Technisch applicatiebeheerder, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Technisch applicatiebeheerder

32-36 uur | Oosterhout

Heb jij de kennis om applicaties in een complexe ICT-omgeving perfect te laten draaien? Heb jij snel door hoe applicaties werken en zijn opgebouwd? Wil jij het technisch applicatiebeheer doen van de Ivanti Identity Director, het portaal waar onze gebruikers 24/7 zelf ICT-zaken kunnen regelen? Pak jij met gemak ook het beheer op van applicaties rondom bijvoorbeeld printers en telefonie? Word dan technisch applicatiebeheerder bij Equalit.

Solliciteer nu

Over Equalit

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 12 deelnemers met ruim 2600 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?

Als technisch applicatiebeheerder ben je vooral bezig met het technisch beheer van applicaties. Je zorgt dat de applicaties optimaal functioneren. Jij houdt je vooral bezig met onze self service portal; de Ivanti Identity Director. Met deze applicatie kunnen onze gebruikers 24/7 diverse ICT-zaken zelf regelen. Heb jij ideeën over nieuwe diensten in deze portaal? Graag! In overleg met onze gebruikers ga jij die verder ontwikkelen.

Verder houd jij je ook bezig met het technisch beheer van applicaties rondom printers, telefonie en andere hardware. Wat hoort daar nog meer bij?

 • Uitvoeren van wijzigingen in applicaties;
 • Oplossen van problemen in applicaties;
 • Optimaliseren van digitale processen;
 • Registreren en oplossen van incidenten.

Je komt te werken bij het team Werkplek. Dit team faciliteert onze gebruikers bij hun digitale werkplekken, denk hierbij aan mobiele werkplekken, printers en telefonie.

Wie zoeken wij?

Equalit is op zoek naar een technisch applicatiebeheerder die snel doorheeft hoe een applicatie is opgebouwd. Jij snapt dat het belangrijk is dat applicaties optimaal functioneren en zet hiervoor al jouw kennis en kunde in. Met name met technisch beheer van applicaties heb jij de nodige ervaring. Hoewel het geen eis is, vinden wij het wel een voordeel als je kennis hebt van de Ivanti Identity Director. Met jouw goede communicatieve vaardigheden maak je makkelijk contact met onze gebruikers en samenwerken met collega’s vind jij vanzelfsprekend. En heb jij ook nog:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van Windows Server 2012/2016;
 • (Bijna) alle geheimen al van de active directory ontdekt;
 • Ervaring met gebruikersvragen vertalen naar een technische workflow.

Dan willen wij jou graag in een gesprek nog enthousiaster maken om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?

Als technisch applicatiebeheerder werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

 • Salaris maximaal € 3968 bruto (schaal 9) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van opleidingen om je carrièregericht vorm te geven wordt gestimuleerd.

Nog meer bij Equalit:

 • Een informele werksfeer;
 • Gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • Wordt hard gewerkt;
 • Ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je?

Herken jij je in het profiel van technisch applicatiebeheerder en wil je onze organisatie graag komen versterken, solliciteer dan uiterlijk 23 maart 2020 door te klikken op de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

De procedure

Vallen jouw brief en CV op dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek. Bevalt dat aan beide kanten goed dan wordt een tweede gesprek gepland. Zien we elkaar daarna nog meer zitten, volgt tot slot een arbeidsvoorwaarden gesprek met de HR-adviseur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie van technisch applicatiebeheerder bel/app met Sep Akkermans coördinator Operations, tel. 06-52366187. Voor meer informatie over Equalit kijk op www.equalit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature Technisch applicatiebeheerder, 32-36 uur, Etten-Leur, ICT, technisch applicatiebeheer, HBO, Windows, digitale oplossingen, Windows Server 2012/2016, ervaren

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee