Netflix start gratis probeerversie zonder account

Alieke van Sommeren
0

Netflix heeft een Watch Free-pagina online gezet, waar je gratis een aantal films en de eerste aflevering van series kunt bekijken via je browser. Voor deze gratis probeerversie heb je geen account nodig.

In het gratis aanbod staan afleveringen van eigen series als Stranger Things, Elite, When They See Us en Our Planet en films (Netflix Originals) zoals The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery.

Netflix watch free

Eerder bood Netflix een gratis proefaccount aan van een week (daarvoor een gehele maand), waarbij je na het aanmaken van een account je betaalgegevens moest achterlaten. Netflix geeft aan het aanbod op de Watch Free-pagina steeds aan te passen.

Bekijk ook het overzicht van populaire video streamingdiensten waar we ze naast elkaar zetten.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Streaming

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Netflix kijken en andere videodiensten: de beste spelers voor je tv

Met het toenemende aantal videostreamingdiensten zoals Disney+ is de kans groot dat je tv de bijbehorende app niet heeft of deze niet (meer) wordt geü...

Streamingdienst voor films en series: Netflix, Amazon & co vergeleken

Behalve Netflix als streamingdienst voor films en series, heb je nu ook Apple TV+, Disney+, Amazon Prime Video en lokale aanbieders. We vergelijken de...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er