Homeworking-boxen van ErgoDirect voor een ergonomischere werkplek

c't-partner
0

We werken nog steeds grotendeels thuis en willen dat zo ergonomisch en comfortabel mogelijk doen. ErgoDirect biedt drie boxen voor thuiswerkers om in een handomdraai een ergonomischere werkplek te creëren.

Met een ergonomischere werkplek loop je minder kans op lichamelijke klachten en kun je zo productief mogelijk je taken uitvoeren. Bij ErgoDirect haal je alles in huis om je werkplek om te toveren in een ergonomisch verantwoorde werkplek: van bureau tot documenthouder, en van voetensteun tot monitor-arm. Om het in 1 klap makkelijker te maken je werkplek op de schop te nemen hebben ze thuiswerksets samengesteld.

De drie variaties van de Homeworking-sets zijn de Homeworking Box EssentialsHomeworking Box Professional en de Homeworking Box Premium. De drie Homeworking-boxen van Ergodirect bevatten meerdere producten die het werken thuis ergonomischer moeten maken: een laptopstandaard, een toetsenbord en een muis.

ergodirect thuiswerkset ergonomie

ErgoDirect biedt drie Homeworking-sets voor het in een handomdraai ergonomischer maken van je thuiswerkplek.

De Essentials-kit bevat een Ergo-Q330 laptopstandaard, S-board 840 Design toetsenbord en een Grip Mouse. De Professional-kit bestaat uit een Flextop 270 laptopstandaard, UltraBoard 950 wireless toetsenbord en een PRF Mouse. De Premium-kit heeft naast de Ergo-Q260 laptopstandaard en UltraBoard 960 standard compact toetsenbord de Evoluent Standaard als muis.

Bij de drie thuiswerksets krijg je een gratis muismat meegeleverd, uiteraard ook weer met ergonomie in het achterhoofd: The Egg. Dit is een ergonomische muismat met een uniek eivormig ontwerp. Waarom een ei zul je denken? Dit is het natuurlijke muispatroon van een beeldschermwerker.  Let er maar eens op als je druk aan het muizen bent tijdens je werkdag. Van traditionele vierkanten matten schuif je veelal af.

Deel dit artikel

Lees ook

Tools voor ergonomisch werken – deel 1

Je hoeft niet meteen over te stappen op een prijzig zit-sta-bureau als je wat ergonomischer aan de slag wilt. Zelfs kleine upgrades en het afleren van...

Tools voor ergonomisch werken – deel 2

Dit is deel 2 van een tweedelige serie over tools voor ergonomisch werken. Hierin bespreken we kleine upgrades en het afleren van slechte gewoontes. D...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er