Ops Engineer ICT, 34 uur, Menzis – Groningen

c't-partner
0

Ops Engineer ICT
34 uur | Groningen

 

Wat ga je doen?

Jij werkt graag mee aan onze cloudtransitie naar Azure. En houdt de server- en opslagomgevingen binnen onze private en public cloud secure, operationeel en up-to-date. Zorg jij voor geautomatiseerd beheer? En wil je zo de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging, voor ca 1800 enthousiaste collega’s en ruim 2 miljoen verzekerden, voortdurend verbeteren? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw ervaring en motivatie!

Menzis zit midden in de digitale transitie naar een state-of-the-art cloudplatform, dat ervoor zorgt dat zorgverzekeren eenvoudig is en blijft. Als Ops Engineer werk je mee aan deze transitie. Maar vooraleerst ook aan het up-to-date en veilig houden van onze huidige on-premises server- en storage omgevingen. Die omvatten diverse grote en kleine platformen van bijvoorbeeld Microsoft, VMware, Netapp, Pure en HP Synergy. Je zorgt dat dit complexe landschap op geautomatiseerde wijze beheerd en ontwikkeld wordt. Een flinke uitdaging –waarvan jij nou net laaiend enthousiast wordt.

In deze functie verwachten we van jou dat je:

 • Agile werken je tweede natuur is;
 • Meewerkt aan onze transitie van on-premises naar Azure;
 • HP blades en storage systemen onderhoud;
 • Onze nieuwe Disaster recovery strategie uitrolt;
 • Kwaliteit van jouw werk een “zekerheidje” is;

Horizon werkplekken ontwikkelt en beheert;

Wat breng je mee?

Of je nou starter bent of al jaren werkervaring hebt – met jouw kennis en expertise weet je bestaande én nieuwe technieken om te zetten in effectieve oplossingen en adviezen. Je krijgt graag veel vrijheid en pakt kansen. Lef en daadkracht zijn je op het lijf geschreven. Je bent dan ook een echte aanpakker en werkt probleemoplossend. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en werk je graag samen met collega’s.

Daarnaast heb je:

 • afgeronde HBO opleiding bij voorkeur ICT en werkervaring;
 • minimaal 5 jaar ervaring met Microsoft Azure (AD, PIM, Azure concepten bv. Hub&Spoke);
 • veel kennis van en ervaring met Microsoft (Server & Active directory);
 • ervaring met VMware server virtualisatie technieken
 • ervaring met scripting en geautomatiseerd uitrollen;
 • ervaring met cloudmigratie.

De afdeling

Je komt te werken op de afdeling IV Operations in het agile team Hybrid Cloud. In dit team gaat de meeste aandacht uit naar het operationeel houden en verder optimaliseren en verbeteren van onze systemen. Samen zorgen we ervoor dat onze collega’s elke dag met plezier hun werk kunnen doen. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van onze ICT-omgeving – van on-premises naar een hybride cloudomgeving met Azure. Het team bestaat uit medewerkers met Serverbeheerexpertise en Netwerkspecialisten.

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bert Folkers, Teamlead, telefoon 06 53 39 15 64. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Ops Engineer ICT, informatievoorziening, ict, Microsoft Azure, Microsoft, VMware server, hbo, vacature Groningen, parttime, fulltime

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er