Surface Go met powerbank opladen

Daniel Dupré
0
Microsoft Surface Go

(Bron: Microsoft)

De voedingsadapter van mijn Microsoft Surface Go-tablet heeft een wat ongebruikelijk lange stekker, die nergens anders inpast. Is er een andere manier om het apparaat op te laden als ik op reis ben?

De Surface Go kun je via de USB-C-poort opladen, maar niet met elke willekeurige oplader. Eenvoudige smartphone-opladers of USBA- poorten zoals je ze bijvoorbeeld in sommige vliegtuigen aantreft, werken niet. De Surface Go verwacht een hoger laadvermogen, het liefst van een krachtige powerbank.

Wij adviseren een powerbank met power delivery. Let bij je keuze erop dat deze ten minste 45 watt ondersteunt, ofwel 15 volt met 3 ampère of 20 volt met 2,25 ampère. De accu van de Surface Go heeft een capaciteit van ongeveer 26 wattuur, daarom zou de powerbank een hogere capaciteit moeten hebben. Met een powerbank van 20.000 mAh kun je de tablet ongeveer twee tot drie keer opladen.

Meer handige tips lees je in c't magazine okt/2021

Deel dit artikel

Lees ook

Vast IP-adres voor Raspberry Pi

Ik wil een Raspberry Pi inrichten als server, maar die krijgt dan een IP-adres toegewezen via DHCP. Is er een manier om de Pi een vast IP-adres te gev...

Internetverbinding uitschakelen in Windows 10 – offline werken

Wil je (even) de internetverbinding uitschakelen in Windows 10 om ongestoord te werken of gamen, zonder updates of andere storende invloeden? Dat doe ...

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er