Surface Go met powerbank opladen

Daniel Dupré
0
Microsoft Surface Go

(Bron: Microsoft)

De voedingsadapter van mijn Microsoft Surface Go-tablet heeft een wat ongebruikelijk lange stekker, die nergens anders inpast. Is er een andere manier om het apparaat op te laden als ik op reis ben?

De Surface Go kun je via de USB-C-poort opladen, maar niet met elke willekeurige oplader. Eenvoudige smartphone-opladers of USBA- poorten zoals je ze bijvoorbeeld in sommige vliegtuigen aantreft, werken niet. De Surface Go verwacht een hoger laadvermogen, het liefst van een krachtige powerbank.

Wij adviseren een powerbank met power delivery. Let bij je keuze erop dat deze ten minste 45 watt ondersteunt, ofwel 15 volt met 3 ampère of 20 volt met 2,25 ampère. De accu van de Surface Go heeft een capaciteit van ongeveer 26 wattuur, daarom zou de powerbank een hogere capaciteit moeten hebben. Met een powerbank van 20.000 mAh kun je de tablet ongeveer twee tot drie keer opladen.

Meer handige tips lees je in c't 06/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Windows 11 zonder reclame? Advertenties uitschakelen doe je zo

Net als Windows 10 ontkomt Windows 11 niet aan de neiging van Microsoft om advertenties rechtstreeks in de kern van het besturingssysteem te integrere...

Dit is hoe warm jouw gpu nou mag worden

Wat is de maximale temperatuur die een videokaart mag bereiken en wat moet je doen als deze te warm wordt? Dit zijn veelgestelde vragen voor gebruiker...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er