Aankondiging game-event + gratis tickets

Marco den Teuling
0

game-event ASUS ROG 2018Asus heeft het Republic Of Gamers 2018 Event aangekondigd. Op deze tweede editie van het ROG Event kun je je hart ophalen met de nieuwste games op ROG hardware, presentaties en shows op het gebied van hardware, gaming, eSports, casemodding en meer. Het evenement vindt plaats op 30 juni 2018 in Theater Gooiland te Hilversum.

Op het event zijn verder demonstraties van overklokken (met vloeibare stikstof) en zijn verschillende bekende eSports-teams aanwezig. Allerlei gaming producten en andere hardware kunnen tijdens het event getest worden en zijn te koop tegen speciale prijzen.

Iets wat je tijdens het game-event ook zeker zult tegenkomen is allerlei soorten RGB-ledverlichting in zowel pc’s als randapparatuur. Veel pc-onderdelen zoals grafische kaarten, geheugenreepjes, ventilatoren en toetsenborden zijn tegenwoordig voorzien van RGB-leds. In c’t 6/2018 besteden we aandacht aan de techniek hierachter. Tijdens het event zul je in ieder geval het Aura Sync systeem van Asus in actie kunnen zien dat werkt met hardware van onder andere Antec, Akasa, Bitfenix, Cooler Master, Corsair, Enermax, GeIL, S. Skill, Phanteks, Silverstone, Teamgroup, Thermaltake en natuurlijk Asus’ eigen hardware.

ASUS ROG game-event

 

Tickets en informatie

Voor het ASUS Republic Of Gamers 2018 Event zijn twee verschillende tickets verkrijgbaar: het Regular Ticket & Premium Ticket.

  • Het Regular Ticket van €5. Met dit ticket kun je vanaf 12:00 uur het evenement bezoeken en heb je een beperkte stoelkeuze. Je ontvangt een Regular goodie bag met o.a. ROG lanyard en ROG keychain.
  • Het Premium Ticket van €25. Met dit ticket kun je het evenement vanaf 10:00 uur bezoeken (je mag dus 2 uur eerder naar binnen). Je ontvangt een lunchpakket + 2 drankjes, zit overal vooraan. Bovendien is de bijbehorende ROG goodie bag ook gevuld met Premium producten, inclusief een speciaal ROG geschenk.

Op de eventwebsite vind je alle informatie rondom de kaartverkoop en de speciale winactie:

www.rogbenelux.nl/rogevent2018/ 

Maak kans op gratis tickets!

C’t magazine mag enkele tickets weggeven voor het ROG Event. Wil je kans maken op deze kaarten, vul dan het formulier hieronder in en laat ons weten wat het eerste onderdeel zou zijn in jouw PC dat jij zou upgraden. Onder de inzendingen verloten we enkele tickets voor dit exclusieve evenement. Reageren kan tot en met 24 juni 2018.

       De inschrijving is gesloten.

game-event ASUS ROG

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 ...

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er