Pdf van c’t-edities weer beschikbaar

Alieke van Sommeren
8

Met de overgang naar onze app kwam de pdf-versie van de c’t-nummers helaas te vervallen. En dat hebben we geweten: via allerlei kanalen werd duidelijk dat onze lezers die pdf’s erg missen. We hebben naar jullie geluisterd: vanaf nu zijn de pdf’s weer terug via een download-optie binnen de web-app van c’t.

Als je een c’t-nummer opent via digitaal.ct.nl zit daar nu een downloadknop in het menu onderin de lees-view. Daarmee kun je weer aan een pdf voor je eigen archief komen of c’t makkelijk offline lezen.

Je abonneenummer niet bij de hand of problemen met inloggen? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@ct.nl of +31 (0)24 2027 825.

Onze directeur wil graag nog wat woorden kwijt over de gehele gang van zaken. En tot slot: veel leesplezier!

 

 

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

8 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Lubo
Lezer
Lubo

Wauw, supertof dat er geluisterd wordt naar de abonnees. Ik was zelf ook behoorlijk geagiteerd dat we geen pdf’s meer konden downloaden. Het hele punt van de digitale versie was daarmee voor mij verdwenen.
Bedankt C’t om dit opnieuw beschikbaar te maken.

Sidney
Lezer
Sidney

Bedankt c’t! Het ontbreken van de pdf’s was een groot gemis in mijn opinie. Nu kan ik de tijdschriften weer lezen in m’n favoriete viewer.

Marc
Lezer
Marc

Dit is pas positief nieuws ! Bedankt hiervoor !!!

c't-lezer sinds jaren
Lezer
c't-lezer sinds jaren

Super!

Papazol
Lezer
Papazol

TOP! GEWELDIG!
Dank jullie wel!

Marc De Vos
Lezer
Marc De Vos

Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven. Je maakt het immers bijna nooit meer mee dat een bedrijf eerlijk een vergissing toegeeft en op zijn stappen terugkomt.

Ct heeft mij dus opnieuw verrast.

Dit verdient respect. Vandaar ook mijn welgemeende dank.

Fred
Lezer
Fred

Goede beslissing. Hoewel ik het lezen zelf veel prettiger vind vanaf papier, gebruik ik de PDF’s graag als een naslagwerk.

Paul Slootman
Lezer
Paul Slootman

Ik ben ook blij dat PDF’s weer beschikbaar zijn. Die kan ik tenminste ook nog lezen als ik (onwaarschijnlijk) mijn abonnement opzeg, dan hoef ik al die papieren exemplaren niet op te slaan. Een vernieuwing is niet altijd een verbetering, jammer dat men niet inziet dat PDF’s gewoon standaard zijn met genoeg mogelijkheden om gelezen te worden zonder dat er weer een specifieke app geinstalleerd moet worden. Zo moest ik denken aan https://xkcd.com/1174/ die best vaak toepasselijk is.