Surface Go met powerbank opladen

Daniel Dupré
0
Microsoft Surface Go

(Bron: Microsoft)

De voedingsadapter van mijn Microsoft Surface Go-tablet heeft een wat ongebruikelijk lange stekker, die nergens anders inpast. Is er een andere manier om het apparaat op te laden als ik op reis ben?

De Surface Go kun je via de USB-C-poort opladen, maar niet met elke willekeurige oplader. Eenvoudige smartphone-opladers of USBA- poorten zoals je ze bijvoorbeeld in sommige vliegtuigen aantreft, werken niet. De Surface Go verwacht een hoger laadvermogen, het liefst van een krachtige powerbank.

Wij adviseren een powerbank met power delivery. Let bij je keuze erop dat deze ten minste 45 watt ondersteunt, ofwel 15 volt met 3 ampère of 20 volt met 2,25 ampère. De accu van de Surface Go heeft een capaciteit van ongeveer 26 wattuur, daarom zou de powerbank een hogere capaciteit moeten hebben. Met een powerbank van 20.000 mAh kun je de tablet ongeveer twee tot drie keer opladen.

Meer handige tips lees je in c't magazine mei/2022

Deel dit artikel

Lees ook

Verdachte headers – zie je aan de codes of e-mail phishing of nep is?

Herken je bij een e-mail aan de header of het een nep mail of phishing mail is? Wat betekenen die vreemde tekens, zijn die gevaarlijk?

HP printer heeft afdruk-problemen met cartridge van derden

HP Laserjet printer kan problemen hebben met de cartridge van andere fabrikanten en het afdrukken met firmware onmogelijk maken. Zo los je dit op.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er