AFAS Applicatiebeheerder, Small Steps – Hengelo

c't-partner
0

Ervaren AFAS Applicatiebeheerder

Hoe kan ik je helpen? Dat is jouw lijfspreuk als applicatiebeheerder van Afas. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s op de kinderopvang locaties als zij vragen hebben over Afas en je helpt hen om zo goed mogelijk met Afas te werken. Daarnaast help je collega’s van interne afdelingen zoals de afdeling HR en Finance met het inrichten van Afas om zo hun dienstverlening te verbeteren. Kortom, je bent een bruggenbouwer, want jij slaat een brug tussen de gebruikersorganisatie en ICT en helpt het systeem verder te verbeteren, uit te breiden en de kansen en mogelijkheden van het systeem te benutten. Wanneer je er zelf een keer niet uitkomt staan je collega’s voor je klaar, want jullie werken als team applicatiebeheerders met elkaar.

AFAS Applicatiebeheerder, fulltime – Hengelo

Solliciteer nu

Wie zijn wij?
Kinderen stap voor stap hun talenten laten ontdekken. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Daarom werken we elke dag aan de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Dit doen we samen met ouders, de lokale gemeenschap, partners en experts. Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam. Met zo’n 3.500 medewerkers, verdeeld over 150 kinderdagverblijven, 30 peuterspeelzalen en 170 buitenschoolse opvanglocaties. Daarmee is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. Toch heeft elke Smallsteps-locatie een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk.

Het hebben van een goed ingericht AFAS systeem is geen vraag meer, het is een must. Dat hoeven we jou als ervaren applicatiebeheerder niet uit te leggen, dat snap jij als geen ander. Op het servicekantoor in Hengelo werken ongeveer 80 collega’s, verdeeld over 4 teams. Jouw collega’s uit het ICT-team ontvangen je met open armen. De sfeer op kantoor kan je het beste beschrijven als informeel, nuchter en gezellig met een gezonde werkmentaliteit. Samen zorgen jullie er voor dat jullie collega’s in het land zich zo goed mogelijk ondersteund voelen.

Wat ga je doen?
Zoals al aangegeven, je bent een helper en een bruggenbouwer. Je beantwoordt vragen van gebruikers en zorgt ervoor dat de juiste acties in gang gezet worden. Fouten in applicaties analyseer je en los je samen met je collega’s op. Kortom, je zorgt dat de applicatie op en top is ingericht, werkt en dat je vragen van gebruikers beantwoordt. We kunnen nog meer over jouw werkzaamheden als applicatiebeheerder vertellen, maar als ervaren applicatiebeheerder heb je hier als het goed is een beeld bij.

Wat deze functie bij Smallsteps uniek maakt is dat je voor 1/3 deel van je tijd deel neemt aan projecten om applicaties te verbeteren en te vernieuwen. Naast de daily business is het dus ook zaak dat je het leuk vindt om zaken te verbeteren en hiermee bezig te zijn. Net als dat we het binnen Smallsteps belangrijk vinden dat onze kinderen zich ontwikkelen, geldt dat ook voor onze medewerkers. Wij zijn een lerende organisatie. Die leermentaliteit wordt ook van jou verwacht en moet je aanspreken.

Wat maakt jou succesvol?
Je hebt misschien geen superkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijn minstens zo bijzonder. Jij bent niet zomaar een applictiebeheerder. Nee, jij bent dé helper en verbinder om de beste resultaten neer te zetten met vergaande digitalisering en robotisering als uitgangspunt. Mouwen opstropen en gaan. Het kan altijd beter en moderner. Deze functie vraagt om een ondernemende houding en een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Verder breng je mee:

 • hbo werk- en -denkniveau;
 • ruime ervaring op het gebied van applicatiebeheer van Afas profit en Insite;
 • projectskills gericht op verbetertrajecten;
 • een ‘hard werken’ mentaliteit en flexibiliteit, maar wel met plezier en een glimlach;

Waar kun je op rekenen?
Jij haalt het beste uit ons Afas systeem én uit jezelf. Vandaar dat wij jou graag de mogelijkheid willen geven om door te groeien tot RPA-developer, volledig gefaciliteerd door ons. Verder bieden we jou:

 • een brutomaandsalaris tot € 3.771 volgens de cao Kinderopvang (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
 • een dienstverband van 36 uur per week.
 • reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en een aanvulling op je zorgverzekering.
 • flexibele werktijden, afgestemd op jouw wensen.
 • 210 verlofuren op basis van 36 uur per week.
 • korting op kinderopvang bij Smallsteps via ‘eigen kind regeling’.
 • interne trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Iets voor jou?
Hebben wij je aandacht getrokken? Claim dan snel jouw bureau. Wacht niet langer en solliciteer door je motivatie en cv te uploaden.

Solliciteer nu

We willen graag een goed beeld krijgen van wie jij bent en waarom je juist bij ons solliciteert. Maak je motivatie dus persoonlijk! We zijn benieuwd naar de volgende punten: Wat staat niet in je CV maar moeten we echt van je weten? Waarom Smallsteps? Waar word je gelukkig van?

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiters Raiesa Lala 06-29 18 21 44 of DJ Driessen 06-15 40 39 71. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Dan kun je die stellen aan John Posthuma, directeur SSC, via 06-27 03 23 08.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: AFAS profit, HBO, Insite, projectmanagement, verbetermanagement, kinderopvang, bruggenbouwer, informatie.

 

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Synology voor grote bedrijven: een interview met de RSM Benelux

Synology is bij veel thuisgebruikers bekend van hun compacte NAS-systemen om foto’s, films, documenten en back-ups te bewaren. Maar Synology biedt ook...

Privécloud met HPE ProLiant MicroServer

Met een compacte maar krachtige HPE ProLiant MicroServer Gen11 heb je de perfecte basis voor het opzetten van je eigen hybride privécloud.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er