiquid ML360 Sub-Zero van Cooler Master is nauw samengewerkt met Intel. Thermo-elektrische koeling en Intel's Cryo Cool techniek worden ...

Aanbieding c’t magazine abonnement – thuis in je tijdschrift

Profiteer nu van korting op een c't magazine abonnement. Kies voor jezelf uit verschillende opties of geef een cadeau-abonnement weg!

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er