Senior adviseur Informatiemanagement Bedrijfsvoering, Erasmus MC – Rotterdam

c't-partner
0

Functie inhoud

Wil je een bijdrage leveren aan het domein Bedrijfsvoering binnen onze Informatie & Technologieafdeling? Word je enthousiast van het optimaliseren van onze business-IT strategie samen met onze klant en vind je het leuk om vanuit onze strategische koers op tactisch en operationeel niveau bezig te zijn? Word onderdeel van ons team!

Binnen ons domein ondersteunen we met onze systemen en applicaties het primaire proces van zorgverlening. Hierin willen we continu verbeteren en effectief & wendbaar zijn. Je houdt je als senior adviseur Informatiemanagement Bedrijfsvoering bezig met de wijze waarop informatievoorziening en ICT de bedrijfsvoeringsprocessen kunnen optimaliseren. Je bent vanuit een regierol frequent in gesprek met de klant van de organisatie (vraagzijde). Je inventariseert, onderzoekt, denkt mee, adviseert en organiseert een zo efficiënt mogelijke koppeling tussen de vraag en een mogelijke ICT oplossing. Deze oplossing wordt geleverd door interne- en externe partijen.

Werkomgeving

De pijler Informatie & Technologie, onderdeel van het Servicebedrijf, bestaat uit de onderdelen ICT Services, Informatiemanagement, Medische Technologie en Projecten en levert als partner hoogwaardige kennis en professionele diensten die noodzakelijk zijn voor het realiseren van de ambities van het Erasmus MC. De pijler draagt hiermee zichtbaar bij aan veiligheid en kwaliteit.

Informatiemanagement (IM) Bedrijfsvoering is onderdeel van Informatiemanagement en verantwoordelijk voor informatiemanagement en het functioneel beheer van applicaties binnen het domein Bedrijfsvoering. IM Bedrijfsvoering werkt met verschillende scrumteams en bestaat uit ruim 20 collega’s die dagelijks met veel plezier en expertise werken aan de informatiebehoeften van het Erasmus MC. De teams binnen IM Bedrijfsvoering richten zich op ondersteuning van de domeinen ERP, Identity- & Accesmanagement, Service & Contentmanagement en samenwerkingsoplossingen (zoals Microsoft Teams).

Profiel

  • Je bent hbo of wo opgeleid bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde Informatiemanagement/Informatievoorziening of Informatica.
  • Je hebt ruime ervaring met informatiemanagement.
  • Je kunt zowel intern als extern gemakkelijk verbindingen leggen tussen diensten en personen en je bent gericht op het initiëren van vernieuwingen en verbeteringen.
  • Je hebt een proactieve instelling, kunt omgaan met belangentegenstellingen, signaleert kansen en problemen en handelt hiernaar.
  • Je kunt zelfstandig optreden als gesprekspartner van hoog tot laag in de organisatie.
  • Je bent analytisch sterk, in staat om zelfstandig en onafhankelijk een oordeel te vormen en daarover effectief te communiceren.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek. Naast betrokkenheid bij onze eigen innovaties werk je ook op het snijvlak van samenwerking met andere organisaties en vindt er uitwisseling plaats met andere UMC’s.

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.383,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Baart, centraal informatiemanager Bedrijfsvoering, e-mail: sandra.baart@erasmusmc.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, je graag te woord. Je kunt haar bereiken via: 06 500 310 07.

Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de ‘Solliciteer’ button.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuwe GIGABYTE-servers met EPYC 9004

De nieuwe EPYC 9004 Series-processors van AMD zijn geschikt voor veeleisende workloads. GIGABYTE heeft een reeks nieuwe servers uitgebracht voor de ni...

Energie besparen? Gebruik een verbruiksmanager!

Met de hoge energieprijzen is het handig om op je verbruik te letten. Want als je boven het prijsplafond uitkomt, betaal je de hoge marktprijzen voor ...

Interessant voor jou

0 Praat mee