Nieuw! Het Windows Praktijkhandboek

Noud van Kruysbergen
0

Het Windows Praktijkhandboek is de ultieme bundeling van Windows 10-artikelen uit c’t van het afgelopen jaar. Een grote keur aan artikelen passeert daarbij de revue, met een breed scala aan onderwerpen.

Leer bijvoorbeeld hoe je sneller kunt werken met Verkenner, slim zoekt naar bestanden en lees handige tips voor het Startmenu. We testen een aantal programma’s als alternatief voor Verkenner en om Windows op afstand te bedienen, en beschrijven praktische tools om partities te versleutelen of je Windows-systeem te analyseren.

We laten je zien hoe je Windows installeert vanaf een usb-stick en zonder dat daar een Microsoft-account voor nodig is. Leer werken met meerdere virtuele computers met behulp van het ingebouwde Hyper-V. En daarnaast krijg je diepgaande informatie over het rechtensysteem en de ingebouwde beveiligingsfuncties.

Voor een deel gaat het daarbij om functies die sinds de laatste update(s) aan Windows zijn toegevoegd, en voor een ander deel gaat het om onderwerpen die binnen de Windows-wereld al langer bekend zijn, maar tot nu toe onderbelicht zijn gebleven.

We hebben dit Praktijkhandboek niet voor niets Praktijkhandboek genoemd. Je kunt met de artikelen meteen aan de slag, ze zijn in de dagelijkse Windows-praktijk direct bruikbaar. Op deze manier leer je mogelijkheden van Windows kennen waar je het bestaan wellicht niet van wist of waar je misschien van gehoord had, maar niet wist hoe je die toe moest passen.

We wensen je namens de hele redactie dan ook veel praktijkplezier met dit Windows Praktijkhandboek.

Je kunt het Windows 10 Praktijkhandboek aanschaffen in de winkel of (Corona-proof) online bestellen zodat je het thuisgestuurd krijgt.

 


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over en tips voor Windows 10!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

 

Bestel makkelijk online het Windows 10 Praktijkhandboek

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

EK 2024 live kijken? Zo kijk je de finale Spanje – Engeland geheel gratis

Wil je de wedstrijden van het EK 2024 (gratis) live kijken? In dit artikel lees je hoe je vandaag de finale Spanje - Engeland in de hoogste kwaliteit ...

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er