Nieuw! Het Windows Praktijkhandboek

Noud van Kruysbergen
0

Het Windows Praktijkhandboek is de ultieme bundeling van Windows 10-artikelen uit c’t van het afgelopen jaar. Een grote keur aan artikelen passeert daarbij de revue, met een breed scala aan onderwerpen.

Leer bijvoorbeeld hoe je sneller kunt werken met Verkenner, slim zoekt naar bestanden en lees handige tips voor het Startmenu. We testen een aantal programma’s als alternatief voor Verkenner en om Windows op afstand te bedienen, en beschrijven praktische tools om partities te versleutelen of je Windows-systeem te analyseren.

We laten je zien hoe je Windows installeert vanaf een usb-stick en zonder dat daar een Microsoft-account voor nodig is. Leer werken met meerdere virtuele computers met behulp van het ingebouwde Hyper-V. En daarnaast krijg je diepgaande informatie over het rechtensysteem en de ingebouwde beveiligingsfuncties.

Voor een deel gaat het daarbij om functies die sinds de laatste update(s) aan Windows zijn toegevoegd, en voor een ander deel gaat het om onderwerpen die binnen de Windows-wereld al langer bekend zijn, maar tot nu toe onderbelicht zijn gebleven.

We hebben dit Praktijkhandboek niet voor niets Praktijkhandboek genoemd. Je kunt met de artikelen meteen aan de slag, ze zijn in de dagelijkse Windows-praktijk direct bruikbaar. Op deze manier leer je mogelijkheden van Windows kennen waar je het bestaan wellicht niet van wist of waar je misschien van gehoord had, maar niet wist hoe je die toe moest passen.

We wensen je namens de hele redactie dan ook veel praktijkplezier met dit Windows Praktijkhandboek.

Je kunt het Windows 10 Praktijkhandboek aanschaffen in de winkel of (Corona-proof) online bestellen zodat je het thuisgestuurd krijgt.

 


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over en tips voor Windows 10!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


 

Bestel makkelijk online het Windows 10 Praktijkhandboek

Deel dit artikel

Lees ook

Zomeractie: korting op c’t magazine abonnement

Verdiep jij je graag in de snelle ontwikkelingen in IT en computers? En wil je diepgang en betrouwbare informatie? Dan is de zomeractie van c’t jou op...

Windows 365 – virtuele werkomgeving in de cloud

Virtuele Windows werkomgevingen met Windows 10 of 11 uit het Azure-datacenter zijn binnenkort te huur onder de naam Windows 365.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er