Surface Go met powerbank opladen

Daniel Dupré
0
Microsoft Surface Go

(Bron: Microsoft)

De voedingsadapter van mijn Microsoft Surface Go-tablet heeft een wat ongebruikelijk lange stekker, die nergens anders inpast. Is er een andere manier om het apparaat op te laden als ik op reis ben?

De Surface Go kun je via de USB-C-poort opladen, maar niet met elke willekeurige oplader. Eenvoudige smartphone-opladers of USBA- poorten zoals je ze bijvoorbeeld in sommige vliegtuigen aantreft, werken niet. De Surface Go verwacht een hoger laadvermogen, het liefst van een krachtige powerbank.

Wij adviseren een powerbank met power delivery. Let bij je keuze erop dat deze ten minste 45 watt ondersteunt, ofwel 15 volt met 3 ampère of 20 volt met 2,25 ampère. De accu van de Surface Go heeft een capaciteit van ongeveer 26 wattuur, daarom zou de powerbank een hogere capaciteit moeten hebben. Met een powerbank van 20.000 mAh kun je de tablet ongeveer twee tot drie keer opladen.

Meer handige tips lees je in c't magazine 4/2023

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Chat GPT werkt niet? Zo omzeil je dat Chat GPT niet bereikbaar is!

Wilde je graag Chat GPT gebruiken maar kreeg je de melding 'Chat GPT is at capacity right now'? Het kan vervelend zijn om te horen dat Chat GPT niet w...

Windows microfoon volume verandert automatisch? Zo los je dit op!

Het kan behoorlijk frustrerend zijn wanneer het microfoon volume automatisch verandert in Windows 10 en Windows 11. In deze hotline geven we je twee o...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er