Linux-distributies – c’t 5/2022 is nu te lezen

Redactie
0


Linux-distributies

In c’t 5/2022 behandelen we verschillende Linux-systemen. De distributies bieden een vrijheid die je van Windows of macOS standaard niet kent. Als je weet waar de distributies zich in onderscheiden, is het makkelijk er een uit te kiezen die het beste aan je behoeften voldoet.

  • Python voor iedereen

Ontdek de voordelen van Python en ga er zelf eenvoudig mee aan de slag. Python is een programmeertaal die geschikt is voor beginners. We zetten de voordelen op een rijtje, welke Python-editie je het snelst op je computer krijgt en welke ontwikkelomgevingen er geschikt voor zijn.

  • Slimme rookmelders

Rookmelders redden levens. We hebben zes slimme rookmelders – letterlijk – aan een vuurproef onderworpen.

  • iPhone versus de rest

Acht high-end smartphones. Ze schitteren met een volledig pakket aan functies en net dat beetje extra – en ze zijn niet eens allemaal buitensporig duur.


Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Dat kan tijdelijk zonder bezorgkosten! Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie (gratis bezorgd)       Abonnementen

 

We wensen iedereen veel leesplezier!c't 05/2024

Deel dit artikel

Lees ook

3D audio: Auro-3D en DTS:X vs Dolby Atmos

Er zijn drie verschillende 3d audio formaten die hoogtekanalen toevoegen aan 5.1-kanalen. Streamingdiensten gebruiken echter bijna allemaal Dolby Atmo...

QNAP HS-453DX veelzijdige netwerkopslag en mediaserver

De 'SilentNAS' HS-453DX voor in de woonkamer moet onhoorbaar zijn. Met ssd's konden we inderdaad geen geluid horen of meten. Met harde schijven werd d...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er